Şimdi Ara

Mu Origin İOS ve Android'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu düşen epik itemleri neden satamıyorum. Vip1 üyelik aldım yine satılmıyor. 3 rebith 94 lwl oldum.
  • Normal yedi gem karsiligi satarsın ama herhangi bir oyuncuya item üzerinde kilit varsa ki büyük ihtimal var satamazsın mu origin europa 3. Serverde theturkteam guildimiz var vietnamlilarla rekabet içindeyiz beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açar açmaz connection problemiyle webzen üretimi olduğunu gösteriyor :D bug ve lag ile nasıl mücadele edeceğini bilen Mu Online severler için sorun değil tabii ki.
    Hotspotshield VPN ile ios bağlantı problemini çözebilirsiniz.
  • Alper hangi sunucudasin

• Oyunda baya ilerledim. Hic bilmiorken herseyi ogrendim sayilir. 3 ewbith 100 lwlde bıraktım. Devil squarede bosslari hep ben kapiyorum. İtemler full +9 silah +10 yaptim. Oyun oldukca zevkli herkese tavsiye ederim.
  • Oyunun Türkiye sunucusu geliyor. Facebook Sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karohan -- 25 Aralık 2016; 11:48:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karohan

Oyunun Türkiye sunucusu geliyor. Facebook Sayfası

Beyler oyunda para yatıranların ezici üstünlüğü var mı? Uzun süre oynanır mı oyun emek vermeye değer mi?

• Resmi mi bu yoksa Webzen dışında mı çevriliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad -- 9 Ocak 2017; 15:48:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • su anda omega mu mobilde takılıyoruz bekleriz sebzense 1 senemizi verdik oyunsoyunsa parası olan kral bizde bıraktık googleye yazın mu origin omega gelin beraber oyniyalim

• quote:

Orijinalden alıntı: l CayLaK l

su anda omega mu mobilde takılıyoruz bekleriz sebzense 1 senemizi verdik oyunsoyunsa parası olan kral bizde bıraktık googleye yazın mu origin omega gelin beraber oyniyalim

Hocam ben indirdim fakat ne Webzen'den, ne Google'dan, ne de Facebooktan girilmiyor. Nasıl gireceğiz bilginiz var mı?
  • Şuan kapalı betada olan serverimizi test etmek isterseniz facebook adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/MuOriginLegend/
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaHe

quote:

Orijinalden alıntı: l CayLaK l

su anda omega mu mobilde takılıyoruz bekleriz sebzense 1 senemizi verdik oyunsoyunsa parası olan kral bizde bıraktık googleye yazın mu origin omega gelin beraber oyniyalim

Hocam ben indirdim fakat ne Webzen'den, ne Google'dan, ne de Facebooktan girilmiyor. Nasıl gireceğiz bilginiz var mı?

Create account yan üyelik alicaksin ilk giriste

• Bir deneyelim :)
  • Muoriginlegend.com buradayız arkadaşlar turkiyede ilk ve tek

• Mu Origin 2 oynayan var mı? https://enestalha.com/mu-origin-2-hakkinda/ yazdığım yazıyı okuyabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.