Şimdi Ara

Mu Online Kurulum(Lütfen bakarmısınız?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Mu Online serveri kurmaya kalkıştım ve GameServerda Login Server adlı bir hata veriyor arkadaşlarım ipyi yanlış yazmışsın diyorlar fakat bir yanlış bulamadım :S Yardım ederseniz sevinirm normalde böyle oyunların peşine pek düşmezdim ama arkadaşlarla heves ettik işte ve 3-5 Günlük bir server kurmayacağım o yüzden..dark_clutch@hotmail.com eklerseniz çok çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRainDeath -- 8 Mayıs 2009; 21:53:30 >

• Yardım edebilcek kimse yok mu ?
  • Connect Servera yazdığın ip'i kontrol et...
    Bi de Launcerdeki ip'ini kontrol et...
    Büyük ihtimal sorunun bunlardan birinden kaynaklanıyor...
  • Up...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRainDeath -- 8 Mayıs 2009; 21:53:50 >
  • Kimse yardım etmek istemiyor mu ? Dediğim gibi server kalıcı olacak bunu gözlemlersiniz..Yardım eden arkadaşa 1 aylık gmlik vereceğim eğer iyi bir gm olursa oyuncular tarafından sevinirse devamlı gm olacaktır!
  • Once Bi Server Ozelliklerini Yazarsan Ona Gore Yardimci Olmaya Calisayim.Kolay Server ise Hic Ugrasmam Bilesin..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Söylediklerim mantıksız gelebilir öncelikle belirteyim yaşım 14.. Elimdeki pc 3 gb Ram 2.4 ghz intel 2 duo işlemci 1024 nvidea palit ekran kartım var.. Zor bi server kurmak istiyorum seasonları beğenmiyorum pek v97d istiyorum fakat calima icarus2 daredevil gibi maplerinde olmasını istiyorum post komutu olsada olur olmasada olur ama olsa çok güzel olur xP Sırf oyun için netimi limitsiz yaptım static ip falan dediler değişyormuş pc her kapandıgında munun ipsi resetlenir falan demişlerdi bende limitsize geçirdim netimi... Yardımlarınızı bekliyorum =) Exp olarak en fazla 300 düşünüyorum En az 60
  • Umarım İslerin Yolunda Gider.Serverinda Basarilar.
  • Xoßi server kolay mı geldi :D
  • Yardım etmek isteyen kimse yok mu ? Biraz daha açayım konuyu..
    v97d istiyorum fakat yeni itemler ve başka mapler istiyorum icarus2 calima daredevil vb..
    Post komutuda olsa olur =) Yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar
  • http://seeitworks.com burdan eksigini gider:D http://seeitworks.com/index.php?dir=Server%20Files/ burdanda server fileslerine bak isini gorur

server kurma adina biraz bilgin wardır snrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysaint -- 9 Mayıs 2009; 18:35:08 >
  • Teknik desteğe ihtiyacım var :D
  • NesRi Cocuqu ıyı kandırdın aYıP DeiLmi Hem Konturunu alıyosun hem Gormuyosun İşini Cocuq Heveslenmis Tüm Parasına Pc Dizmiş

Dedicated Bile Alacaqmıs Senin Yaptıklarına bak Cocuq Daha 14 Yasında
  • Belki yapar bilinmez işlerim var diyor akşam gelsin konuşurum kendisiyle günahını almayalım
  • Ne kontörü ne kandırması neden bahsediyosunuz siz ?Nesri öyle biri değildir ki eğer ortada öyle birşey varsa bile merak etmeyin onun yerine ben kurarım
  • Usta yalan söylüyecek halim yok çok ciddiyim..Şuan bysaint arkadaşım yardım ediyor saolsun yapamazsak sen gel yardım et :P msn yazıyor

Edit:bysaint arkadaşımızında işi çıktığı için iş yarıda kaldı :S Sen edebileceksen yardım et msn:dark_clutch@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRainDeath -- 9 Mayıs 2009; 19:18:45 >
  • Serverda takıla dur sen ben bi yemek yiyip geliyorum
  • Ben Server Kolayligi İle Degil,Yasindan Dolayi Yardim Etmek İstemedim.Emegin Bosa Gidecegini Bildiigim İcin.

Hayirliisi Olsun.
  • 97d denedik oldu fakat anti cheat yapamadığım için hackleri önleyemem..97N denedim ugur abi saolsun artık anladım bazı şeyleri 97N dede server gözükmüyor.. Xoßi yardımına ihtiyacım var:D
  • quote:

3-5 Günlük bir server kurmayacağım

artık şu tabuları yıkın ya hayret birşey bu kaçıncı.hani nereye gitti 350. kere açılıp kapanan archangel kapanmıyodu bidaha?
    dipnot:xobi değil erhan amca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 10 Mayıs 2009; 2:11:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.