Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Acheronda kasayım dedim haliyle birkaç defa öldüm. Bakıyorum neden param sürekli azalıyor diye bir baktım ölünce 30m gitmiş. Öyle öyle farkında olmadan 150M kaybettim. Bu sadece acherondanmı kaynaklı yoksa genelde olan bir sıkıntımı ?
yaratıklar tarafından öldürüldüğün sürece paradan belli bir yüzde kesiliyor benimde bi 30m kadar yaktıgım oldu o şekilde
MuOnline da yaratıklar tarafından kesildiğinizde paranızın bir kısmı düşer. Aynı zamanda kasmış olduğunuz Exp de azalır. Bunu kolay serverlarda anlayamazsınız fakat Zor Serverlarda Örnek verecek olursak. 5x 10x Serverlarda anlayabilirsiniz.
Globalde oynuyorum da baya gitti 1b ye yakın para vardı şuanda farkına varana kadar 300M y yakın gitti. Hiç bakmıyordum acheronda kasıyorum bir bakıyorum pot bitiyor ölüyor o zaman sıkıntı oldu. Bankayada 100m den fazla koyamıyorum sıkıntılı bir durum.
Globalmu eski zamanlarda çok iyi bir sisteme sahipdi. Şuanda herşeyi paraya dökmüş durumda. PVP serverlarda oynayarak aynı zevki alabilirsiniz.
Eskisi gibi olmayabilir ama ara ara gelen eventler ile bir çok itemi jeweli alabilirsiniz. Geçenlerde yumurta eventi vardı mesela onun çok ekmeği yenildi. 14 günlük mesela yıldönümü eventi vardı goldchanell buflar vs. bir tomar ekstra geldi. ayın 7sinde yanılmıyorsam tekrar event gelecek misal o baya iş yapıcak. İllaki her oyunda olduğu gibi f2p modelini tam anlamıyla gerçekleştiremiyor oyunlar. Ama eski bir oyun olmasına rağmen eğlenceli gibi duruyor bakıcaz işte.