Şimdi Ara

Mu-Turkiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
9.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yavuz abi ac valla cok süper olur gine kasariz utkuya devam gine:D:d
  • HayırLı OLsun...
  • Hayırlısı Olsun.
  • Hayırlı ugurlu bol pLayeRLi olsun
  • HAyırlı olsun
    saygılar
  • Abi hayırlı olsun ben xman
  • Hayırlı olsun..
  • KOnuya 26 cvp AtıLmıs Ama 1045 defa okunmus
    Herkes Mu-Turkiye nin gelmesini bekLio Galiba..İnş.Eski potansiyeli Yakalar,herkese Hayırlı olMası Dİlegiyle.
  • Açılırsa Eski Potansiyelini Kesinlikle Yakalar. Artık Önemli Olan Kalite Değil. İnsanlar Kaliteli Diye Server Değiştirmiyor.

Kimin Yandaşı Oradaysa Oda Oraya Gidiyor. Mu Türkiyenin Cevresi Çok Geniş ve Player Toplamada Hiç Zorluk Yaşamayacaktır.

Yani Uzun Lafın Kısası Mu Türkiyenin Oyuncu Toplaması İçin Adı Yeterli.. ve Zaten Kalitede Olunca Serverda, Çok Güzel Bir Server Ortaya Çıkıyor..
  • hayırlısı.ben eski potansiyelini yakalayamayacağının kanaatindeyim.bkz:türkiye şartları
    fakat mu-türkiye'nin kurulması birçok abuk subuk free sunucunun kapanıp topluluğun bi sunucuda buluşmasını sağlayacaktır.buda iyi haber ..
    iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 7 Ekim 2008; 19:57:57 >
  • Hayirli olsun. Eski yerine beqleriz. :)
  • Hayırlı olsun.Uğur kardeşim sağolsun yazdı.

Bu arada sorun değil okunma rekorunu 5 dk.da kırarım hiç merak etmeyin.

Kasarım diyordum ancak kasamayacağım galiba yine okul zamanına denk geldi çünkü

Umarım eski güzellikte ve seviyeli playerların toplandığı bir server olur.

Ayrıca Mu-Turkiye uzun süredir bekleniyor.O yüzden player konusunda da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Umarım donate olayı olmaz.

Herkes bana diyor topicleri sen kirletiyorsun diye ancak ben olmasamda kirleniyor topicler.

Neyse tekrardan hayırlı olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Hayırlı olsun.Uğur kardeşim sağolsun yazdı.

Ayrıca Mu-Turkiye uzun süredir bekleniyor.O yüzden player konusunda da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Herkes bana diyor topicleri sen kirletiyorsun diye ancak ben olmasamda kirleniyor topicler.

İlk defa sNa katılıyorum..

Edit: Jurishan ztN bN konunun cok okunmasını o yonde soylemedim,konuya 1 cvp yazılsa herkes merak edip okuyor,bN bunu kastetmiştim,Burdanda herkesin Bu serveri Merakla bekledigini cıkardım..

Yanlısmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonraja -- 8 Ekim 2008; 17:27:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dragonraja

quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Hayırlı olsun.Uğur kardeşim sağolsun yazdı.

İlk defa sNa katılıyorum..

Edit: Jurishan ztN bN konunun cok okunmasını o yonde soylemedim,konuya 1 cvp yazılsa herkes merak edip okuyor,bN bunu kastetmiştim,Burdanda herkesin Bu serveri Merakla bekledigini cıkardım..

Yanlısmıyım?

Yok ben zaten başkasına atıfta bulunmuştum

Cidden okunma rekorunu 5 dakika da kırabilirim.+ever Firefox

• Eski dönemlerden kalma bir resim.

• ßu Serverde Mu Onlinenin Nasıl Bisi Oldugunu İyice Anlamıstım
  • hayırlısı olsun.... yerimi alırım gene bu serverda :)
  • Ne ZAman Acılıyor Server
  • quote:

Orjinalden alıntı: cocaine

Dönüyoruz Uzun Seferimizden;

Malumunuzdur ki Türkiye de Mu Online Server konusunda bir çok ilki gerçekleştirdik ve zirvede iken işlerimizden dolayı ara verme gereği duyduk. Yeni işlere başladık ve meyvelerini toplamaya başladık. Artık kendi datacenter imizi kurmuş bulunmaktayız. Malatya merkezli büromuz ve içerisindeki datacenter ile tekrar serveri açmayı düşünüyoruz. En kısa sürede bir anket yapılacaktır ve gelen talebe göre yolumuza devam edeceğiz.

Bunları ayrı başlığa yazmamın sebebi ise okunma sayısı ile rekor kıran başlığımızın kilitlenmiş olmasıdır. Sağlıcakla kalın..

Kendinize iyi bakın..

Yavuz seLim YILMAZ - ViP ( Siyah )

http://www.mu-turkiye.com

-

Ya Arkds bunu dedin Ole kaldı,10 gun oldu nerdeyse artık yeni bir bilgi vermen gerekmez mi?
    Saygılar...

• Arkadaşlar söylendiği üzerine datacenter'dan söz edildi demekki datacenter kurulup hale yola koyulunca sunucu için gereken çalışmalar başlayacak ve kurulacak.

Ayrıca Mu-Türkiye yönetimi sözlerini her zaman tutmuş ve kendini kanıtlamış bir yönetimdir herşey belli olunca kesin bilgilendirmeler yapılır...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.