Mu dolunay eklendi. Umarım sunucu kısa süre içinde kapanmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: ExtReme1®
Mu dolunay eklendi. Umarım sunucu kısa süre içinde kapanmaz.
kardessu kapalilarida bi guncellersen coq ii oalcaq oneya tıkladigimiz kapali
Liste şuanda düzgün. Açık olan sunucular ve kapalı olan sunucular bunlar. Kapalı olanların açılmaması normal bir durum.
dolunay-mu'nun versiyonu 97d+99i sanirsam sitede oyle yaziyor. hayirli olsun arkadaslara
quote:
Orijinalden alıntı: ExtReme1®
Liste şuanda düzgün. Açık olan sunucular ve kapalı olan sunucular bunlar. Kapalı olanların açılmaması normal bir durum.
yoq yani onlar bosa duruyor onlari silsen ii olur
MuLeria Version : 0.97d+99items Experience : 70x Drops : Item Drop: 30%, Excellent Item Drop 1/200 Status Online
MuLeria :: Server Statistics Total Accounts : 580 Total Characters : 1029 Total Guilds : 33 Users Online : 16 : Who is online
Last update, 1 second ago
MuLeria :: Characters Class Statistics First Class Total Dark Wizards : : 167 Total Dark Knights : : 419 Total Elfs : : 161 Total Magic Gladiators : : 113 Total Dark Lords : : 0 Second Class Total Soul Masters : : 73 Total Blade Knights : : 64 Total Muse Elfs : : 32 - none -
reset sınırı 25 15 ti 25 cikardilar Thegame sisteminde yani tam Thegameye uyarlayarak yapmislar superbi server gellin Herturlu yardim yaparim beni Bulun MalcolM_X aksamlari oyunda olurum obur gunler fak kardesim kasio ona da ogretttimde:D
hacı mu dolunayda bi sorun var bazen siteye girerken web-tabanLı yapıLandırıcıya hoşgeLdiniz gibi bişe çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: can0650
hacı mu dolunayda bi sorun var bazen siteye girerken web-tabanLı yapıLandırıcıya hoşgeLdiniz gibi bişe çıkıyor
sanırım o an sunucu kapalı oluyordur. açıldığı zaman tekrar eski haline gelir.
selamu aleykum herkese. ben mu'ya realty oynayarak başladım fakat o kapandı daha sonra 1.02n psychic-doom oynadım o server da ne yazıkki bu yaz kapandı 4 yıllık emeklerim boşa gitti. şimdi zor(3-25ex) arası ve online sayısı çok olan bir server arıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. zor server zevkli fakat kolaylar da pat pat reset ve set hiç zevki yok... 4 yıl oynadığım serverda ancak bu yazın başında +13 lucklu hyon set dizmiştim bu tip olursa harika olur:))
shadow mu eklenmemiş sorumlular bi el atarsa kardeşlerimin reklamıda olsun http://45.no-ip.biz/
mu alchemye baktım girdim fakat oyun kolay bence:S ve birileri oyuna el altından item veriyor.. ayrıca client de inmiyor site engellenmiş.. 1 aylık serverda 100 reslik adam var bu zor mu sence;)
efsane mu halenkapalı diyer server larda oyle
turkserver bulmak iyice zorlasıyor
quote:
Orijinalden alıntı: eczacm
efsane mu halenkapalı diyer server larda oyle
turkserver bulmak iyice zorlasıyor
online sunucular listesindeki 3 sunucuda açık durumda.