Şimdi Ara

Mu onlinede server dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Server Kurmayı düsünüyorum s6 ep:3 files dosyaları item dosyaları exp npc yardım edicek ve bu konuda bilgi verebilecekler pm yada ulasabilirmi bana

Facebook:mertbektas001

msn : mertbektas39@hotmail.com

• dostum yanlıs anlama ama daha ne yapacagını bilmezken nasıl oyun kurup, oyuncuları cekmeyi planlıyorsun?
    elbetteki yardım isteyeceksin ama bu sekilde beyan edersen herkes yanlıs anlar.
    neyse umarım bir adım atarsında herkesi mutlu edersin.
  • arkadasım dogru konuya dikkat cektin dogru dosya filesleri exp ncp ayarlıcak adam arıyorum bu yüzden sınırlı bilgim var herkes gibi oyuncu cekme sorunum gibi birsey yok ilk acıldıgından itibaren +50 +60 online var
  • madem 50 60+ online var, o zaman gerekli kurulum ve anlatımları nette bulabilirsin :)
  • ***mu sarmadı mı server açmaya karar verdin mert (:
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • açında oynayalım sıkıldım mu suz olmuyor :D
  • Evet alper abi acmaya karar verdim ve bunu yapıcam tabi bilgisi olan birileri yardım ederse hosting + vds parası hazır filesler lazım bi tek

recpest internette bulabilirim ama sonsuza dek bulamam bu işi yapmıs ve bilen birileri mutlaka olmalı yardım istiyorum yanı anlıcagın

b11 yardım edicek birileri olursa en cok 1 haftaya acabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PisLiq39 -- 5 Aralık 2012; 18:21:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.