Mu Online Season 5 de 4 tekinden farklı olarak ne tür yenilikler-farklılıklar var bilgilendirebilirmisiniz bizi ??
Daha tam oalrak season 5 i tam olrak acan yok hep s4 e s5 diyerek yenı setler swordlar eklıyorlar bence tek fark setler swordlar ama yabancı swlerde 4.nesil kanatlarda var ben daha hiç türk sw sinde bi 4 nesil kant görmedim
Season 5 Açiklama Main Giriş 1.2 Benzer Yazilmiş Yeni Olarak Bir Kaç Npc Bir Kaç Mops Yeni 2 Event Season 4 ile arasinda çok büyük bir fark yoktur...
+ ekleme yapmak istiyorum 4 nesil kanat hepimizde var ama buğ oldugu için koyulmuyor yabancilarda sen 4 nesil kanat bastinmiki, orda gördün hepside skin airtes gibi 1 kaç server da orjinal olarak 4 nesil kanat var oda team destekli 800 dolar clienti girip inceleme yapilirsa wings ojz leri farkli yerlerde yani server dosya ile client arasinda farkli bir geçiş var bizde olmayan Şu Anda season4 ile season5 arasinda dağ gibi bir fark beklerken fazla göz alici bir şey yapilmadi Season 4 +Season5 = Season 4 Client 1.4Q her ikiside :)