yaw arkadaşlar yine bu knıght online dan disconnect olduğum bir gündü. Arkadaşların biri burdan MU online diye bir oyunun reklamnı yaptı. ben de canım hazır sıkılıyoken bir deneyeyim lem bunu dedim. amma accayip bişey gerçekten hoş olmuş. anladığım kadarıyla servarlarda pek türk yok ama. iyi de serverları var. yalnız account almak biraz kasıyo. formda baya bişiler istiyolar. id bile numaralardan veriliyo. her neyse uzatmıyayım. bu oyunu bir deneyin derim. türüne gelince; kendisi diablo II nin bir copyası adeta. yalnız biraz karışık. yalnızca birazcık ama. öğrenilmiyo diye bişey yok. en azından KO kadar zor değil öğrenmesi. ben KO da 40 lvl oldum hala abyss nerden alınır bilmiyorum bile. yani bi oyunu bu kadar komplike yapmanın alemi yok. her neyse bu oyunun grafikleri sizi pek etkilemeyebilir ama diablo oynayanlar buna zaten alışıktır sanırım. sonuç olarak agalar bir deneyin derim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme