Şimdi Ara

Mu-Turkiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
9.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dragonraja

quote:

Orjinalden alıntı: cocaine

Dönüyoruz Uzun Seferimizden;

Malumunuzdur ki Türkiye de Mu Online Server konusunda bir çok ilki gerçekleştirdik ve zirvede iken işlerimizden dolayı ara verme gereği duyduk. Yeni işlere başladık ve meyvelerini toplamaya başladık. Artık kendi datacenter imizi kurmuş bulunmaktayız. Malatya merkezli büromuz ve içerisindeki datacenter ile tekrar serveri açmayı düşünüyoruz. En kısa sürede bir anket yapılacaktır ve gelen talebe göre yolumuza devam edeceğiz.

Bunları ayrı başlığa yazmamın sebebi ise okunma sayısı ile rekor kıran başlığımızın kilitlenmiş olmasıdır. Sağlıcakla kalın..

Kendinize iyi bakın..

Yavuz seLim YILMAZ - ViP ( Siyah )

http://www.mu-turkiye.com

-

Ya Arkds bunu dedin Ole kaldı,10 gun oldu nerdeyse artık yeni bir bilgi vermen gerekmez mi?
    Saygılar...

• 18 Gün Oldu. Konu Sahibi Güncel Bir Haber Verirse Daha İyi Olabilir.
  • Hangi server Vazgectiler herhalde de ben artık kızmaya baslayacagım Bak server %90 senin degil. Baskası söyle dedi sen söyledin muhtemelen. Onlar sonra beceremedi ya da vazgecti böyle kaldın degil mi? Artık Server Acılmadan Topic Acmayın Yeter...

• Bildiğim kadarıyla %90 onun server vede vazgeçmezler..
  • sanarım daha mu-turkiyeyi tanımıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faewox`

sanarım daha mu-turkiyeyi tanımıyorsun

+ bNcede Mu-Turkiye bu zmna kdr ole bişi yapmadı, simdide yapması için bir sebeb yok
  • Cem bırak ugrasma bunlarla... Ama illaki abi ben post kasacam diyosan buyur iyi malzeme var bunlarda devam et ..:D
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

Cem bırak ugrasma bunlarla... Ama illaki abi ben post kasacam diyosan buyur iyi malzeme var bunlarda devam et ..:D

Yok abi bNim Post kasmayla işim olmAz Haklısın valla ;)
  • quote:

Cem bırak ugrasma bunlarla... Ama illaki abi ben post kasacam diyosan buyur iyi malzeme var bunlarda devam et ..:D

Bunlarla derken kimden bahsediyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ActionMu

Hangi server Vazgectiler herhalde de ben artık kızmaya baslayacagım Bak server %90 senin degil. Baskası söyle dedi sen söyledin muhtemelen. Onlar sonra beceremedi ya da vazgecti böyle kaldın degil mi? Artık Server Acılmadan Topic Acmayın Yeter...

Sen yenisin galiba

Şaka bir yana Mu-Turkiye ekibinden biri açılacak dediyse çok büyük bir aksilik olmadığı sürece açılır.

• Mu-Turkiye yi bilmiyorum arkadasım. Ama bi acıklama yapılmalı. Bence server acılmadan topic acılmasın. Bu konuda topic acmıstım ve herkez önerilerini yazmıstı. O konuda bu da vardı. Yenisin diyenlere diyorum Anladınız mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

quote:

Hangi server Vazgectiler herhalde de ben artık kızmaya baslayacagım Bak server %90 senin degil. Baskası söyle dedi sen söyledin muhtemelen. Onlar sonra beceremedi ya da vazgecti böyle kaldın degil mi? Artık Server Acılmadan Topic Acmayın Yeter...

Sen yenisin galiba

Şaka bir yana Mu-Turkiye ekibinden biri açılacak dediyse çok büyük bir aksilik olmadığı sürece açılır.

Helede bunu diyen Yavuz Selim iSe Yani Serverin sahibi Vip Yavuz....

• Mu-Türkiye yönetimi tarafından açılan bu başlık sunucunun açılacağını bildirmiştir aksini iddaa edenler yanılır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mareşal_T®

Mu-Türkiye yönetimi tarafından açılan bu başlık sunucunun açılacağını bildirmiştir aksini iddaa edenler yanılır...

Zaten aksi iddaa edilmedi. Ancak Server Açılıyor Duyurusu Yapıldıktan 18 Gün Geçtikten Sonra Mu Turkiye Ekibinden Birinin Buraya Mesaj Atması Çok Hoş Olmadı. En Azından Ara Ara Buraya Mesaj Yazılarak Gelişmeler Hakkında Bilgilendirme Yapılabilirdi.

Şuanda Bildiğimiz Tek Şey Serverın Açılacağı ve Açılacağı Adres Belli. En Azından Belirli Bir Tarihin Verilmesi Uygun Olabilir.
  • quote:

quote:

Bunlarla derken kimden bahsediyorsun?

@ ActionMu O söz sana degildi Firefox vardi ya ona ve Ekibine herneyse...

Suraya gelelim.. Mu-Türkiye ismini Server ilk actıgım zamanlarda duymustum bir kere girdim Version 1.0L di o aralar suanda burada neden tartısma cıkıyor anlamıs degilim illaki adamlar bir işe kalkısmıslarsa sonunu getirince tekrar yazacaklardır.. Boşyere yazılar yazıp polemik olusturmak bize düşmez arkadaslar bekleyip görelim.. Mu-Türkiye takımına basarılar dilerim..

• oke.
  • Burdaki başlığın açılması sunucunun açılacağı tarihle ilgili değildir. 20 küsür sayfa sayısında kilitlenen başlığın bir devamıdır yoksa duyurularımız ve sunucu aktiviteleri genellikle açıklanırdı ve çok hit yapmayacak şekilde bilgilendirdiğimiz mesajlarımız genellikle olmuştur. Buda onun bir devamı babında açıldı.

Her Türk Mu-online severin çoğunluka duyduğu ve bildiği Mu-Türkiye sunucusunun bu işe kalkışma yükümlülüğü biraz daha zordur, bunun sebeplerini en azından oyunda bulunanlar tahmin edecektir. Yeni gelişmelerden mutlaka haberdar edilirsiniz ancak şunu bilesinizki bu sunucu daha sağlam adımlarla geri dönecektir.

Datacenter kurulumunun ardından bugsuz releaseleriyle Türkiyedeki mu oyununun üst sıralarında olmayı başaran Mu-Türkiye ekibi çalışmalarına ergeç başlayacak ve devam edecektir. Sonucunda süregelen güvenin sarsılmayacağı bir platform tekrar oluşturulacak ve mu online severlere kapılarını tekrar açacak olan Mu-Türkiye ekibi hepinize sağlık, mutluluk ve esenlik temenni eder...

Wintersun

• quote:

Orjinalden alıntı: Mareşal_T®

Burdaki başlığın açılması sunucunun açılacağı tarihle ilgili değildir. 20 küsür sayfa sayısında kilitlenen başlığın bir devamıdır yoksa duyurularımız ve sunucu aktiviteleri genellikle açıklanırdı ve çok hit yapmayacak şekilde bilgilendirdiğimiz mesajlarımız genellikle olmuştur. Buda onun bir devamı babında açıldı.

Her Türk Mu-online severin çoğunluka duyduğu ve bildiği Mu-Türkiye sunucusunun bu işe kalkışma yükümlülüğü biraz daha zordur, bunun sebeplerini en azından oyunda bulunanlar tahmin edecektir. Yeni gelişmelerden mutlaka haberdar edilirsiniz ancak şunu bilesinizki bu sunucu daha sağlam adımlarla geri dönecektir.

Datacenter kurulumunun ardından bugsuz releaseleriyle Türkiyedeki mu oyununun üst sıralarında olmayı başaran Mu-Türkiye ekibi çalışmalarına ergeç başlayacak ve devam edecektir. Sonucunda süregelen güvenin sarsılmayacağı bir platform tekrar oluşturulacak ve mu online severlere kapılarını tekrar açacak olan Mu-Türkiye ekibi hepinize sağlık, mutluluk ve esenlik temenni eder...

Wintersun

ßekLiyoruz.

• Umarım en kısa sürede açılır ve birçok Mu Online oyuncusunun beklentilerini karşılar.Uzun süredir mu kasmıyorum ama "Mu Türkiye" ismi geçince benimde içim geçiyor.Büyük bir sabırsızlıkla bekliyor olacağım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.