Şimdi Ara

Mu-Online PvP Server açmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Belarusta İkamet etmekteyim :)

Yıllardır server açıp kapatanların madarası olmaktan sıkılmış bulunmaktayım bundan dolayı destekli ve güzel bir server açmak istiyoum gözümden cıkardıgım belli bir miktarda para bulunmaktadır ama herşeyi otomatik olması ve alıcagım şeyin ödemesinin 6-ay yada 1 yılda bir olması şartıyla nasıl bir server kurabilirim ?

Exp-10
    Drop-%30
    Max-rest-5
    Gran rest max-5

Özellikli bol hediyeli mümkünse en temiz clienti istiyorum nerden nasıl bulabilirim hiç bir bilgim yok ne adminlige nede gm lige 1kez olsun mssql kullanmışlıgım yok cahilim ama para bende yeter acıcam güzel server oynasın millet kapanma derdine son diyede ismi olucak ! Yardımlarınızı bekliyorum agustosun 24 ünde serverimi acmak ve yayınlamak amacımdır !

Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

• 10x kimse kasmaz hacı
  • 50 yapabilirsin sunucu parası çıkarmak için vip 75 olur
    Normal 75 Vip 100 falan da yapabilirsin..

Sonuçta Max res ve Max grand res'i az düşünüyorsun hemen oyunda kasmak bitmemesi için exp düşük olması mantıklı olabilir
  • kesınlıkle bu dusundugun ozellıklerde sw hayal kırıklıgı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: muonline31

kesınlıkle bu dusundugun ozellıklerde sw hayal kırıklıgı olur

Bilmiyorum ama lafım sana değil tersini düşünen binlerce server gördüm belki 100 lercesinde oynadım oynadik diyim

exp-75 veya 125 olmasi serveri tekrardan sıkıcı hale getiriyor insanlara ne icin kastıklarını unutturuyorlar bu oyunda bir gerçek varsa oda pvp ve rare item kasmaktır ve insanlara agırlıgını göstermektir.

75-125 Exp serverinda bir guild veya 2 arkadaş cok saglam olabiliyor ama dedigim özelliklerde kasan bir kişi yada guildler arkadaşlar herkes ileri derece kasiyor ve oyun tekrar amacında cıkıyor herkes full oluyor

Benim bahsetmek istedigim +7 optionlu itemin normal bir item olacagı exe degil.

+1 Kundunlarin bile değerli oldugu yani gerçekten fakir ile zenginin arasındaki farkın bir anda degişecegi bir server istiyorum .

200 lvl de pk yapip eglenmek veya kundun kovalamak iyi bir başlangıc olabilir

Yada chaoslarin cok değerli oldugu blesslerin satilmadigi ama sıkmiyacak şekilde düştügü. %bles ve soul oranlarının %20 civarı düşünüyorum

chaos ise %3 %5 düşünüyorum veya daha az 1000-1 olması onun değerini katlar. ve böylelikle ticaret ortamı yaratmış olursunuz ama tabi şansa bağlı oldugu icin 1gündede zengin olabilirsiniz 1 ayda fakir kalip sonradan mutluluga ulaşabilirsiniz.

10-EXP olmasının sebebi offical mu veya başka bir mu özellklerine yakın olmak icin istemiyorum sadece gerçekten insanların aradıgı şeyin bu olduguna inanıyorum.

Ayrıca serverimde başlangıç veya sonradan olmak üzere Event yaparken Bir item karşılıgında Değil (LVL) Karşılıgında event yapmak isterim 1. 5 lvl :) 2.3 lvl 3.2 lvl

Böylelikle yarışmalarda daha değerli olmuş olurlar. %70 in kazandıgı bir dünya :D

Daha çok var soruya göre acıklarım zaman cok.

• Helal olsun valla farklı bir server düşüncesi

Umarım başarılı olursun kardeşim
  • tam benim 2 ay önceki kafa ya:D 0 bilgi ama hırs ve gerekirse para harcayıp güzel bir server açma isteği:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bosver sen mu'ydu felan belarus'tasin :)

ben olsam 24 saat ne xp kasardim be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

bosver sen mu'ydu felan belarus'tasin :)

ben olsam 24 saat ne xp kasardim be

Exp'i geçtim pk yapmaktan çarpışmaktan dermanım kalmadı sakinleşmek lazım :=)
  • durmak yok yola devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence exp guzel ama su max reset veya max g-reset isi, olayi bozuyor...

Ve turkish mudan beri dungeon 3de spot olmamasida ayri bi konu xDDD
  • 0.97 veya 1.02 olsa daha ii olur bence bunların üst serverleri çok karışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

Hani server açıyordun sen

http://forum.donanimhaber.com/m_63573884/tm.htm

:D Kendimi suçlu hissetmemek elde değil ... ama ne alakası var onu anlamadım server açıcam sözüm söz ! :D gerekli belgeler var okunması gereken onları okuyorum hergün mesela şuanda dizi izledm budamı suc :D pat diye acılmıyor pat diye acmayanlarıda gördük bazıları :D pazar günü acıcagız dedi buglu muglu ne ararsan olan bir server açtı böyle bir server istiyorsanız yurt dışındayım pc imde gayet iyi :D aciyim oynayin 5 10 kişi takılın . önemli olan sabretmek kaynak olduktan sonra gerisi corap sökügü gibi gelir ama önce kaynagı halletmem gerekiyor :D bilgi lazım arkadaşlar bilgisiz bir insanın serverında oynamak gece güneş gözlügü takmaya benzer :D offf felsefeye bak sen ! yardım eden fazla kişi yok ama değerli insanlar var. onların sayesinde ve kişisel cabalarım dogrultusunda 35 güne yakin bir sürede dosyalar olsun gerekli ne varsa hallletmek istiyorum sonrada onları kurmamda ne kadar sürerse sürsün kapanmiyacak bir server acıcam ! en azından 6-ay yada 1 yıllık :D sonra tekrar öderim 3 kuruş degilmi sonucta :D

• server açmak isteyen adam açar abi. buraya gelip server açmak istiyorum diye başlık açmaz. :) ayrıca b.k attıgın o insanlar senin gibi server acacagım diye boş konuşmadılar. buglu filan orası ayrı ama çıktılar açtılar. buraya server açmak istiyorum diye başlık açıp boş muhabbet yapmadılar. zaten bu konularda bilgin yok ise hiç başlama. bir kaç kişinin yardımı ile olacak işler değil bunlar önce kendin bilmelisin çünkü ne nedir ne değildir. o yüzden sen bu şekilde daha çok başlık açarsın.

sana tavsiyem az laf çok iş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canxx33

quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

Hani server açıyordun sen

http://forum.donanimhaber.com/m_63573884/tm.htm

:D Kendimi suçlu hissetmemek elde değil ... ama ne alakası var onu anlamadım server açıcam sözüm söz ! :D gerekli belgeler var okunması gereken onları okuyorum hergün mesela şuanda dizi izledm budamı suc :D pat diye acılmıyor pat diye acmayanlarıda gördük bazıları :D pazar günü acıcagız dedi buglu muglu ne ararsan olan bir server açtı böyle bir server istiyorsanız yurt dışındayım pc imde gayet iyi :D aciyim oynayin 5 10 kişi takılın . önemli olan sabretmek kaynak olduktan sonra gerisi corap sökügü gibi gelir ama önce kaynagı halletmem gerekiyor :D bilgi lazım arkadaşlar bilgisiz bir insanın serverında oynamak gece güneş gözlügü takmaya benzer :D offf felsefeye bak sen ! yardım eden fazla kişi yok ama değerli insanlar var. onların sayesinde ve kişisel cabalarım dogrultusunda 35 güne yakin bir sürede dosyalar olsun gerekli ne varsa hallletmek istiyorum sonrada onları kurmamda ne kadar sürerse sürsün kapanmiyacak bir server acıcam ! en azından 6-ay yada 1 yıllık :D sonra tekrar öderim 3 kuruş degilmi sonucta :D

Suç değil tabiki orada görünce server açmaktan vazgeçtin sandım

İstediğin zaman serverini açmakta hakkın ister bugün ister 1 yıl sonra bu senin bileceğin iş

• bende bir ortakla sağlam bir server açmak istiyorum istersen ayrıntılı konuşalım bu konuyu skype eklersen sevinirim : ozzgurozkan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.