Şimdi Ara

***MU Online'in en ii karakteri*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
12.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu tartismaniz bile yanlis ben fun.mugamerde hepsini denedim sm gercektende cok ii ama bi bknin ustunde ref hp varsa sm nin yapacagi hic birsey yoq bu mg dede aynidir ben mg kasarim reset sınırı olan serverde ref dd ve ref hp setlerde beni kesen sm gormedim kendi kendileri oluyorlar ama ustunde ref gibi set yoqsa seni her turlu yer:D hele o tp yapip arkasindan uzak ta ice buyusnu yaptimi deli oluyordum:D 1elektrigi ayarla 2 tp yi:D kaybol vur kaybol vur tabi ben 97d yi soluyorum:Doburlerini oynamadim sacma yapmislar:D
  • ha sunuda unutmayalim rrleri ayni olarak soluyorum ben 84 rrde en ezik charlar mglerdir ama 10 k vitayla ve ref hp setle sm sana karisamio bile tabiğ benim dusuncem en son ugur gilin actigi serverde deneme yapmistim Dl Bk ya tek atiodu nasi oluyosa tek degilde hemen oluyodu Bunu onlarda gordu:D
  • Kullnmasını Bildikten Sora En İyi BK dır ....
  • HORT
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRaFy

Kullnmasını Bildikten Sora En İyi BK dır ....

kullanmasını bildikten sonra smda bkyi keser statları iyi vermek gerek
  • konu guzel hortlamis
  • tabikide Bk
  • ASlında Elf bütün karakterlerden güçlüdür fakat kasması büyük zahmet ister
    Bence Sm Hem En Alternatif olanı hemde en karizma olanı
    hiç biri duramaz karsısında sm nin
  • :)

Max stat client min sezon 3 olarak konuşursak (sezon 3 dememin nedenini postu okuyunca anlıcaksınız :P )

Oyundaki en güçlü karakter

Tabikide

BK sebebide çok açık Hit point ve Atc. Power

Fakat hiç bir kimse yenilmez değildir tek BK kesebilen karakteri açıklarsak eğer

Tabikide

Summoner sebebide çok açık summoner büyüleri karşısında BK nın yanına yaklaşabilmesi bile hayal :)

Olduda yaklaştı diyelim tabikide BK doğal olarak Tek atıcak fakat! Ref olduğundan kendiside ayakta kalamıcak.

Geri kalan diğer classlar ise eğlenmelerine bakıyorlar ama bir BK ya kafa tutmak için yeterli değiller.

He dersinizki Max stat olmucak max reset 3-5 gibi olduğunu düşünürsek

Agi elf fovarim ama ne olursa olsun Summonerden vazgeçmem :))
  • Hocam, iyi geceler. 37 yaşındayım senelerimi vermişim bu oyuna. Ben sm oynamışımdır sürekli ama asla fuul stat bk yı kımse kesemez. Teleport ve elektrik skili kullanırdım.. Keserdım çoğu bk yı ama full stat bk olunca asla kesemedım.. O da beni kesemedi elektrik sayesınde ve teleport. En az 13 dk vs yaptığım bı arkadaşımı bılırım. Nice elektrik yedi ama ölmedi. Ölmezde bk yı kımse kesemez!

Ful stat bk en iyisi ve en güçlüsüdür.

Ama gönlüm smden vazgeçmez (:

O yüzden exp x5 oynarım. Sm'i tek geçerim (:
  • tozlu raflardan çıkarttın başlığı hacı (: ama eskilerde kalmış bilgiler, maks. stat olsun maks set opt. olsun, ne olursa olsun alayı gelsin, baba karakter artık RF dir. nokta
  • beyler peki önereceğiniz güzel uzun ömürlü bir MU serveri varmı?siz hangilerinde oynuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpi06 -- 4 Kasım 2012; 16:28:19 >
  • iyi bir player sm ile herkesi indirir. Eskiden böyleydi.. Yeni çıkan cıvık serverlarda nasıldır bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daima BK tabiiki de. Yeminle diyorum AuroraMU'da oynarken partyde 1 milyon hpsi oluyordu tüm karakterlerin, tek başıma CSlerde full bufflulara karşı 5v1 girip kesiyordum. Hele ilk CSmizde tam 146 adamı ben kesmiştim. Adamlar bir daha ben oyundan çıkana kadar CS gelmediler yeminle diom:D:D:D 9 hafta AuroraMU'da 8 Hafta da İnfinity MU'da CS tuttu(ÜST ÜSTE) benim guildlerim. Buradan herkesi selamlıyorum. ÇOOOOOOOOOK güze, zevkli, mutlu anlar geçirdik şu oyunda.. Özellikle gavurlar beni kesemeyince çıldırıyorlardı(Türkler de tabii özellikle de tarık(Hactor))

Varsa kendine güvenen Combocu Vs'ye beklerim.. Hacksiz yenene helal olsun derim başka hiç birşey diyemem ağzım açık kalır

Yüreğim yangın yeri dostlar anlatılmaz yaşanır.. tam 4 aydı MU oynamıyorum.. 8 yılım geçti onunla gözlerim doluyor combolu günlerimi özlüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigOTTOMAN1453 -- 14 Kasım 2012; 21:21:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1992

Daima BK tabiiki de. Yeminle diyorum AuroraMU'da oynarken partyde 1 milyon hpsi oluyordu tüm karakterlerin, tek başıma CSlerde full bufflulara karşı 5v1 girip kesiyordum. Hele ilk CSmizde tam 146 adamı ben kesmiştim. Adamlar bir daha ben oyundan çıkana kadar CS gelmediler yeminle diom:D:D:D 9 hafta AuroraMU'da 8 Hafta da İnfinity MU'da CS tuttu(ÜST ÜSTE) benim guildlerim. Buradan herkesi selamlıyorum. ÇOOOOOOOOOK güze, zevkli, mutlu anlar geçirdik şu oyunda.. Özellikle gavurlar beni kesemeyince çıldırıyorlardı(Türkler de tabii özellikle de tarık(Hactor))

Varsa kendine güvenen Combocu Vs'ye beklerim.. Hacksiz yenene helal olsun derim başka hiç birşey diyemem ağzım açık kalır

Yüreğim yangın yeri dostlar anlatılmaz yaşanır.. tam 4 aydı MU oynamıyorum.. 8 yılım geçti onunla gözlerim doluyor combolu günlerimi özlüyorum

Sen Mu'ya aşık olmuşsun bildiğin furkan kendine gel RF diyorum ben

• Sorma dostum fenaaa.. Diyorum ya ne kavgamız bitti ne de sevdamız.. Bir aşktır MuOnline..
  • Aşkımız bitmek üzere sadece hatıralarla yaşıyoruz şu an
  • Serverde MS etkili ise SM diyecegim fakat bk patlayinca cani 4-5 kata ciktigi icin SM yine de kesemiyor.
    Her season da kral BK dir bilmeyen icin bunu soylemek istedim.
    Yeni sistemde RageFighter kral fakat defansi az oldugu icin bk onuda yikar. kim iyi oynarsa o alir rage ve bk icin soyluyorum
    onun disinda bilmeyen biri oynasa bile bk alayini alir. evimi arabami satip bk ya basarim :D
  • tabiki de agi elf neyin kafasındasınız agi elfi kesebilecek bi char yok.
  • Saçma bir konu üzerine daha saçma yorumlar yapılması normal de, bu saçmalıkları bu tarihte hortlatmak nasıl bir saçmalık, onu tartamıyorum.
    Arkadaşım sene 2013, aşın artık kendinizi, en güçlü karakter muhabbetimi kaldı, her server için değişir bu, balance yoksa, res sınırı farklı res point yoksa, genelde bk güçlüdür, biri ms sm yi kral yapıyo demis, bk nın sm den 3kat fazla canı oldumu o sm ye hiçbisey yapmasın sırf ref ile sm bk ya daldıkca ölecektir, herşeyi tek taraflı düşünmeyin. elfi kesebilcek bişey yokmuş, yok canım daha neler, sadece def sadece damage hesaplamasıyla böyle sonuclara nerden varıyosunuz bilmiyorum, her karakterin farklı özellikleri olur, dl nin kritikleri cok güclüdür, absorb su da çokdur, def azdır, bk hp ve def le öne cıkar, sınırlama yoksa damagesi de uçar, sm nin ms si ni herkes bilir, ve bir summoner soket set+yuzuklerle yüzde 55 ++ ref buff ını da siz hesaplayınki benin oynadığım server no res server da, 1.2k ene ile yüzde 28ref veriyo, yani yüzde 83 ref e sahip, yani çok dar bir açıdan bakıyorsunuz... Herşey server a bağlı, no res server da hemen hemen bütün karakterler eşittir...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.