Şimdi Ara

Mu-Turkiye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
9.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4. Aya Az Kaldı
  • Yaz tatiline yetişir umarım
  • hiç bir açıklama yapılmamış, ilginç
  • aMa seRveR aCılıRsa Eskısı Olcaına ınanıOrm bn Yıne GuseL bı seRveR OluR
  • Çok Yakında Server açıLacaktır Yavuz abiyLe ortaqımın konuşması üzerine serveri yönetebiLecek en uyqun kişi bn iLe ortaqımı uyqun qördü ... FazLa uzatmanın gereqi yok en yakın sürede size Eski Mu Türkiye Tadını tattıracaqımızdan şüpheniz oLmasın ...

Serverin KuruLduqu Makinayı Tanıtayım

işLemci:InteL Quad Core Q6600 2.4GHZ

Ram:5 GB

Harddisc:320 GB SATA II HDD

BaqLantı Hızı:32 Mbit VDSL

Site:www.mu-turkiye.com

Server ÖzeLLikLerini Çok Yakında BiLdireceqiz ...
  • Hayırlı Olsunda.

32Mbit OLması Birşey Degiştirmiyor.:) Upload Sonucta 1024.

• quote:

Orjinalden alıntı: |ByLoRD|

Hayırlı Olsunda.

32Mbit OLması Birşey Degiştirmiyor.:) Upload Sonucta 1024.

Teşekkür Ederim Doru Ama Sonuçta BaqLantı 32 MBit
  • Hayırlı olsun.

Nedir bu Q6600 merakı ya.
  • Olayda adı geçen Yavuz abi ben oluyorum sanıyorum..Yaklaşık 1,5 yıl kadar önce bıraktığımız Mu-Türkiye ile hiç bir alakam yoktur. Bu arkadaşlar kimse tanımıyorum..Bir arkdaşın messenger dan uyarısı ile bu konuya geldim.. Yani demek istediğim mu-türkiye nin hiçbir ismi,cismi,serveri ile alakam yoktur, bundan sonrada olmayacaktır..
    Ayrıca yukarıda yazıldığı gibi ben kimse ile görüşmedim. Kimseye bişey vermedim. Domain süresi bittiği için bu kardeşler almışlar sanırım, zaten mu-turkiye nin server dosyalarınıda (kendi editlerimdir) internette bir çok forum sitesinde bulabilirsiniz. Yine onları kullanarak bir server açabilirler..

Bilginiz olsunki ben kimse ile görüşmedim ve bu serverle bir alakam yok...Benimle görüşenleride tanımıyorum : )=

Belkide tanıyorum ama çıkartamıyorum...

-
  • quote:

Orjinalden alıntı: cocaine

Olayda adı geçen Yavuz abi ben oluyorum sanıyorum..Yaklaşık 1,5 yıl kadar önce bıraktığımız Mu-Türkiye ile hiç bir alakam yoktur. Bu arkadaşlar kimse tanımıyorum..Bir arkdaşın messenger dan uyarısı ile bu konuya geldim.. Yani demek istediğim mu-türkiye nin hiçbir ismi,cismi,serveri ile alakam yoktur, bundan sonrada olmayacaktır..
    Ayrıca yukarıda yazıldığı gibi ben kimse ile görüşmedim. Kimseye bişey vermedim. Domain süresi bittiği için bu kardeşler almışlar sanırım, zaten mu-turkiye nin server dosyalarınıda (kendi editlerimdir) internette bir çok forum sitesinde bulabilirsiniz. Yine onları kullanarak bir server açabilirler..

Bilginiz olsunki ben kimse ile görüşmedim ve bu serverle bir alakam yok...Benimle görüşenleride tanımıyorum : )=

-

Bilgi İçin Teşekkürler.

• quote:

Olayda adı geçen Yavuz abi ben oluyorum sanıyorum..Yaklaşık 1,5 yıl kadar önce bıraktığımız Mu-Türkiye ile hiç bir alakam yoktur. Bu arkadaşlar kimse tanımıyorum..Bir arkdaşın messenger dan uyarısı ile bu konuya geldim.. Yani demek istediğim mu-türkiye nin hiçbir ismi,cismi,serveri ile alakam yoktur, bundan sonrada olmayacaktır..

-

www.mu-turkiye.com Sitesinde ''EN KISA SUREDE TEKRAR BİRLİKTEYİZ...MU-TURKİYE''acıklaması Var bNde Cidden YAvuz abi Acıyor falan Zannetmiştim..Bole Bir bilginin Verilmesi Gercekten ii oLdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonraja -- 2 Haziran 2009; 10:04:54 >

• bune ya ne saçma hal almıs 2008 de başlayıp 2009 kadar bi süreç var 4 yada 5 ay da olsa asparagaslara gerek yok yaptığınız işi adam gibi yapın, post kasanlara gün doğmuş....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragonraja

quote:

-

www.mu-turkiye.com Sitesinde ''EN KISA SUREDE TEKRAR BİRLİKTEYİZ...MU-TURKİYE''acıklaması Var bNde Cidden YAvuz abi Acıyor falan Zannetmiştim..Bole Bir bilginin Verilmesi Gercekten ii oLdu..

bazi kişilller kendi akıllarında çakallık yaptiğlarini zannediorlar neyse eski kurucusu ile açilmicakmiş o zaman saten fazla ilgi görmez tahminimce

• Efsane geri dönüyor bizimle olan kimler var görelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkiyenin en iyi serveri geri geliyor herkez yerini alsin.

Yavuz Selim.

• cocaine C kullanıcısına yanıt
    hadi inşallah sıkıntısız olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

hadi inşallah sıkıntısız olur

İnş. ortalik çapulcu sunucular ve insanlar ile dolmus
  • sen ac :D sınra bakarız capulculara
  • Mu Turkiye ismini kullanan tum sunucular sahtedir alakamiz yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocaine -- 16 Şubat 2016; 12:35:21 >
  • la leblebi sekeri muturk senin die bir lisansın varmı? babanın tapulu malımı ozgur bir ulkede yasıoruz bana kelime ozgurlugu yaptırma sende tanıyacaksın beni zamanla :D sen serveri ac aramıza hos geldin :D senin gibi nonos lara haddini bildirmek bizim boynumuzun borcudur :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.