Peki MuOnline'dan bu kadar mı sıkıldınız? veya Kendi insanımızı aşağılayıcı iğneleyici sözlerde neden bulunduk? Bu bölüm bizler için hiçbirşey ifade etmiyorsa yetkililere söyleyelim bu bölümü kapatsınlar. Ve artık yeniler için de eskiler içinde donanımhaber de bi bölüm vardı diye kalsın, ilgi zaten düştü ama şunu da söylemek istiyorum burası mizah bölümü değil.
@0p!uM
Bilmiyorum her ne kadar takip ettin bu bölümü yada kaçkez burda bulunan serverların içine girdin yapılan kavgaların içinde kalbinde bulundun bilemicem. Ben seni ilk defa burada görüyorum bu konudaki Maksat ve Amaç gayet açık bunu Mu Online oynuyacaklara yapılan bir tecavüz olarak görülsün diye açmadım bu konuyu bu accountu mu online işlerine tekrardan başlamaya başladığımda açmıştım ve o zamandan bu zamana Mu Online konusunda hiç bir ilerleme olmadı artık Mu Online yerine daha altarnatif şeylerle ilgileniyor insanlar ama tabi herkesin düşüncesi aynı olmaya bilir burda yazanlar bizzat kendi sorumluluğumda olan birşey ve tekrardan söylediğim gibi bu başlıkta Mizah içerik olduğunu kasten yazdım bunu okumak zorunda değilsin şeçim hakkın var o kadar çok saçma sapan Mu Online server kurma hayalleri ile onca emek sarfeden bir yığın genci gözlerimle gördüm şahit oldum hatta bir kaçına yardım ettim ama sonuç malesef kötü sonla bitti ve bu genel bir İSYAN yazısıydı Yalan yere açılan serverlar hakkında ama genede sağolasın "burası mizah bölümü değil" düşüncen için :) ama burda insanlarla dalga geçmiyorum gerçekleri söylüyorum tabi anlıyana ;)
Saat gecenin 2'si oldu onun için yazıları okumadım ama gözüme çarpan tek şeyin:
Versiyon: Season7 oldu
biz daha Season6 zar zor geçtik adam Season7 aşmış bu kendini
Foruma uğradığımı belli etmem lazım :p
bence karakter pointte Rage Fighterle yeni bir tane karakter daha eklemen lazim sezon7 ya mesela Shadow Warrior gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: NiyetBekcisi
bence karakter pointte Rage Fighterle yeni bir tane karakter daha eklemen lazim sezon7 ya mesela Shadow Warrior gibi...
Nasıl olmuş mu
Her Mu Konularına bakınca kendimi bu konuyu pörtletmeden yapamıyorum :) Ama tabi artık amacını yitirdiği için yeni server açacakların rate leri bir incelemesini tavsiye ediyorum. Çünkü o rateler senelerin kazandırdığı "kişisel" olarak beğendiğim rateler. Her ne kadar kimileri için zor olarak gözükse de size soruyorum. Her şeyi kolayca ele geçirip direk oyunun bitmesini mi istersiniz. Yoksa emek sarf edip gücü elinize aldığınızdaki aldığınız o haz o hissi tatmak mı isterdiniz :) ilk postumu düzenliyorum. Postun eski halini görmek isteyenler spoili açarak bakabilirler.
Rateler güzel ama dikkatimi çektide ;
Exp: 150x Drop : 1x BB : Kapalı Reset Level : 400 Max Level : 400 Max Reset : 10 Reset Ücreti : 1.000.000 Reset Stili : Siteden
Bu nedir ya kimse hiç bişey yapamaz ki bana göre aslında 20-40 küsür iyi geliyo :))
Onun sebebi şu. Oyunda insanlar daha sosyal olmak zorunda kalacak yani eşyaları Takas etmek zorunda kalacaklar. Reset atacak o 1m zeni bulmak için uğraşacaklar. Ben keşke Globaldeki 250 Lv SM mi satmasaydım diyorum her şeyin 1x olduğu bir serverda o tür şeyler adama koymuyor da sağlam fun serverda neden olmasın :)
Oda doğru aslında ama biliyosun MuOnline eskisi gibi tutulmuyo artık kimse zaman kaybetmek istemez. Şahsen öle bi server açılsa Global tarzı TR kurucu falan olcak kapanması söz konusu olmucak her türlü girerim oynarım ama bu bünye olmadığı için boş yere zaman kaybı diyorum
Sabancı Mu Server ı açsın oynuyalım :D 1x Exp, 1x Drop olsun birde :D
Pörtlettim :o
İyi halt neyse iyi ettin hoş geldin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme