Şimdi Ara

### Mu Online Sunucu Listesi ### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
29.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vaybe mu ne hale gelmiş ilk oyunu indirdiğimde işte yeni bi macera demiştim ama şimdi server bile yok nerdesin darkmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmxjudas -- 14 Ağustos 2010; 11:04:45 >
  • |Uqur|

ElGrekoMu | Exp :300x | Drop :60x| Sürüm: Season 5 Ep1 |http://www.elgreko.org |

bu server kapanmış galiba bi bakarsan iyi olur.

Kolay Gelsin...
  • Teşekkürler.
  • Server Info

Server Name: EmpireMU

Version: Season 3 Episode 1

Experience: 9999x

Drop Rate: 80%

Total Accounts: 296

Total Charecter: 475

Guilds: 32

Online Players: 15

Server is: Online

Oyuna başlayan herkese yarı full +9 set, 2.nesil kanat ve sword vs veriyor...

Web Site -->> Empiremu.org

### Mu Online Sunucu Listesi ###

• Ben bu oyunu hayatımda ilk defa oynayacağım acaba uzun zamandır oynayan arkadaslar en güncel servar ve slienti hakkında yardımcı olabilirler mi? Valla oyunu nerden indirim nasıl page atacağım onu bile bilmiyorum..Biraz hazıra konmak gibi oluyor ama , yinede siz bi yardım edin..Yardım edecek olan bütün arkdasalara cok tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Ben bu oyunu hayatımda ilk defa oynayacağım acaba uzun zamandır oynayan arkadaslar en güncel servar ve slienti hakkında yardımcı olabilirler mi? Valla oyunu nerden indirim nasıl page atacağım onu bile bilmiyorum..Biraz hazıra konmak gibi oluyor ama , yinede siz bi yardım edin..Yardım edecek olan bütün arkdasalara cok tesekkurler...

Yok hocam üst konuları kullanın caınmızı yiyin. :) Aynı şeyleri hiç araştırmadan defalarca soranlar var çünkü...
    Herneyse oyunu daha kolay öğrenmek, serverdaki diğer arkadaşlardan yardım almanız açısından bir Türk serverında oyuna başlaman daha iyi olur. Sunucu listesinde şuan online olan 3 tane Türk serverı var. Herhangi birinin sitesinde download bölümünden o serverın clientini indirip register bölümünden üyelik alıp oyuna girebilirsin. Geri kalan kısmı MuOnline Rehberde bulabilirsin.

Hoşgeldin aramıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Ben bu oyunu hayatımda ilk defa oynayacağım acaba uzun zamandır oynayan arkadaslar en güncel servar ve slienti hakkında yardımcı olabilirler mi? Valla oyunu nerden indirim nasıl page atacağım onu bile bilmiyorum..Biraz hazıra konmak gibi oluyor ama , yinede siz bi yardım edin..Yardım edecek olan bütün arkdasalara cok tesekkurler...

Yok hocam üst konuları kullanın caınmızı yiyin. :) Aynı şeyleri hiç araştırmadan defalarca soranlar var çünkü...
    Herneyse oyunu daha kolay öğrenmek, serverdaki diğer arkadaşlardan yardım almanız açısından bir Türk serverında oyuna başlaman daha iyi olur. Sunucu listesinde şuan online olan 3 tane Türk serverı var. Herhangi birinin sitesinde download bölümünden o serverın clientini indirip register bölümünden üyelik alıp oyuna girebilirsin. Geri kalan kısmı MuOnline Rehberde bulabilirsin.

Hoşgeldin aramıza.

Eywalla Uğur kardeşim sana çok teşekkür ederim..Şimdi indirmeye başlıyorum dün bakamadım malüm sebepler vardıBurda konuşan arkadaşların toplu girdiği bir servar varsa aranız katılmak isterim..Hem yanınızda bişiler öğrenmis oluruz..Bu arada bence bu foruma adına bi servar açılabilir ve forumda mu online oynamak isteyen arkadaşları tek bir servara yönlendirebiliriz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Hoşgeldin aramıza.

Eywalla Uğur kardeşim sana çok teşekkür ederim..Şimdi indirmeye başlıyorum dün bakamadım malüm sebepler vardıBurda konuşan arkadaşların toplu girdiği bir servar varsa aranız katılmak isterim..Hem yanınızda bişiler öğrenmis oluruz..Bu arada bence bu foruma adına bi servar açılabilir ve forumda mu online oynamak isteyen arkadaşları tek bir servara yönlendirebiliriz?

Rica ederim. Benim şuan oynadığım bir server yok. Listedeki Türk serverlarından birine girdiğinde arkadaşlar yardımcı olacaktır. Forum adına server açılması biraz zor gibi üst yönetimden izin almak lazım herkesede güvenip donanimhaberin adını vermezler sanırım. Yani bunu yapabilecek kişi sayısı çok az. Yapılsa bu zamana kadar yapılırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 31 Ağustos 2010; 20:44:36 >

• Oynamaya başladım ,istanbul-mu; en yenisi oydu adminle tanıştım konuştum oyun hoşum gitti
    Evet uğur seni beklerim hem bana biras öğretirsin ??
  • dostum listeye ekler misin
    Mu-Dream # Version: Season 5 Episode 4# Exp & Drop: 25x & 35% 1 Eylülde açıldı, kökeni 2002'ye dayanan bir server, kalitesi tartışılmaz, eskiler bilir (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

dostum listeye ekler misin
    Mu-Dream # Version: Season 5 Episode 4# Exp & Drop: 25x & 35% 1 Eylülde açıldı, kökeni 2002'ye dayanan bir server, kalitesi tartışılmaz, eskiler bilir (:

Eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 2 Eylül 2010; 22:13:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

Server Info

Server Name: EmpireMU

Version: Season 3 Episode 1

Experience: 9999x

Drop Rate: 80%

Total Accounts: 296

Total Charecter: 475

Guilds: 32

Online Players: 15

Server is: Online

Oyuna başlayan herkese yarı full +9 set, 2.nesil kanat ve sword vs veriyor...

Web Site -->> Empiremu.org

S.a kardesim sw güzelmis suan kasıyorum paylaştıgın icn tşkler

• Bu arada Ugur Kardes İstanbul-Mu Ex:%60 oldu onu soyleyim dedim kolay gelsin
  • QuestionMu Online Klasik 97D Mu Serveri - Yeni Açıldı 7/24 Uzun Ömürlü

Serverimiz Açıktır Konuya Eklerseniz Sevinirim
  • Teşekkürler konu güncellendi.
  • Asıl ben teşekkür ederim
  • VE-Mu Online | Exp :50x | Drop :65%| Sürüm: Season6 |http://www.vemuonline.com |

Olarak Duzenlerseniz Sevinirim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Absent-

VE-Mu Online | Exp :50x | Drop :65%| Sürüm: Season6 |http://www.vemuonline.com |

Olarak Duzenlerseniz Sevinirim !

• arkadaslar vemuonline kotulemek deil ama bence orda kasmayın bende dune kadar orda kasıyodum ama verdım emeklere her gun bın pısman ıcındeyım serverı kotulemek ıstemıyorum ama gercekten server sahıbı kızmasın ama bes para etmez bı server serverı tamamen para ustune kurmus kanad basamasınz benm 20 kusurluk carim vardi ama ustunde hala neden hıc bırsey yok daha dogrusu server playerlarının hıcbırınde bır sey yok golden kesemesınız golden kesemeyelım dıye golden gucleri 100/500 aritirilmis kanad basamayalım dıye oranlar tamamen belkıde sıfrı olarak ayarlanmıs itemini +9 yapmak bi mucize server kararsız bir gun exp 50 yapılar diger gun 100 bir gun soplarda dandik setlerden satiliyo ama sırf para kazanmak ıcın onu bile kaldırmıslar bırgun sopta jevel gorursun ertesı gun yoktur kaldırırlar ama neden se yerden hıc jevel dusmez arkadaslar kızgınım kıırıcı da konusabılirim ama benı gercekten mudan sogutttu bu server server sahıbınde tekrar ozurdiliyorum ama bu kadar her seyi paraya baglama dostum emın olkı kazanan sen olmassın bılıyorum cebıne para gırmıycek ama belkı server parasını cıkarmak ıcın ugrasıyon ama bu kadar sınır getırme en azından adam 30 resı war barı kanad takabılsın farkındaysan serverında playerın kalmadı dusun bu playerlar neden kacıyo ben ce dostum ya serverını kapat yada serverına guzel bı ayar cek benım gıbı dıger mu sever arkadaslarımızıda sogutma tekrar kusura bakma ama gercekler acıdır dostum arkadaslar bu arada bana guzel bir en azından ayarlı bı server adresı verebılırmısınız tskler goruntu kırlılıgı ıcın ozur dılerım sadece arkadasları bılgılendırmek ıstedım saolun varolun

• ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : MuEnTurk
    Versiyon : Season3+EP 1
    Server Kapasitesi : 300
    Dedicated : Değil
    Up Time : 7/24
    Website :http://enturkmu.zapto.org
    Forum : -
    Üyelik Alımı :http://enturkmu.zapto.org/MuEnTurk-Register.html

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..

Exp: 2000x
    Drop : %80
    BB : Kapalı
    Reset Level : 400
    Max Level : 400
    Reset Ücreti : 100.000 Zen
    Grand Reset : Açık
    Event : Sık Sık Yapılır
    Stat Point : Kalıcı
    Max Stats : 32767

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 7
    Dark Lord : 7
    Summoner : 5

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : %100
    Soul : %50
    Soul + luck : %70
    Life : %60

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : %50 || + luck : %75
    +11 : %45 || + luck : %70
    +12 : %40 || + luck : %65
    +13 : %35 || + luck : %60

...:::Event:::..

Blood Castle : Her 2 Saat
    Devil Square : Her 3 Saat
    Illusion Temple : Her 4 Saat
    Chaos Castle : Her Saat
    Castle Siege : Her Hafta

...:::Admin & GM:::..

Game Master : Admin,KolPa

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :http://s2.dosya.tc/file/5UWSUB/MuEnTurk.exe.html
    Patch :http://s2.dosya.tc/file/iAInBo/Patch.exe.html

ONLİNE SERVERE EKLERSEN SEVİNİRİM

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.