Şimdi Ara

Mu Online Server Sahipleri. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: -PiTBuL-

quote:

Orjinalden alıntı: ByFeaR

quote:

Orjinalden alıntı: mukitasi

Gene herzamanki gibi konu ne için açıldı ve deniyor.! varsa Server Sahipleri Msnden İrtibata Geçelim..!

Sen OSIRIS'in cevabından sonra haLa burdamisin

DOSTUM SEN VİRUSMUSUN DİKKAT EDİOMDA HERKEZE LAF SOKMAYA BİSEYLER ISPATLAMAYA CALİSYORSUN AYİP YAPTİGİN ARKADAS

SORUNUN VARS TANİDİK PSİKOLOK VAR GOSTERELİM KLEVYE ARKDASİ DELİKANLİKLARA ÖZENTİ OLMAYİN

Sen ilk Türkce konusmayı ogren sonra geL burda benimLe tartismaya gir canım yasının adami oL önce...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -PiTBuL-

quote:

quote:

Gene herzamanki gibi konu ne için açıldı ve deniyor.! varsa Server Sahipleri Msnden İrtibata Geçelim..!

Sen OSIRIS'in cevabından sonra haLa burdamisin

DOSTUM SEN VİRUSMUSUN DİKKAT EDİOMDA HERKEZE LAF SOKMAYA BİSEYLER ISPATLAMAYA CALİSYORSUN AYİP YAPTİGİN ARKADAS

SORUNUN VARS TANİDİK PSİKOLOK VAR GOSTERELİM KLEVYE ARKDASİ DELİKANLİKLARA ÖZENTİ OLMAYİN

Sen ilk Türkce konusmayı ogren sonra geL burda benimLe tartismaya gir canım yasının adami oL önce...

Bitanelerim benim tartışmayın

• @ Dragonraja
    Bişey dikkatimi çekti >>>> Katılım zamanı: 5 Haziran 2008 Mesaj sayısı: 136 Sırrını bizede söyle bea.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady`

@ Dragonraja
    Bişey dikkatimi çekti >>>> Katılım zamanı: 5 Haziran 2008 Mesaj sayısı: 136 Sırrını bizede söyle bea.

Bi konu buluyosun abanıyon konuya bi sağdan bi soldan Aradada Sakin olun diye yapıştırıosunDikkat çekmiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 19 Haziran 2008; 21:55:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady`

@ Dragonraja

Bunlar yeni nesil ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

böylemi birlik olucaz senle?kaç üyen var?anlık kaç kişi oynuyor sunucunu?

buda artist :D hiçbirşey ögrenemediysen insanlık ögren öyle gel. onuda geçiyorum 1 elin nesi var 2 elin sesi var el elden üstündür aklında kalan varsa bu laflardan git ne anlama geldigini ögren.

Bu FORUMDAKİ MESAJ SAYIN SENİ ORDA GÖRDÜGÜN RÜTBEYE SOKMAZ BİLADER.! AZ SEVİYE BİZ NE DERDİNDEYİZ SEN NE DERDİNDE. SENİN DEDİĞİNE BAK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukitasi -- 19 Haziran 2008; 23:43:58 >

• post kasio demesinler diorm yazmiim diorm ama dikkatimi cekio mu online bolumunde nerdeyse her topicde bi kavga bi tartisma var yha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Org.Special

post kasio demesinler diorm yazmiim diorm ama dikkatimi cekio mu online bolumunde nerdeyse her topicde bi kavga bi tartisma var yha

İyide niye post kasıon
  • neden var, boş insanlar cok. ben diyorum zeytin adam diyor zürafa. anlama kıtlıgı olan insanlarla mücadele etmekten burnumuzu b.ktan cıkaramıyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukitasi -- 22 Haziran 2008; 3:36:01 >
  • quote:

neden var boş insanlar cok ben diyorum zeytin adam diyor zürafa anlama kıtlıgı olan insanlarla mücadele etmekten burnumuzu b.ktan cıkaramıyoruz

Biraz noktalama kullansan belki zeytin dediğin belli olur he
  • oLdumu
  • Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı. 

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=198813

Pencereyi kapa ?
  • böle bişi olmaz olamaz olamayacaktır da bu na benzer nerdeyse her hafta konu açılıyo player ları toplayalım şöle yapalım böle yapalım die ama hiç olmadı daha yani gene gereksiz bir konu .
  • Hiç bir şey gereksiz değildir.
  • biz çok duyduk bu konuları ama gerçekleşen konu olmadı daha hiç
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

böylemi birlik olucaz senle?kaç üyen var?anlık kaç kişi oynuyor sunucunu?

buda artist :D hiçbirşey ögrenemediysen insanlık ögren öyle gel. onuda geçiyorum 1 elin nesi var 2 elin sesi var el elden üstündür aklında kalan varsa bu laflardan git ne anlama geldigini ögren.

Bu FORUMDAKİ MESAJ SAYIN SENİ ORDA GÖRDÜGÜN RÜTBEYE SOKMAZ BİLADER.! AZ SEVİYE BİZ NE DERDİNDEYİZ SEN NE DERDİNDE. SENİN DEDİĞİNE BAK.

ne dion lem ?

• quote:

Orjinalden alıntı: KarizmA

quote:

Orjinalden alıntı: Org.Special

post kasio demesinler diorm yazmiim diorm ama dikkatimi cekio mu online bolumunde nerdeyse her topicde bi kavga bi tartisma var yha

İyide niye post kasıon

Şekil A

• kavga cıktı puajhahahhahahahahah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.