Şimdi Ara

Mu Online Server Sahipleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunca Olaydan Sonra Birçok Ders Almamız Lazım ve En Önemliside Birlik Olmayı Öğrenmemiz Lazım Kısacası Diyorumki Serverlarımızda Baner Takası Yapalım Birbirimizi Hacklemek Yerine Player Kazandıralım... Buyrun

smir.zapto.org -- Her Türlü Yardıma Reklama Açığım

• güzel bi fikir helal olsun
  • herzamanki gibi hep yanınızdayım kardesim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

herzamanki gibi hep yanınızdayım kardesim

+
  • Msnim paranoyak@mail.ru Lutfen Ekleyin arkadaslar Baner takasın yapalım...
  • Kendi serverimin web sitesinde her zaman dostlarimin bannerlarina yer vardir...Dosyayi bana atmalari yeterli
  • Katılıorum sana Dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mukitasi

Bunca Olaydan Sonra Birçok Ders Almamız Lazım ve En Önemliside Birlik Olmayı Öğrenmemiz Lazım Kısacası Diyorumki Serverlarımızda Baner Takası Yapalım Birbirimizi Hacklemek Yerine Player Kazandıralım... Buyrun

Copyright © 2005 AirTies Wireless Networks. Bütün hakları saklıdır.

böylemi birlik olucaz senle?kaç üyen var?anlık kaç kişi oynuyor sunucunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 28 Mayıs 2008; 18:57:21 >
  • Simdi bu iyi bi sey mi kötü bi seymi anlamadim ama oyuncu konusunda bir sıkıntımız olacagını sanmıyorum...Onemli olan uzun sure dayanmak bence
  • quote:

BENDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: c!hat

quote:

BENDE

Sen once adam oL konusmayi davranmai ogren buyu ondan sonra bu isLere kaLkis. Yasin tutmuyor hadiiii

• quote:

YA YONETİCİLER BUNUDAMİ GORMİOR BU EMBESİL ADAMİN OZELLİKİ NE ANGU.. OLMASİMİ??

Muhatab olmaya degmez konusmayi ogren!

• Gene herzamanki gibi konu ne için açıldı ve deniyor.! varsa Server Sahipleri Msnden İrtibata Geçelim..!
  • quote:

Gene herzamanki gibi konu ne için açıldı ve deniyor.! varsa Server Sahipleri Msnden İrtibata Geçelim..!

Sen OSIRIS'in cevabından sonra haLa burdamisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques. -- 30 Mayıs 2008; 12:37:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ageofali

quote:

YA YONETİCİLER BUNUDAMİ GORMİOR BU EMBESİL ADAMİN OZELLİKİ NE ANGU.. OLMASİMİ??

Muhatab olmaya degmez konusmayi ogren!

Hatirlarsan ilk okuldayken hayat bilgisi ve turkcene 1 vermistim

• Güzel bir fikir.. (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

quote:

Gene herzamanki gibi konu ne için açıldı ve deniyor.! varsa Server Sahipleri Msnden İrtibata Geçelim..!

Sen OSIRIS'in cevabından sonra haLa burdamisin

DOSTUM SEN VİRUSMUSUN DİKKAT EDİOMDA HERKEZE LAF SOKMAYA BİSEYLER ISPATLAMAYA CALİSYORSUN AYİP YAPTİGİN ARKADAS

SORUNUN VARS TANİDİK PSİKOLOK VAR GOSTERELİM KLEVYE ARKDASİ DELİKANLİKLARA ÖZENTİ OLMAYİN

• Ctrl+delete+alt mısın nesin kendine bak önce daha düne kadar gelip milletin anasina küfredip gittin şimdide millete klavye delikanlısı diyorsun sen neyi ıspatlamaya çalışıyosun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

Bunca Olaydan Sonra Birçok Ders Almamız Lazım ve En Önemliside Birlik Olmayı Öğrenmemiz Lazım Kısacası Diyorumki Serverlarımızda Baner Takası Yapalım Birbirimizi Hacklemek Yerine Player Kazandıralım... Buyrun

Copyright © 2005 AirTies Wireless Networks. Bütün hakları saklıdır.

böylemi birlik olucaz senle?kaç üyen var?anlık kaç kişi oynuyor sunucunu?

• Mukıtası ii dusunmussun arkdsım Ve herzamanki gibi topic kirlendi arkdslar ne oluo bole 1 dk yan yana duramıosunuz dicem ama yan yana bile deilsiniz,cumleleriniz bir araya geldimi baslıolar catısmaya nedir bu dusmanlık anlamadım arkds.Saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.