Şimdi Ara

Mu-Turkiye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
9.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

Mu-Turkiye Yöneticileri İşlerini Biliyorlar. Öyleki Belirli Bir Tarih Verilmemiş.

Çünki Şu Tarihte Açılacak Diyen Serverlar Yola Başlamadan 1. Riski Almaya Başlamış Olur. Dediği Tarihte Bir Sorun Olur Server Açılmassa Tüm Oyunculaırn Tepkisini Alabilir. Bunun Örneklerini Hepimiz Gördük

Server Hakkında Verdikleri Tek Bilgi Bir Adres. Onun Dışında Herşey Gizli.

Bana Göre Mu-Türkiye Duyurusunu Erken Yaptı. Server Açılıcak Gibime Geliyor. Ama Çok Yakın Bir Zamanda Değil.

+ 1907

• her sunucu gibi bu sunucuda hayal olacak..
    en azından olmasa bile ben olması için elimden geleni ardıma koymayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

her sunucu gibi bu sunucuda hayal olacak..

vız gelir tırıs gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: xzhai

quote:

vız gelir tırıs gider

huaa.sen yenimisin abisi?

• quote:

Neden bole iddialı bişi soledin,hala anlamadım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragonraja

quote:

bireysel problemler.önemli değil.bu zamana kadar herkes beni iyi bildi.birazcıkta kötü bilsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 15 Kasım 2008; 0:19:44 >

• quote:

quote:

quote:

bireysel problemler.önemli değil.bu zamana kadar herkes beni iyi bildi.birazcıkta kötü bilsinler

Mu-Türkiye ekibi geçen zaman içinde bu işe ciddi anlamda yönelmiş ve server işini büyütmüşse ne iyi :)

Vip Yavuz'a ve beni tanıyan herkese sevgiler.

HolyAty - Çok emekli kişi.

• quote:

Ben sizi iyi bilirdim ama?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SqWeK

hayırlı olsun

Biraz Gec olmadı mı?

Sanane arkadasım senimi gerdi gec olup olmadıgı daha server acılmadı bile nesi gec senin gibi gereksiz adamlar 10 tane mesaj atarsa gec gibi gorunebilir.... tanımadıgın kısılere laf atma laubalı olmayın benle... sinirlendirmeyin adamı ya coluk cocuk gecmıs akıl ogretio bize...

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

Biraz Gec olmadı mı?

Sanane arkadasım senimi gerdi gec olup olmadıgı daha server acılmadı bile nesi gec senin gibi gereksiz adamlar 10 tane mesaj atarsa gec gibi gorunebilir.... tanımadıgın kısılere laf atma laubalı olmayın benle... sinirlendirmeyin adamı ya coluk cocuk gecmıs akıl ogretio bize...

Senin yasını ikiye katlar desem...

• quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan
    quote:

Ben sizi iyi bilirdim ama?

bundan sonrada birazcık kötü bilin.konu kapansın lütfen.
  • quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

Biraz Gec olmadı mı?

Coluk Cocuk mu? Yuhhh artık bana dinime kufr eden musluman olsa,asıl tanımadan sen konusuosun kardesim sen benim yasımı biliomusun ki coluk cocuk diosun...2 sayfa post atılmıs sen tutup hayırlı olsun diosun buda bana biraz ilginc geldi...Sercan'ın dedigi gibi senin yasını ve zekanı ikiye katlarım..Adam oL.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

Biraz Gec olmadı mı?

Coluk Cocuk mu? Yuhhh artık bana dinime kufr eden musluman olsa,asıl tanımadan sen konusuosun kardesim sen benim yasımı biliomusun ki coluk cocuk diosun...2 sayfa post atılmıs sen tutup hayırlı olsun diosun buda bana biraz ilginc geldi...Sercan'ın dedigi gibi senin yasını ve zekanı ikiye katlarım..Adam oL.

Sanane arkadasım ister 10 sayfa post atılsın?? istedigimi yazarım :S:S

• @Sqwek
    Sanane arkadasım ister 10 sayfa post atılsın?? istedigimi yazarım :S:S

Ben sana yazamazsın die bişi soledigimi hatırlamıyorum,ama konu ile ilgili bişi yazsan daha ii olur die oneride bulundum eger canın tartısmak istiosa burda bosuna post kasma gel msn ye orda guzel guzel tartısalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonraja -- 19 Kasım 2008; 13:06:12 >
  • Lütfen konuyu kişisel tartışmalarla kirletmeyin.Mu-Turkiye ekibi sanırım cok erken haber verdi yaklaşık 1.5 ay oldu lütfen bi açıklama yapın
  • uzun zaman oldu bir açıklama yapılmamış.
  • Bu kadar ilgisizlikde fazla ama. Zaten şunu söyleyeyim bizim ülkemizin playerlarına ilgisiz admin gerekli playerla ilgilenen admin yaramıyor..:D
  • Admin playerlere küfretmesse kafi geliyor demekki
    İnsanlar Kaliteyi her zaman beklerler
    Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

Admin playerlere küfretmesse kafi geliyor demekki
    Saygılar

Senle muhatab olan sana laf atan seni bir varlik gören yok burda gelipde msjlarıma görerek bişeler yazma üstümden prim yapmaya kalkisma senin ne oldugun zaten ortada şi,mdi sen gitde işine bak meyve veren agaci taslama insan sifatini kullanda biraz alkişla 1 kişinin yada bi kac insanın dedigimi dogru yoksa cogunlugun dedigimi. Burada senin yalakaların gibi bikac heyyamcılar birleşip yaygara cıkartmaya devam edin cogunluk benim ve serverimin ne oldugunu bilyor o yeterli bana ama tek bi şey benle muhatab olma seninle muhatab olmuyorum cünkü seni bi varlik olarak seni kendime rakip olarak seni kendime konusukacak kisi olarak görmedigimden hicbir yerdeki msjına alinti yada dokundurma dahi yapmiyorum seni ALLAH ıslah etsin ona inanıyorsan tabikide. Bu son msjın olsun benimle alakali. Tianhuoko nun dediklerini işitiyor gibiyim yavas yavas demekki o cocuk hakliymiş. Birdaha msj atmazsan iyi olur.
    İnsanlar kaliteyi beklesinler ama sadece beklerler biz ise kaliteyiz kaliteyi bilenlerle yasarız..

• quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

Admin playerlere küfretmesse kafi geliyor demekki
    Saygılar

Senle muhatab olan sana laf atan seni bir varlik gören yok burda gelipde msjlarıma görerek bişeler yazma üstümden prim yapmaya kalkisma senin ne oldugun zaten ortada şi,mdi sen gitde işine bak meyve veren agaci taslama insan sifatini kullanda biraz alkişla 1 kişinin yada bi kac insanın dedigimi dogru yoksa cogunlugun dedigimi. Burada senin yalakaların gibi bikac heyyamcılar birleşip yaygara cıkartmaya devam edin cogunluk benim ve serverimin ne oldugunu bilyor o yeterli bana ama tek bi şey benle muhatab olma seninle muhatab olmuyorum cünkü seni bi varlik olarak seni kendime rakip olarak seni kendime konusukacak kisi olarak görmedigimden hicbir yerdeki msjına alinti yada dokundurma dahi yapmiyorum seni ALLAH ıslah etsin ona inanıyorsan tabikide. Bu son msjın olsun benimle alakali. Tianhuoko nun dediklerini işitiyor gibiyim yavas yavas demekki o cocuk hakliymiş. Birdaha msj atmazsan iyi olur.
    İnsanlar kaliteyi beklesinler ama sadece beklerler biz ise kaliteyiz kaliteyi bilenlerle yasarız..

Sen neden üstüne alındın ki yazdıklarımı yaran var herhal
    ben onları mahzene yazdımdı

Tianhuoko dediğin kişi de size tam uygun (annadın sen onu)
    Allah hepimizi ıslah etsin nitekim Allah kulunu şaşırtınca Lee ye benzetiyo derler bizim buralarda(bruce lee)
    Nereye ne zaman mesaj yazacağıma sen karar veremessin ancak beğenmediğin bir yazım olursa şikayet bölümüne tıklarsın Forum adminleri bu konuyla ilgilenir. Yoksa Adminliğin bu forumda da gecerlide bizim mi bilgimiz yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.