Şimdi Ara

Android ve Google Android Arasındaki Fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni telefon almaya düşünüyorum. Android ve Goodle android işletim sistemi arasındaki fark nedir bilen var mı?

• Android Google tarafından geliştirilmekte olan bir işletim sistemidir. Android ve Google Android diye iki ayrı şey yoktur. Saf android rom ve Firmaların google tarafından sunulan kodların üzerine kendi tema ve uygulamalarını yazarak yaptıkları yeni romlar vardır. Piyasada çok sayıda android işletim sistemli telefon üreticisi ve buna bağlı olarakta çokça android Rom mevcut. Bu romlar Özelliklerine göre farklı deneyimler sunar. Google Nexus cihazlar saf android deneyimi sunan cihazlardır ve yeni işletim sistemi sürümü ilk olarak bu cihazlar için geliştirilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum öyle ikiye ayırmak yanlış ancak arkadaşın dediği gibi romlar var fabrikaların mesela samsung un anasayfası farklı htc nin farklı sonynin farklı hız falan filan giriyorum.yani android işletim sistemi google un işletim sistemidir.birde ne kadarlık telefon alacağını yaz tavsiye edelim.
  • musabatas ve ertulaynazca öncelikle teşekkür ederim cevaplar için.

Sony Xperia P LT22i --Samsung Galaxy Win i8552

bu iki telefon arasında kaldım. Özellikleri biribirine yakın. Fiyatları da 700 TL civarında. Bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz ya da bu fiyatlarda tavsiye edeceğiniz başka telefon var mı? Şimdiden Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.