Şimdi Ara

Mu Turka Son Sürat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En Kisa Zamanda Yeniden sizlerle olcak şuanda server üzerinde büyük bir yoğunlukla çalişmalar dewam ediyor size daha iyisi vermek için bu süreç en fazla bir hafta sürecek ve yeniden yerini alacak

• İşte Duymak İstediğim Haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: KocaBekir

İşte Duymak İstediğim Haber
    quote:

Orjinalden alıntı: KocaBekir

Kanka Exp Kaç oLcakmışş Bilgin Warmı

• quote:

Orijinalden alıntı: [AloneLord]

quote:

Orjinalden alıntı: KocaBekir

Kanka Exp Kaç oLcakmışş Bilgin Warmı

Alıntıları Göster
    Yok be kanka bilgim falan yok ama Kaliteli birşey geldiği kesin..
    Tüm playerlere Burdan çağrı yapıyorum Gelin HarBiden Gelin Güzel birşeyler yapalım bu yazı eğlenerek geçirelim..

• quote:

Yok be kanka bilgim falan yok ama Kaliteli birşey geldiği kesin..
    Tüm playerlere Burdan çağrı yapıyorum Gelin HarBiden Gelin Güzel birşeyler yapalım bu yazı eğlenerek geçirelim..

Alıntıları Göster
    bilgi olsa yazardi ztn

• quote:

Orijinalden alıntı: Dallasx

bilgi olsa yazardi ztn

Alıntıları Göster
    Exp ve versiyon hakkında bilgilerimiz olursa ..

hem client indirmek için , zamanında hazırlanalm .. hem de exp ye göre strateji belirleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: L1zArd

hem client indirmek için , zamanında hazırlanalm .. hem de exp ye göre strateji belirleriz

Alıntıları Göster
    Exp şuan kesin olmamakla beraber 500 olarak düşünülüyor biras sizleri yoracak ama kolay bir server olmayacak!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelpiero

Exp şuan kesin olmamakla beraber 500 olarak düşünülüyor biras sizleri yoracak ama kolay bir server olmayacak!!!

Alıntıları Göster
    yorulmaya her zaman hazırım
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: santosantos

Benim Bildiğim eski MuTurka Karma versiyondu katosı dolanlar için bir şanstı..
    Server versiyon 99x'den 1.03x kdr tum serverlarda calısıyordu sadece patc attınmı tamam
    Galiba Bu server'ıda öyle yaparlar ve yine Benim gibi bir çok insanın işine gelcek bir server
    Bu arada Exp 500 düşünüyorusunuz ama lütfen 1.03 olmasın cilent çünkü 350 lvl den sonra
    serverdaki exp örn:500 ise 3 te 1 kdr gelir yani 166,6 kadar ..Vede Baya bir zorlaşır türkiyede
    henüz bu şartlarda oynuyan pek fazla yoktur..Ha eğer 1.02x season II yaparsanız exp 500 olsada fark etmez
    Umarım bu söylediklerimi değerlendirirsiniz..
    Benimki sadece bir player önerisidir.

• quote:

quote:

Benim Bildiğim eski MuTurka Karma versiyondu katosı dolanlar için bir şanstı..
    Server versiyon 99x'den 1.03x kdr tum serverlarda calısıyordu sadece patc attınmı tamam
    Galiba Bu server'ıda öyle yaparlar ve yine Benim gibi bir çok insanın işine gelcek bir server
    Bu arada Exp 500 düşünüyorusunuz ama lütfen 1.03 olmasın cilent çünkü 350 lvl den sonra
    serverdaki exp örn:500 ise 3 te 1 kdr gelir yani 166,6 kadar ..Vede Baya bir zorlaşır türkiyede
    henüz bu şartlarda oynuyan pek fazla yoktur..Ha eğer 1.02x season II yaparsanız exp 500 olsada fark etmez
    Umarım bu söylediklerimi değerlendirirsiniz..
    Benimki sadece bir player önerisidir.

Alıntıları Göster
    serverda deişilikler sadece size daha iyi sunabilmek için yapiliyor ve onun için çalişiliyor evet sölediğiklerinde haklisin 350den sonra lvl araliklari biras açiliyor bizim şuan oturtmaya çaliştiğimiz bir sistem var ilk res 301 2 res 302 3res 303.... böle dewam edecek ve max lvl 350 olacak dedğimiz sistem daha kesin değildir buda bir dip not olarak kalsin!!!!

• quote:

serverda deişilikler sadece size daha iyi sunabilmek için yapiliyor ve onun için çalişiliyor evet sölediğiklerinde haklisin 350den sonra lvl araliklari biras açiliyor bizim şuan oturtmaya çaliştiğimiz bir sistem var ilk res 301 2 res 302 3res 303.... böle dewam edecek ve max lvl 350 olacak dedğimiz sistem daha kesin değildir buda bir dip not olarak kalsin!!!!

Alıntıları Göster
    unutmadan versiyon yine ayni 99x den 1.03e kadar bütün versiyonlarda çalişiyor !!!!
  • quote:

unutmadan versiyon yine ayni 99x den 1.03e kadar bütün versiyonlarda çalişiyor !!!!

Alıntıları Göster
    benim fikrim exp az olsun pointler kalsın, paranın bi değeri olsun, res attıkça res parası da artsın,
    boyle bişi işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

benim fikrim exp az olsun pointler kalsın, paranın bi değeri olsun, res attıkça res parası da artsın,
    boyle bişi işte :)

Alıntıları Göster
    EN KISA ZAMANDA AÇILIR İNŞ EXP MEXP FARK YAPMAZ EDİT MEDİT OLMASINDA KARDEŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

Alıntıları Göster
    Bunun için ne sölesem ne kadar yeterli olur bilmem yaşaşip görecez yönetim kadrosu hiç bir servera benzemeyecek!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: B0ZKURT

Alıntıları Göster
    Editten kastın pointler felansa bunun bizim yönetimimizde şimdiye kadr ne gören oldu ne duyan. Bu böyle geldi böylede gider. Sonrasında exp düşük olacak. Olacak ki reset atmanın zevki çıksın. Maksat eğlenmekse bu böylediir. Yok eğer maksat reset atmaksa fun serverler var onları tavsiye ederim. Ama sanmıyorum ki kimse bu oyunu eğlenmeden oynasın. Exp düşük olacak ama size bir kıyak olarak max levelde düşük olacak. Server çok kısa zamanda online olacak. Daha önce elinde Mu Turka patchı olanlara müjde! Aynı patchı kullanabilirsiniz sadece 2-3 MB bi dosya indrimeniz gerekebilir. Versiyon şimdilik eski versiyon. Ancak ileride Karma 1.1 olarak yeni bir versin olabilir. Bunun için season 3'ü bekliyoruz. Season III çıkınca bunuda kendi versioynumuza katar yola öyle devam ederiz. Ama bu şimdilik sadece bir düşünce. Yani şimdilik dosya felan indirmenize gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: pc-copat

Editten kastın pointler felansa bunun bizim yönetimimizde şimdiye kadr ne gören oldu ne duyan. Bu böyle geldi böylede gider. Sonrasında exp düşük olacak. Olacak ki reset atmanın zevki çıksın. Maksat eğlenmekse bu böylediir. Yok eğer maksat reset atmaksa fun serverler var onları tavsiye ederim. Ama sanmıyorum ki kimse bu oyunu eğlenmeden oynasın. Exp düşük olacak ama size bir kıyak olarak max levelde düşük olacak. Server çok kısa zamanda online olacak. Daha önce elinde Mu Turka patchı olanlara müjde! Aynı patchı kullanabilirsiniz sadece 2-3 MB bi dosya indrimeniz gerekebilir. Versiyon şimdilik eski versiyon. Ancak ileride Karma 1.1 olarak yeni bir versin olabilir. Bunun için season 3'ü bekliyoruz. Season III çıkınca bunuda kendi versioynumuza katar yola öyle devam ederiz. Ama bu şimdilik sadece bir düşünce. Yani şimdilik dosya felan indirmenize gerek yok.

Alıntıları Göster
    En Kısa Zamanda İnş. AcıLır (Ve İnş. En kısa ZamanDa Kapan Maz) Exp İnş. 750x İn Uzerinde Olmas

• quote:

Orijinalden alıntı: []Apocalypse[]

En Kısa Zamanda İnş. AcıLır (Ve İnş. En kısa ZamanDa Kapan Maz) Exp İnş. 750x İn Uzerinde Olmas

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: []Apocalypse[]

(Ve İnş. En kısa ZamanDa Kapan Maz)

Bu konuda türkiyenin en istikrarli sitesi olacağiz bunu herkez görecek

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: []Apocalypse[]

(Ve İnş. En kısa ZamanDa Kapan Maz)

Bu konuda türkiyenin en istikrarli sitesi olacağiz bunu herkez görecek

Alıntıları Göster
    Umarım dediğiniz gibi uzun ömürlü olur fakat

Karma versiyon olayını anlamadım ..

hem 97d den hep season 2 den bağlanılabilcek

97d den bağlanan cc ye giremiycek

season 2 den bağlanan gircek gibi bir şey mi bu karma versiyon :D

• quote:

Alıntıları Göster
    Sen kafanı yorma biz onu hallettik. Sen kafana göre istediğin cliente at istediğin haritaya evente git.
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: pc-copat

Sen kafanı yorma biz onu hallettik. Sen kafana göre istediğin cliente at istediğin haritaya evente git.
    quote:

Alıntıları Göster
    Kaliteli Server Olucak Gibi Biran Once Acında Baslayalım ama ExP de COk dusuk olmasın 500-700x arası guzel mesela

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.