Şimdi Ara

Mu Onlineye Ne zaman Basladiniz Hangi Serverlerde OYnadniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben psychic-doomda gozlerimi actım 7 .sınıfa giderken ozaman mace of king ney die millete sorardık sonra oyunu oğrenınce fulllerle dolaşmaya başladık 120 reset olmuştumki kendi elleriyle serveri batırdılar sanırım 2008 ayının sonuna doğru mu bıraktım kendi seerverimi kurma cabalarına girdim birşeyler öğrendik kurduk felan ama pcychic-doom tadını hiç birşey vermes PD Nick:HandRidePL
  • Turkish-Mu(Bilen vardır heralde) sonra SoulMu ve öle devam ettik.
  • Hort.
  • ilk oynadığım online oyundur mu online yeri bende ayrıdır ne günlerimiz olmuştu be global mu'da +7 item elimize geçtiği zamanlar çok mutlu olurduk israil mu'da çok iyiydi bu 2 serverın yeri bende farklıydı
  • Yeni oyuncuyum ben. AdanaMu da basladım MuOnline aynen devam ediyorum. İnşallah ileride anlatacak yazacak şeyler olur böyle bir konu olursa yazarım.

RazoR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverLady -- 16 Ocak 2014; 23:45:47 >
  • 2004 de psychic de basladım. kapandıktan sonra kısa ömürlü türk serverlerinde dolandık.
  • TheGame
    Noobwars
    Violence
    BrB
    TheWebTurkey
    simdi de GameXNetwork
  • başlangıç Mu-Bergama, gelişim Türkish-Mu
  • başlamaz olaydım kapanacağını bile bildiğim onlarca serverde oynadım. bu nasıl bir manyaklıktır.
    ilk globalde başladım.. bahtsız bedevi hesabı :)
  • Sanırım 2001 yılında Darklords ile
  • Mu-Usa sonrasında Mu-Lan, Turkish-Mu, en son adanamu oynadım. Mu-Usa ve TRMU'da donate set almıştım,, adanamuda tam full oluyorum server yenileniyor sıfıra dönüyorum, 2 kez fulledim sıfırlandı sinir oldum bıraktım. Nick Cemelli.
  • reality vardı ilk başladığımda onunla başladım,sonra onu bıraktık çok zordu kasmak.mu-israel e başladım 1 res attım icarus'ta çok rahat kasabiliyodum 1 reset ile onu bi süre oynadıktan sonra. bi tane yunan mu-online a geçtik daha sonra 2-3 server değiştirdik sonra psychic-doom kalıcı bi serverdi ama ona da küstürdüler server f.o itemleri silince onu bıraktım.Sonra çat pat oynadım devamlılığı olmadı.

psychic diyince aklıma geldi,o full servera girmek için az mı tıkladım.Şaka maka çocuktum daha o zamanlar giriş için tıklayınca alan boşalacağına inanıyodum girmeye flan çalışıyodum çok mouse değiştirdim o yüzden,ne sevinirdik girince ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subsie -- 23 Ocak 2014; 7:01:08 >
  • bizmu sonra adanamu
  • psychic-doom.eu 97d server dupesiz ve hacksiz orjinal hali herkesi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psyhic-doom.eu 97d server online orjinal hali dupesiz ve hacksiz herkesi bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007-2008 den beri Mu-Lan , Battlezone , Heroesland , Openmu , EmeraldMu ve devam eder :)
  • MuLan ile başladım gerisini hatırlamıyorum. En çok zevk aldığım ilk oynadığım serverdi..
  • 2007
    The Game Mu
    Global Mu
    Zhyper Mu
    GoblinMu
    FLARE MU
    Losttower Mu
    ... ( denemedgim server kalmadı hic biri sarmadı. )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.