Şimdi Ara

Mu Online Kurulum(Lütfen bakarmısınız?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her şey uğraşla başlar bunuda unutmamak gerek ;)
    Pardon Erhan amca birden realitydeki Dorand'ı hatırladım şimdi xD
  • Server acmak, oncelikle olgunluk gerektirir.
    Userlere karsi sorumlulugu 14 yasinda biri ne kadar yerine getirebilir ?
    14 yasinda birinin serverinda da kac kisi online olur. Benzeri cok soru isareti dogurdu bu konu bana.
    yinede masa ustu baglantiya izin verirsen bir bakarim.
  • MaviNet msnim yazıyordu ama ben bir daha vereyim :) dark_clutch@hotmail.com Şimdiden herkese teşekkür ederim ama şunuda unutma akıl yaşta değil baştadır ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRainDeath -- 11 Mayıs 2009; 13:44:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheRainDeath

MaviNet msnim yazıyordu ama ben bir daha vereyim :) dark_clutch@hotmail.com Şimdiden herkese teşekkür ederim ama şunuda unutma akıl yaşta değil baştadır ;)

akıl ve sorumluluk aynı kefeye konulacak birşey değildir.35 yaşındaki bir insan sorumluluklarını yerine getiremeyebilir,aynı zamanda 14 yaşındaki insan'da çok fazla sorumluluk alabilir.birbiriyle örtüşmeyen kuramlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Orjinalden alıntı: TheRainDeath

MaviNet msnim yazıyordu ama ben bir daha vereyim :) dark_clutch@hotmail.com Şimdiden herkese teşekkür ederim ama şunuda unutma akıl yaşta değil baştadır ;)

akıl ve sorumluluk aynı kefeye konulacak birşey değildir.35 yaşındaki bir insan sorumluluklarını yerine getiremeyebilir,aynı zamanda 14 yaşındaki insan'da çok fazla sorumluluk alabilir.birbiriyle örtüşmeyen kuramlar..

Arkadasim karsilastirmis oldugun yas araligi 20 ila 35 olsa dediklerine farkli bir yonden anlamda katilabilirim. Ancak 14 ila 35 dersen burada ortusme yok demiyeceksin. daha fazla detayli bu konuyu acacak degilim. Zaten baslik muserver kurulumuni iceriyor.
    Msn de ekledim online karsilasamiyoruz sanirim TheRainDeath gorusuruz.!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.