Şimdi Ara

MU ONLİNE REHBER - Konu Açmadan Önce Lütfen OKUYUNUZ.- (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
148.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @golgi65

Evet..
    Box çıkan golden mosterları kesmen lazım.
    Golden invasion felan yazar. altta Ana maplarda çıkar onlarda +3+1 box çıkar
    +2 box ise Deviasda çıkar
    +4 Atlans 2
    +5 ise Tarkan 2 de çıkar.
    Kordinatlar değişebilir.

3RAY
    Sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: golgi65

arkadaşlar exc item nasıl yapılır sm için exc viper staff yapmak istiyorum canavardan mi düşürmek zorundasın?

Evet Yaratıktan Düşürüceksin.
  • ya arkadaşlar bu global mu yu oynuyorum ve yeni açtım noop um ve beni gevurlar deşi ediyo bana 4 5 res attıracak biri warsa lütfen yardımcı olsun yoksa kafayı yiyecem adresim can_ceylan_19 yada saat kala kaç arası giriyorsa bildirsin bi parti yapalım 4 5 res atıyım gerisini hallederim yardım ltf
  • Cok Büyük Kapsamlı Bir Çalışma MuOnline BiLmeyenLer Cok RahatLıkLa HerSeyi OgrenirLer Ellerine Saglık SabroN
  • Teşekkür ederim | [H]éR[0] |.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rarse50

ya arkadaşlar bu global mu yu oynuyorum ve yeni açtım noop um ve beni gevurlar deşi ediyo bana 4 5 res attıracak biri warsa lütfen yardımcı olsun yoksa kafayı yiyecem adresim can_ceylan_19 yada saat kala kaç arası giriyorsa bildirsin bi parti yapalım 4 5 res atıyım gerisini hallederim yardım ltf

Global Mu'da Reset Sistemi Yoktur. Bi Ara Getirilmişti Ama Kaldırıldı.
  • güzel çalişma
  • Eline salık Çok güzel olmuş cidden bide bu summoner kanadının 2. nesili nasıl yapılıyo onu da söylerseniz sevinirim.Yapamadım bi türlü.Şimdiden saolun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: smwenom

Eline salık Çok güzel olmuş cidden bide bu summoner kanadının 2. nesili nasıl yapılıyo onu da söylerseniz sevinirim.Yapamadım bi türlü.Şimdiden saolun.

diğer kanatlar arasında hiç bir fark yok. diğer kanatları yaparken uyguladıgın işlemlerin aynısını yaparak elde edebilirsin.
  • up çok faydalı oldu
  • ben global mu da hemen 60 oldum ama oyunun görüntü kalitesi oynanışı berbat ötesi söylemek bile istemiyorum. konu iyi, itemler iyi, görüntü bozuk yeni client çıksın ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lack of Comprehension -- 6 Mart 2011; 13:08:47 >
  • Muonlineyi Hangi Oyunlan Kıyasliyorsun ne bekliyorsun ?
  • kantura görevini bir defamı yapabiliyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: relax28

kantura görevini bir defamı yapabiliyoz

o bir görev değil event. kantru event ı istediğin kadar yapılır.
  • cok saol kardes yardimin için.
  • Kantura görevini devami yapılmıyo harmony yazisina tikliyom bisi olmuyor nedenini ögrenebilirmiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: relax28

Kantura görevini devami yapılmıyo harmony yazisina tikliyom bisi olmuyor nedenini ögrenebilirmiyim.

o eventın devamı degil. event en son yaratıgı kesince biter.
  • Düel SM için point dağılımı nasıl olmalı bilen var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRbLack

Düel SM için point dağılımı nasıl olmalı bilen var mı ?

Düel Sm den kastınız ne ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.