arkadaşlar benim bir derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum yardım edebilecek varsa lütfen yardım etsin.
Ben dün bu siteden (http://muonline.webzen.com ) oyunu indirdim kurdum sonra masa üstüne bi simge geldi simgeye tıkladıgımda aynen bu site açılıo statrt gema felan diorum bişe indirio oda bişeye yaramio C// programfiles//MU dosyasına giriyorum ordan patch yaptırıorum oyuna giriyor ama oyuna girince şu yazı geliyor [ The game client is loaded only throught the officel website. closingthe application please try again ) bu yazıya tıkladığımda oyun kapanıyor lütfen bilen birisi bana ayrdım etsin ister burdan ister mail adresi vereyim ordan lütf...
bu oyunu kurmama ayrdım edin veya başka sürümleri varsa onalrı önerim ltf..
YALÜTFEN BİRİSİ BANA YARDIM ETSİN cok istiyorum mu oynamayı...
güzel paylaşım
quote:
Orijinalden alıntı: malhester1
bu oyunu kurmama ayrdım edin veya başka sürümleri varsa onalrı önerim ltf..
Arkadaşım hangi mu'yu oynayacaksın ona göre yardım edeyim
slm arkadaslar birisi duel atmanın ıncelıklerını anlatabılırmı ve bu sd pot ag pot felan ne ıse yarar nasıl yapilir ve duel atarken ne tur ıncelıkler var anlatırsanız sevınırım. şimdiden teekkürler..
yok mu bu konuya bı cevap verecek insan ?
ne zaman cevap vermeyi düşünütorsunuz?
itemler fazla parlak geldi ama başlıyacağım bakalım nasılmış gözümü yordu gördüklerim
ya hocam biz nerde kasıcaz maşallah hepsiniz yamışın sağolda yeni başlıcam ben daha önce görmedim bile tesadüfen oynamaya başlıcam nerelere gitmem lazım level level nerelerde olmam lazım bi onuda söliyeydin daha iyi olurdu
çok işime yaradı gerçekten saol kardeşim
merhaba arkadaşlar, ben çok eskiden psychic-doom 97d mu oynuyodum, sonradan bıraktım şimdi bi yerde reklamını gördüm yükledim çalışmadı, sonra mu'ları araştırırken en popüler mu'nun zhyper mu oldugunu gördüm ve yükledim fakat oyunu 10'larca kez baştan yüklemem rağmen bi türlü bağlanamıyorum connect'e tıklıyorum fakat olmuyo, internette bayaa araştırdım ama bi türlü beceremedim lütfen yardımcı olun yıldım yemin ederim mu oynamak istiyorum sezonu serveri hiçbişeyi farketmez nefes alsın yeter :) bilgisayarım sony vaio vpceh32fx filan bişeyler intel 1gb ekran kartı var ekran kartıyla filanmı alakalı windows 7 yüklü yeni bi bilgisayar acaba o yüzdenmi bağlanımıyorum lütfen bi yardım edin vallahi sınavlarıma çalışamıyorum bilen varsa mfa4eva@hotmail.com'a mail atabilirler yada burdan yazabilirler her gün kontrol edicem şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar, ben çok eskiden psychic-doom 97d mu oynuyodum, sonradan bıraktım şimdi bi yerde reklamını gördüm yükledim çalışmadı, sonra mu'ları araştırırken en popüler mu'nun zhyper mu oldugunu gördüm ve yükledim fakat oyunu 10'larca kez baştan yüklemem rağmen bi türlü bağlanamıyorum connect'e tıklıyorum fakat olmuyo, internette bayaa araştırdım ama bi türlü beceremedim lütfen yardımcı olun yıldım yemin ederim mu oynamak istiyorum sezonu serveri hiçbişeyi farketmez nefes alsın yeter :) bilgisayarım sony vaio vpceh32fx filan bişeyler intel 1gb ekran kartı var ekran kartıyla filanmı alakalı windows 7 yüklü yeni bi bilgisayar acaba o yüzdenmi bağlanımıyorum lütfen bi yardım edin vallahi sınavlarıma çalışamıyorum bilen varsa mfa4eva@hotmail.com'a mail atabilirler yada burdan yazabilirler her gün kontrol edicem şimdiden teşekkürler
www.mafiatr.com süper bir online mafia oyunu
server varmı hala düzgün tekrar başlıyalım hep beraber
Kardeşm Msn Versene Sana Bişiler Soracaqm
Arkdaşlar Yaklaşk 4 Senedir Mu Oynuorm Her Hangi Bir Sorununz Varsa Bni Msnden Ekleyn hakan_000419@hotmail.com Kim Eklerse Eklesn Ona Yardm Edeceqm Hemde Beraber Bazı Serverlarda Oynarz :) MsnDe BeqLiorm :)
Rehberin renovasyona girme vakti geldi sanırım varmı gönüllü arkadaş bize güzelce yeni sezonlar yeni karakterler ile ilgili bilgi versin? :)
Bu Marlon Görevinde Bizden Dark Stone istiyor ama bunu nereden düşüreceğimi bilmiyorum. Yaratığı da söylerseniz sevinirim.
helal olsun kardeş valla emeğine sağlık cok faydalı bişey yapmışsın :)