Şimdi Ara

Mu Origin İOS ve Android'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bile heyecanlandırdı ne diyim :D yanlız Google Playde Türkiye ye izin yok tabi bu bize engel değil :D

denemek isteyenler alttaki linlerden araştırmasını yapabilir
    hesap almak ve detaylı bilgi için
    muorigin.webzen.co.kr
    My First MMORPG 뮤 오리진
    http://muorigin.webzen.co.kr/main

indirmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4pp3 -- 9 Aralık 2015; 16:14:49 >

• Evren mobil takiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBMUPLAY

Evren mobil takiliyorsun

bilgisayar sarmıyor artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

quote:

Orijinalden alıntı: HBMUPLAY

Evren mobil takiliyorsun

bilgisayar sarmıyor artık :D

Alıntıları Göster
    Ulan arkadaş sülalemde korece bilen yok ama genede 100 lvl oldum 2. seviyye geçtim kanat manat dragon set hahahaha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Özbay

Ulan arkadaş sülalemde korece bilen yok ama genede 100 lvl oldum 2. seviyye geçtim kanat manat dragon set hahahaha :D

Alıntıları Göster
    oyun sarıyor bu arada 4. reset geldi :D
  • Indirdim ama ingilizce olsa guzel olacakmis 😊 bekliyecegiz.
  • quote:

reset muhabbetidemi var ? ayrıyetten PC'den de oynıya biliyorsunuz telefonda çözücem diye kasmayın okadar kendinizi :) BlueStacks diye bir program var Google play store deki bütün oyunları indirip oynıya biliyorsunuz hatta şuanda indiriyorum bende :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerenl

quote:

reset muhabbetidemi var ? ayrıyetten PC'den de oynıya biliyorsunuz telefonda çözücem diye kasmayın okadar kendinizi :) BlueStacks diye bir program var Google play store deki bütün oyunları indirip oynıya biliyorsunuz hatta şuanda indiriyorum bende :)))

Alıntıları Göster
    Her 100levelda reset var fakat bizim bildiğimiz manada reset değil tabi :D her resette farklı özellikler ve maplar açılıyor.
    görevleri otomatik yaptırdığınız sürece belli bi yere gidiyorsunuz. 2. resetten sonra oyun duruyor gibi bişey ama oraları atlatmak için küçük npc görevleri falan var. Birde BC DS bittiğinde güzel exp geliyor.
    küçük npc görevleri dediğime bakmayın bazı bosslar baya uzun sürüyor dün boss kesmek için yarım saat harcadım :D Bu arada her yerde SM olduğu için yeni BK açtım biraz bunu deneyeceğim :D şimdiden 2. reset 58 levelim zaten duraklama bu levellerda başlıyor.

Son bir şey daha bu arada ben 216. serverdayım 300 küsur server var ve her gün bi kaç server daha açılıyor. Doluluk oranını az çok burdan tahmin edebilirsiniz :)

• quote:

Her 100levelda reset var fakat bizim bildiğimiz manada reset değil tabi :D her resette farklı özellikler ve maplar açılıyor.
    görevleri otomatik yaptırdığınız sürece belli bi yere gidiyorsunuz. 2. resetten sonra oyun duruyor gibi bişey ama oraları atlatmak için küçük npc görevleri falan var. Birde BC DS bittiğinde güzel exp geliyor.
    küçük npc görevleri dediğime bakmayın bazı bosslar baya uzun sürüyor dün boss kesmek için yarım saat harcadım :D Bu arada her yerde SM olduğu için yeni BK açtım biraz bunu deneyeceğim :D şimdiden 2. reset 58 levelim zaten duraklama bu levellerda başlıyor.

Son bir şey daha bu arada ben 216. serverdayım 300 küsur server var ve her gün bi kaç server daha açılıyor. Doluluk oranını az çok burdan tahmin edebilirsiniz :)

Alıntıları Göster
    valla mu119. servera kadar var benmi yanlış indirdim ne yaptım :D

• Oyun ing. Oynuyorum androidde...
    Mu yu az cok taniyan rahat sekilde oynar.
    2 res den sonra kasmak baya zorlasiyor... yan gorevler cok ama bir yere kadar..
    Kanat gelistirmek de cabası baya zor...
    Hic türk görmedim halbuki cok olmasi gerek :) yanlis serverdemiyim acaba.. s24
    Bu mesaja eklenen görseller:

Mu Origin İOS ve Android'de Mu Origin İOS ve Android'de Mu Origin İOS ve Android'de

• https://m.facebook.com/MUOriginSEA/
    Ios ve android icin indirme dosyasi da mevcut...
  • http://muen.siamgame.in.th server26 nickim THECAYLAK gelmek isteyen pm atsin yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: l CayLaK l

http://muen.siamgame.in.th server26 nickim THECAYLAK gelmek isteyen pm atsin yardımcı olurum
    İos ve android e eklemek için çalışmalarımız başladı arkadaslar. Türk serveri FrienzMu yu yakında appstore ve google play store den indirebileceksiniz.
  • olur o zaman bizim is bilgekagan tirasoglu
  • quote:

olur o zaman bizim is bilgekagan tirasoglu
    Bende yeni başladım. Europa sv11 deyim. Elbiseleri felan nereden güçlendiriyoruz. Millette parlak elbiseler var. Onları bless ile mi basacağız acaba ? Gem ile satılan setler var onlar işe yarıyor mu ? Rebith2 51 lwlim şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdeviL -- 4 Eylül 2016; 16:18:20 >
  • oyuna gelen arkadaşlar mu origin avrupa origin server 3 teyiz theturkteam guildimiz var 50 türk oyuncu var 30-40 arası günlük aktif sohbet muhabbet kazıyoruz ışte rebirt 4 lvl 86 nickim THECAYLAK günlük 5 saat aktif oluyorum mail hamzacelikel93@gmail.com
  • quote:

oyuna gelen arkadaşlar mu origin avrupa origin server 3 teyiz theturkteam guildimiz var 50 türk oyuncu var 30-40 arası günlük aktif sohbet muhabbet kazıyoruz ışte rebirt 4 lvl 86 nickim THECAYLAK günlük 5 saat aktif oluyorum mail hamzacelikel93@gmail.com
    şimdi arkadaşlar bu ilk baştaki sitele son paylaşılan farklı 2 si aynı servermı farklı servermı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [RA]Silici

şimdi arkadaşlar bu ilk baştaki sitele son paylaşılan farklı 2 si aynı servermı farklı servermı?

Alıntıları Göster
    Normal files dosyaları yokmu bu oyunun arkadaşlar varsa nerden indircez yardımcı olunursa sevinirim.
  • http://muorigin.webzen.com/en avrupa girip origin3 e girin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.