iyi gunler arkadaslar mu onilne oynamak içinhttp://muonline.webzen.com/download/game-download/ adresinden oyunu indirip kurulumu yaptım oyun açılıyo bi kaç tane server çıkıyo server a girmek için tıkladığımda tekrar şifre soruyor galiba artık mu online para olmuş.ucretsiz olarak oyuna nasil girebilirim?
hocam öncelikle bu webzende ücretsiz de oynayabilirsin. Siteden oyuna giris yaptıktan sonra acılan oyun ekranında da sadece sifreni girerek oyuna bağlanacaksın. Sanırım sen gold servere girmeye calısmıssın. Server 6 ve altında olan serverlere baglanabilirsin.
aynı sorun bende de var ya siteden accontumu girip öyle oyuna giriorum serverlara geldiğinde tekrar şifre istio yazıorum kabul etmio. (ücretsiz serverlara) yardımcı olabilecekmisniz
Arkadaşlar Türk serverleri deneyin bakın ben yeni site açtım davet ederim sizleri.
aynı sorun bende de var ya siteden accontumu girip öyle oyuna giriorum serverlara geldiğinde tekrar şifre istio yazıorum kabul etmio. (ücretsiz serverlara) yardımcı olabilecekmisniz
Ücretsiz serverlere girişte kabul etmesi lazım. Büyük küçük harflere dikkat ederek denemenizde fayda var.
denedim hepsini oyunu yeni yüklemedim aslında 4-5 ay önce yüklemiştim forumlarda patch den bahsedildiğini gördüm.Patchden olabileceği yazıyordu. orjinal sitede bi tane patch buldum onu yükledim . ama değişen bişey olmadı .