Şimdi Ara

Mu sadece res değildir...! Bakın ve okuun çok eğleneceksnz.Reseti çok olanlar yerden kalkamadı!! ;) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen kendin kasip dlleyle geçemesnn kendine yeni acc açar firstle kendini kastırırsın tek başına başla ve tek başına kas charı silmeyen ezik olsun ve bu arada daha güzelini yap seni takmıyoruz ezik server falanda deme selametle
  • cunku 97d güsel bi fikir1.02 de cok b ugg var baydı bebni ya 1 haftadır oynamıom aarda bi ark kastırıyo beni baydı o sürüm....kasya bişi koyuyorm nereye koyarsam koyayım deişio sanki biri kasada ona süreklşi bless basıo yada blessler dü$üo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaHZeN -- 13 Mayıs 2006; 14:37:25 >
  • heralde dl tek kasip gecemem mg le kascam kendimi
  • beyle kapatın artık.........................................
  • o zaman bu i$ yalan olur
  • biz senle kapadikda guard kapamayi dusunmuyo kitlesin konuyu
  • arkadaslar hepsi eziktir bu kislerin hepsini anlatıcam resimim yok ama bna inanan inanir

GuArD midir nedir kosede kasiyorum ben yanıma gelmis AGA party atarmisin dio vede nereye gitsem pesimden gelen birisidir nie party icin kosedeki spotta tek kasamıyomus neden ezik biriside ondan o yuzden party attıgım zaman ve ya atacagım zaman benim en gıcık oldugum kelimeyi kullanan birisidir bu kisi (AGA kelimesi)

gelelim mahzen ezikine bu hepsinden ezik birisi buna thunder bot unu ben verdim benden party dilendi yapmadıgı klamadı vede en onemlisi tuy bulamayacak kadar ezik birisi benden tuy bile istedi bu a bir ezik kendinizi bisey zannetmeyin buda beni forumdan gordum dedi yag cekmeye basladı

gelelim son kisiye relieveye bu kisi bana ozelden mesaj attı beni forumda gordugunu solede yag cekti benden mg itemleri dilendi madem stat dagıtmayı biliosun ve FIRST e kafa tutuyosun ozman git sen bul itemleri nie dileniyosun kardesim

evt arkadaslar benim bu anlattıklarım benim bunlarla yasadıgım olaylar ister inanın ister inanmayın ama res atmak onemli deil insan olmak onemli

• Evet arkadaslar deminki yazılarımda guard , mahzen , relieve bitcek demistim suanlık guard ı yamulttum ama arkadaslar ole biseyle karsılastımki adamı kestikce guluyo yani kısacası adamın yuzune tukursek :D:D:D:D:D:D: diyecek bole bi yuzsuz bir kisilik gelelim benim guard ın fevrini dondurdugum resme bu rada dogruları soyliim kapısmamızda guard beni 2 kere kesmis bulunmakta dicek siniz nasıl katil oluyo 1 kere kestiginde yarı katil ikincisinde katil oldu ben iste 25-30 kere ayaga kalkamadı yeri opmekten ben FIRST u cagırcaktım kaldırsın die ama kasıyomus :D bu arada guard kolye ve yuzuklerini koymak icin kasaya gitmisti ama ben onu kasanın yanına bile goturmedim kolyesiyle yuzugunu dusurdum cok sinirlendi ben demistim biittiniz die ama takan yoktu sırada mahzen ve relieve war
    guard ı kestigimdede orb of blow yoktu silahımın skiliyle kesmistim ezik i nese kısa keseyim resimleri koyim ole konusim

iste noobie GuArd ın merakla beklenen yeri open resimleri :

1- burada GuArD ı gordum ve kesmeye basladım
    http://www.netresim.net/viewer.php?id=6262Screen(05_13-16_42)-0000.jpg

2-burada kacmaya calısıyodu onunu onu yeri opturerek engelledim
    http://www.netresim.net/viewer.php?id=8943Screen(05_13-16_42)-0001.jpg

3-burada benle kapısmaya karar vermisti yuzuklerini ve kolyesini koymaya gelmistiki ben engelledim
    http://www.netresim.net/viewer.php?id=4782Screen(05_13-16_43)-0003.jpg

4-burada kolyesi dusmustu ondan o sozu sarfetti :D
    http://www.netresim.net/viewer.php?id=9081Screen(05_13-16_43)-0005.jpg

5-burada kacmaya calısıyodu ki ben yine kestim burada FIRST ı cagırdım garibanı yerden kaldırsın die olmekten bası donmustu garibanın ama FIRST kasdıgından gelemedi benim icinde kes dedi :D
    http://www.netresim.net/viewer.php?id=4829Screen(05_13-16_44)-0007.jpg

6-yeter artık buda son resim olsun dahada alcalmasın arkadasımız :D buradada bana nova cakmaya calıstı ama ben herzamanki gibi ondan once davrandim ve yeri opturdum :D
    http://www.netresim.net/viewer.php?id=4038Screen(05_13-16_44)-0009.jpg

evt arkadaslar daha bu arsivime dier ezikleride ekliycem merak etmeyin ama benim amacım kimin ezik oldugunu gostermekti yuzuk ve kolyeside guzeldi ama arkadasın :D

• ayy ezikler mutlu olsn yeter ki orda farkındaysan ben hep hüldüm sana vurmadm bile ezik yaşasn sytx kesti holeyyyy salak ya
  • eheh hll
  • farkında deilim cunku bana wurdugunu sende biliyorsun seni bıraksam bana vurmaya kalkıcanda bırakmıyorum dogdugun gibi yeri opuyosun gulmen inde yukarıda acıkladım senin yuzsuz lugunden kaynaklanıyo yzune tukursek :D:D:D:D:D diyiceksin bu arada ben senden kim ezik yukarıdaki resizlerde gorduk bidaha guild etrafında gormim seni 4 kisi anca kesiyosunuz beni ezik insanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

farkında deilim cunku bana wurdugunu sende biliyorsun seni bıraksam bana vurmaya kalkıcanda bırakmıyorum dogdugun gibi yeri opuyosun gulmen inde yukarıda acıkladım senin yuzsuz lugunden kaynaklanıyo yzune tukursek :D:D:D:D:D diyiceksin bu arada ben senden kim ezik yukarıdaki resizlerde gorduk bidaha guild etrafında gormim seni 4 kisi anca kesiyosunuz beni ezik insanlar
  • http://www.netresim.net/viewer.php?id=9746Screen(05_13-17_10)-0002.jpg ve hala paspas yaptik diyo ya hll olsun sana guard
  • HEPİNİZ ÖZENTİSİNİZ LAN VALLA ÖZENTİSİNİZ HEPNİZ ALLAHTAN BİŞEY YAPTK:D:D:D:D ama siz amacı değiştirdiniz ama sytx istediğni yap sen keerken vyrmadm bile sana yeri öptürmüşsün iyi afferm mutlu ol sevin sen ok sevin oleyy sytx çok mutlu gel kes arenadaym uaheuheauheuhe NoooB
  • ha bu arada bunu unutmusun GuArD ordaki resimlerde hic senin vurdukların yok bende 35 resim wardı en guzel yeri optuklerini koydum serbest bıraktıgım an nova vuruydun yalanmı sindi bu rada kolye ve yuzukun bende gel bi ara kesim seni birazdaha veririm itemlerini muhahahahahahahahaha
  • paspas oldunuz yalanmi olmadm de hadi olamdm de ya paspas oldunuz iste hırslanın gene gelin kesin biz sizi o reslerle yerlede süründürdükten sonra kesin dokunan lamer olsun
  • ya baq sen bana hic birsey yapamasin Relive kusu kesiyo o reslerle demisin ben 5 resken lorddevil daha 260 lvl flndi beni kaldirimiyodu yane bu kusun ozzeligi sizini streji fln yalan
  • itemleri montele bi yerine lazm olur ok selametle bu arada be sana bi kere daldm ondada pk oldm gittm temizledm yanina geldm ve kes dedim yalanmı sana ep kes dedim kess hala diyorm eziksin mutlu ol gurur duy holeyyy
  • baran bırak yaf biz bunla neredeyse aynı resdeyiz ama olmekten bası dondu goren goruyo kimin ne oldugunu daha kendinizi savunmayaın bide orda demissin iyiki bisey yaptık olm sizin yaptıgınız resmen bize hakaret sen daha bunu anlayamadıysan biz daha sana ne diyelim
  • banami dedin ve beni kestin pk oldun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.