Bildirim
Mu online server
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorduk-mu.no-ip.biz 1.0l server online sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: masterligi
sorduk-mu.no-ip.biz 1.0l server online sanırım
sitede sanki bir sorun var girdim yazı dolu :D -
quote:
Orijinalden alıntı: ByKaN44
Merhaba uzun zamandırlı s4 serisi ,97D veya 1.0L pacthi olan server ariorum fakat bir türlü bulamadım bendemi acaba bir sorun var yoksa Türkiyede Mu online sektörü zayıfladımı eer bu özelliklere uygun birserver biliorsanız bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar...
s4 bir sürü tr server var. ayrıca 97d ve 1.0l gibi eski versiyonların olmaması mu online sektörünün zayıfladıgını göstermez.
bence gereksiz bir konu.
ayrıca genel olarak her reklam mesajlarının altına cevap yazdıgını görüyoruz. serverları takip ettiğin kesin. böyle bir soru sormana gerek yoktu. -
takip ediorum fakat s4 server solersen patchi olan türk sevreri sevinriim -
Sen Season 3 episode 1 oynamazmısın :D ne eski sürüm ne yeni sürüm :D season 3 episode 1 ortancı sürümdür :D:D:Ds2 leri saymassak :D:D -
clientim yok ve kota problemim var bu yetreli bir cevapmı acaba -
Dierki Ayı bekle o zmn 0 larnır:D -
onu yapıııom zaten:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X