Şimdi Ara

Mu Onlineye Ne zaman Basladiniz Hangi Serverlerde OYnadniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mu Adana Season II Den başladım Ordan Türk Sunucularından Süründüm Buralara geldim :) Ama yaşadıgım anıları kolay kolay unutamam zamanında 1 tane +5 kundum icin kavga ettigimi biliyorum :))
  • psychic doom ilk girdiğimde o 97d introsu gemide giden charların introsu yoktu böyle mavi bi backgraund

server üstte exit butonu sağda böyle bişeydi icarusta zenli setle para kasardık

spider mu , psychic 1.0 dan sonra 3-4 senedir oynamıyordum bu aralar yine başladım hatta dh ye üye oluş sebebim mu online .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungAnıL -- 16 Haziran 2010; 15:20:39 >
  • Fortress Mu da başladım hala da oradayım.
  • mu tr le basladım 200 res wardı :D 20 lerdedim sonra ban yedi char küfür ettim
  • 2005 ten beri Global Mu Online da oynamaktayım. Midgard serverında Homeros Nicki ile devam etmekteyim.
  • bende 2004 te darklords la başladım.Onun gibi server sonra goremedim.Sonra yerli yabancı baya mu oynadım en güzeli darklords tu...
  • darklord la basladım belkide oyle zewkli bi serwerla basladıgım icin bu oyunu bırakamadım çok zewkliydi rekabet arkadaslık dostluk mükemmeldi bc kuyruklaryla (genelde dısarda kalırdım) =) tarkan ptleriyle davias giristeki lorencia kasa bardaki geyikleriyle iyidi ya king mu la aynı heyecanı yakalamaya calıstım guzel gunlerdi hala bi umut bizimkisi oyle bi serwer denk gelir diye dewam
  • WarMuOnline-MuAnatolia-MuAdana-TMKMu-ExpansionMu-SuMu-GucluMu bunlar aklımda :D
  • Global Mu-Zhyper Mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

KingMu-DialogMu-ZyperMu-Evilflames fazLasıyLa zaman ayırdığım serverLerdi.

Onun dışında birçok yerLi-yabancı sunucu da kasmışLığım vardır

Bende Oynadım O MuLar da Ben Sni Biyerden Taniyom Ama Hatta Ceza Diye Biride Vardi Kingmuda Beraber Oynuyoduk..:) Dur dur cıkarcam:)
  • ByFear dialog mu Zamanında kirve ile beraberdim ben elemanıydım o zamanlarda hiç oyunun başından kalkmazdım Fakat sonra birgün serverin kurulu oldugu pc nin anakartı felan yandı server güme gitti ama artık eskisi kadar cok ilgi duyulmuyor bu online mesala bu aralar bi serverde Ben açmaya karar verdim isminide dialog mu yapcam ama bu işten anlamıyorum o yüzden anlayan bir arkadasımızı buldugum an serveri kurmaya başlayacam
    Ben seni zaten mudan da hatırlıyorum bende o diger serverlerde yer almıstım king mu turk mu gibi dialogmu zaten bizimdi eee artık tekrar hayata döndürecem ama dialog mu yu inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.rapsody

ByFear dialog mu Zamanında kirve ile beraberdim ben elemanıydım o zamanlarda hiç oyunun başından kalkmazdım Fakat sonra birgün serverin kurulu oldugu pc nin anakartı felan yandı server güme gitti ama artık eskisi kadar cok ilgi duyulmuyor bu online mesala bu aralar bi serverde Ben açmaya karar verdim isminide dialog mu yapcam ama bu işten anlamıyorum o yüzden anlayan bir arkadasımızı buldugum an serveri kurmaya başlayacam
    Ben seni zaten mudan da hatırlıyorum bende o diger serverlerde yer almıstım king mu turk mu gibi dialogmu zaten bizimdi eee artık tekrar hayata döndürecem ama dialog mu yu inşallah

Nasip~

• 2003 Global Mu Online tam tamına 1 sene oynadım

sonra pek çok serverdeğiştirdim kronolojik olarak sıralayamıcam sadece isimlerini yazıcam

Yabancı serverlar

Heroia yani şuanki Mornia
    Mu Romanya
    Mu Amerika
    Zhyper

Türk severlar

Universal Mu Online
    King Mu
    Dialog Mu (en çok eğlendiğim server) He Bu arada nickim Elizabeth di Agi Elf :O Belki tanıyan çıkar dialog mucular arasından hatta size kıyak yapıcam dialogmunun ss leri koyucam :D:D az beklerseniz.
    Mu izmilee

işin kötüsü bir yığın serverda oynadım isimleri aklıma gelmiyor :D çok fazla server değiştirdim ama anca bu kadar çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E76BDB340 -- 3 Ağustos 2010; 12:37:42 >
  •  Mu Onlineye Ne zaman Basladiniz Hangi Serverlerde OYnadniz

Morgause yerine ben koyuyorum dialogmuonline screenshotunu =)
  • Ya ben bulamadım SS leri uyuz oldum :/ benim resmimde olması lazım onu da ekler misin
  • KingMu-DialogMu-Thegame-Global Vs Yabancı Mular
  • bizmuda oynamıştım ahhh ahhh ne günlerde başka hiç server yoktu o da bizmu bir gün varsa 3 gün yoktu , sonra mu türkiye yi oynadık sonrasını hatırlamıyorum ama en az 20-30 farklı serverde daha oynadım
  • Global -reality-elife-marinet gerisini hatirlamiorum yanliz su 4 icinde en zewk aldigim realitydi onun gibi bir server olsa gene muthis olurdu.
  • BEN İLK İsraille basladim smyrna okmu arada 1000 2000 kdr oynadim favori 97d tutturdum sonra DarkSeamu oynadim cok zevk aldim ama Mumutant i buldum hepsinden zevkli ve su an da acik hepinizi beklerim MuMutan ta Zevk var MuMutantta hayat var MuMutantta Eglence var ws var
  • Ben serverlerin şahında başladım mu online macerama BiZMu online da.
    O zamanlar server sayısı neredeyse 1 elin parmaklarını geçmiyodu.
    Ama BiZMu onlinede oyuna bir saygı vardı.
    Sonraları bir çok server denedim zor orta kolay.
    Hiç biri sarmadı o sırada metin2 ile tanıştım.
    Sonrasındada mu online macerama son verdim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.