Şimdi Ara

Mu sadece res değildir...! Bakın ve okuun çok eğleneceksnz.Reseti çok olanlar yerden kalkamadı!! ;) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BARAN SANA DEMEDM SYTXE dedim saten siz kusrua bakamyn ama kaparsn bu konuda baran senin dediğin gibi neyse biz şaka oldğnu belirttk ama bağzoları gene yanlş anlıyo ve sytx akıllı ol azıcık olamıosanda bişeyelr varmış gibi davran ok saygıalrla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuArD[of]HeAVeN -- 14 Mayıs 2006; 4:58:36 >
  • AAAAAAAAA YETER LEM GELCEM ŞİMDİ DOGRUCEM HEPİNİSİ
  • sytx sen beni kesmeye devam et istediğin kadar kes mana sheild %100 olunca barınamıycaksn saten oyun oynamayı bırakıcam paso sana çalışıcam o yüzden kapat şu konuyu artk biz bitiriyorz yaptıklarımız baran ve baris onlarla konuşuyorz hala selamslmlaşıyrz hem sana bişey olmadı demekki serverda ezik diyince bi senin yaran var sen qocunuyosn gordugun yerde kes ama hakaret etme insan ol ve insan yerine koysunlar selametle bu arada bana nooob deme ben noooobsam sende yalancı olayları abartan hayal dünyasında yaşayan 16-17 yaşında bi çocuksun büyü biraz LaMeR olma kendin ol sytx diyice akla alper gelsn sen gel oldğn gibi ol ok artstlk şekil falan sen eski bizmuda party herkese soruyordn bu serverda 2-3 reset atmışsn pt isteyenlere ezik diyosun işte eşşeğe altn semerde vursan eşşek hala eşşekkkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuArD[of]HeAVeN -- 14 Mayıs 2006; 5:03:49 >
  • ya tamam baran la barıs guild war yaptınız barıstınız bende iszle barıstım biseymi diorum sindi size nie laf sokuyosunuz hatta GuArD ben senle suan slm larısım cunku yaptıgını anlamısın ve barısmısız
  • yeter be cvp yazmayam dedim ama dayanamadım bu konuya neden bu kadar cvp geldi anlamıyorum mu nedir beyler söleyimmi MU MUDUR BAŞKA BİŞİ DEĞİLDİR ok
  • sen konuya yabancı kalmıssın kardesim ve bilip bilmeden cvp yazma

GuArD bu orada bak bu arada artık bizle barıstıgınıza gore bende size satasmam gordugum yerde slm ımıda veririm hatta dunde verdimde slm sen gormemissin demekki
  • yok ben sadece konunun başlığına cvp verdim yoksa guard muard tanımıyom ben
  • guard senin ilk msja degistir yaz oraya Admin bu topigi kitlesene yaz
  • konunun baslıgı yarım cıkmıs bir o evt guard bencede ilk mesaj ını degıstır
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

konunun baslıgı yarım cıkmıs bir o evt guard bencede ilk mesaj ını degıstır

değiştirme kalktı
  • bu arada ok sytx sende kusura bakma ben daha onceki msjlar icin sana cvp verdm sadece seni bana oyunda dedigin laflar cok ağırıma gittiiği için bende sana bu lafları söyledm ve gerçekten verdiysen kusura bakma görmedm herkese iyi oyunlar selametle
  • miroğlu bece forumdan 7 uzaklaştrcaklarına ip ban yapsalarmış daha iyi olurmuş mesut yılmaz gibisin herşeye mualefet forumda karşı çıkmayın bişey yok biraz saygı göster bu topici kastetmiyorm insanların emeklerine ok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.