Bildirim
Mu Origin İngilizce

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sieagame vn oynuyorum nickim THECAYLAK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vip sisteminde resmen sıçmışlar, seviye seviye yapmışlar vip 10 alan direk coşuyor. atak def vs vs birsuru buff veriyor asiri fark oluyor. bunlar olmasa çok iyi ve güzel olmuş olurdu -
Mu originsea ıngilizce apk si var oyun biraz zor ama millet +7+8+9 basıyor ben +6 da kaldım yardım edebilecek varmi aramızda +7 ye basma itemi ney bilmiyorum lütfen yardım nerede dusuyo veya Cokiyo
Evet baya zor...
6 dan sonra bende basamadim kare seklinde beyaz bir gem istiyor.. heralde tarkan vb yukari haritalarda dusuyor.. oralarda 3r istiyor.
Ismim THECAYLAK server26 dayim 3rebirt 60 levelindeyim gelen varsa pm atin
sanırım 28 inde webzen ülkemize açacak. hem belki vip sistemi daha mantıklı birrşeyler kurarlar. bu şekilde mal bişey olmuş. -
Evet gökhan öyle gözüküyor da oyunu tam öğrenemedik şu deity gem nereden bulunuyor oynayan bilen varsa yardimci olabilirmi adam vipsiz üzerinde dragon pembe exc set var +9 full reseti 2 sinir ediyorlar 😈😈
Bende 24s deyim.. 2r(98) o gemi daha gormedim....
O gem in yanındaki isaretleri kaldırıp dene ama yüklü miktarda gold un olması gerejuyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l CayLaK l -- 26 Temmuz 2016; 1:59:35 >
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas
sanırım 28 inde webzen ülkemize açacak. hem belki vip sistemi daha mantıklı birrşeyler kurarlar. bu şekilde mal bişey olmuş.
Takipte kalacağımız bir site varmi elinde resmi sunucuda duyurulmamis
Mu origin turkiye ye açıldı google playdan indirebilirsiniz
Girilmiyor. Hep bağlantı koptu hatası veriyor. -
Aynen bendede aynı problem var ama daha yeni açıldığı için gidericeklerdir hatayı biraz sabır. -
Umarım giderirler aynı serverda toplanalım birbirimize yardimci oluruz
Supervn diye programı indirip kurun donma geçiyor europa mu originserver3 teyim nick THECAYLAK
mu orıgın webzen europa mu orıgın 3 e gelın 5 turk arkadasız theturkteam guıldımız var oyun gayet ıyı -
kaç ay olmuş hala o bağlantı sorununu düzeltmemişler :) -
https://muoriginlegend.com/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X