Şimdi Ara

Mu Turka Son Sürat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mu Turka yı hiç oynamamış bilgisi olmayan arkadaşlar için biraz açıklayalım.
    İlk açıldığındaki ekimizimin geliştirdiği Mu Turka Karma Versiyon (Special Edition) dur.
    Dünyada bir ilke imza atmış gördüğünüz göreceğiniz tek serverdir.
    Karma versiyon sayesinde elinizde olan herhangi bir clientle patch atarak insanlara kolaylık sağlamayı amaç edinen ve hizmet kalitesini en üst düzeylere taşımış bir serverdir.
    Şuanki çalışmalarımızda karma versiyonu genişleterek dünyada olan bütün clientlere uyumlu hale getirme çalışmalarımız sürüyor ve çok özel bir web sayfasıyla karşınıza yeniden çıkmayı umuyoruz.
    Lütfen şimdiden daha geniş ayrıntı almanın yersiz olduğunu anlayın açılmaya yakın herşey tam anlamıyla kararlaştırılır kurallar ve diğer özellikler paylaşılır.
    Kapattığımızda bir çok mail aldık ve fun portalımıza halen üye olan insanlar olduğunu gördük forumlarımızda açılması için israrcı insanlarla karşılaştık işte size fırsat Dünyada Bir İlk Olan Karma Version u oynamamış insanlara gün doğdu.
    Coming Soon...

• guzel servermis benim tercihim kaliteli serverlardan yana acilsin direk baslicam(crywolf ,nightmare,crystal evetler olcakmi- bunlari hicbiyerde bulamadim anca cc ve cs buldum)
  • acılsında gelelim yaa sole zor 1 Mu da kasmak daha zevkli oluyo yabancı serverlardanda sıkıldım iice... server inş uzun ömürlü olur. acılmasını bekliyoruz
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouLTrady

yorulmaya her zaman hazırım

Zuhahha BenDe Hazirim Zaten boLe Bir Server arioduM!!
  • d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:
  • Valla Beyler gerçekten Süper bi Server Ben Geçen Açıldıgında kasmıstım harbiden Number 1 Denilecek Bi Server Hele Adminleri O Kadar ilgileniyorki Oyunda Onlarada burdan teşekkür ediyorum tekrardan açtıkları için.HERKEZİN BAŞLAMASINI DA COK İSTERİM
  • Biz sizlere teşekkür ederiz. Allah'tan bir mani gelmedikçe inşallah hafta sonu server online olacak. Reset sistemimiz sağolsun Magic_Lord sayesinde güzl bişey oldu. Onun dışında Engin arkadaşımızın sitesini bekliyoruz. Bunlar bitince İnşallah serveri bir gün test edip sonra hep birlikte oynarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-copat

Biz sizlere teşekkür ederiz. Allah'tan bir mani gelmedikçe inşallah hafta sonu server online olacak. Reset sistemimiz sağolsun Magic_Lord sayesinde güzl bişey oldu. Onun dışında Engin arkadaşımızın sitesini bekliyoruz. Bunlar bitince İnşallah serveri bir gün test edip sonra hep birlikte oynarız.

• quote:

Orjinalden alıntı: KocaBekir

quote:

Orjinalden alıntı: pc-copat

Biz sizlere teşekkür ederiz. Allah'tan bir mani gelmedikçe inşallah hafta sonu server online olacak. Reset sistemimiz sağolsun Magic_Lord sayesinde güzl bişey oldu. Onun dışında Engin arkadaşımızın sitesini bekliyoruz. Bunlar bitince İnşallah serveri bir gün test edip sonra hep birlikte oynarız.

Az kaldı farklı birşey olması için uğraşıyorum herşey user için :P
    =)

• hade yyaff sabirsizlikla bekliyozzz...
  • Nerde kaldi server acin biran oncede kasalim :)
  • Hafta sonuna yetişirse süper olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: santosantos

Hafta sonuna yetişirse süper olur

Evet bizde onun için çabalıyoruz ilk açtığımız gibi hafta sonu düşündük web biraz problem çıkardı hostcumuz la bağlantı sorunu yaşıyoruz ondan web sitesinde bir aşama yapamıyorum ki neyse umarım yetişir.
  • Server tahminene ne zamana yetisir?
  • İnsallah Cumartesiye yetiştirmeye çalışıyoruz.
  • WolfBroS hocam ben de gelmeyi düşünüyorum.Oynayacak zor server yok.Version olayını tam olarak çözemedim.Anlatabilir misin?Bir de mümkünse Jewelleri satıcılara koyma.Satıcılarda sadece setler falan olsun.Exp'de çok yüksek olmazsa iyi olur.750x bile artık çok fazla gelmeye başladı gözümde.Umarım en erken vakitte serverınızı açarsınız ve de biz de kasmaya başlarız.

Not:Yukarı da yazdıklarım sadece bir öneridir.Fazlası değil...

Saygılar...
  • Ben de anlamadım o version işini ama ..

kafana tamka dediler
  • 750x den az olucak o kesin jeweller zaten hiç bir zaman Mu Turka Serverinde satılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfBroS -- 13 Temmuz 2007; 0:31:28 >
  • valla cumartesini iple çekiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.