Şimdi Ara

Mu Server Açmak İstiyoruz Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mu server kurucam desteklerseniz çok sevinirim birazcık yardıma ihtiyacım var Sıkıldık Sürekli açılıp kapanan serverlerden
    Server için makina özeliğimiz
    Amd 2x
    4gb DDR2 Ram
    Asus AnaKart
    1gb Ekran Kartı
    500GB Harddisk
    16MBPS NET LİMİTSİZ
    Teknik olarak bunlar yeterli olacağını düşünüyoruz ve sürekli aktif konumda bi server açmayı planlıyoruz server makinası ikizdir yedeğide bulunmaktadır
    Server kurulumu için Bize destek gerekmekte olup server kurulumu için maddi olarak bütün olanaklar sağlanmıştır en az 5 yıllık bi server planlaması yapıyoruz...DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

İletişim:www.facebook.com/yunusmert.demir 0531 839 38 98

• arkadaşım Böyle bir konu açık zaten onun altında paylaşım yaparsan sevinirim.
    Yeni Konular açıp görüntü kirliliği yapmamıza hiç gerek yok.

Anlayışın için teşekkür ederim.
  • Emre Zaten bulamadığım için böyle bi konu açtım sen yardımcı olablrmisin
  • acma kardesim.
  • daraldım sürekli server kapanmalarından kendi serverimi açıp kendim kascam
  • Arkadaşım açtığım konuyu görüyorsun sahiplenme yok diyorum türkiyede altına yorum yapıyorsun emre server kuracağım yardımcı olurmusun, Bu işi yapan ve para kazanan şirketler var ben sadece kendim için yapıyorum bu işi oyuzden arkadaşım acıcaksanda doğru düzgün birşey paraya kıy ve bu işi yapan şirketlerden firmalardan yardım al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybermaniac82

daraldım sürekli server kapanmalarından kendi serverimi açıp kendim kascam

+1 Pampa aynı şekil açılıyor server kasıyoruz kapanyor en iyisi aç kendi evinde kendin oyna

Dosyalarını hazırla kurayım sana takıl kafana göre. Ama portları aç dışa ver dersen o işe girmem sonra o ayar bu ayar portlar client main yap, yaparsan ölecek misin falan diye sorular gelince hayattan soğuyorum Evde tek oynayacaksan özelden ulaş bana dışa açacak isen eğer, rahatsız etmezsen sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer konuda söyledigim gibi işte MuOnline neden ölüyor diye sormustu birisi. Al sana cevabı. Admin olmak isteyen MuOnline playerları yüzünden. Halbuki bilmiyorlar ki Playerlık Adminlikden daha iyi.

Açsın bırakın Pc si kaldıramaz interneti sorun yapar oda alır boyunun ölçüsünü. Ama olan MuOnline a oluyor. Bizim emeklerimize oluyor. Yazık....
  • Konuyu açan arkadaşım, serverı kendi oynamak için kurmak istiyor sanırım. Fakat bölümümüzde server kurulum anlatımları yasaktır.

Bu yüzden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.