Şimdi Ara

Mu-Türkiye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
4.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: masterligi

quote:

Orijinalden alıntı: TurkViP

Esselamun Aleykum ; Mu Severler : )

Yıllar yıllar önce idi mu-turkiye server projemiz vardı ve bunu ta o zamanlar hayata geçirmiştik. 3-4 yıl devam eden server ve version lardan sonra kendi işlerimizin yoğunluğu ve diğer sosyal faaliyetler yüzünden bu projeyi sonlandırmıştık. Şu anki Mu-Türkiye adminine ve bir arkadaşına benim iznim ile 1-2 yıl önce server ismi devredilmişti ve elimizde kendimizin editlediği bazı dosyalar verilmişti.

Şimdi burda yazılanlara baktımda fake server vs... diyen genç arkadaşlar var ve sunucuyu yeniden hayata geçiren kardeşlerimiz bundan şikayetçiler. Şu anki mu-turkiye.com ve mu-turkiye net adresleri fake filan degildir, kardeşlerimiz kendi bildikleri kadarıyla sizlere bir oyun ortamı hazırlamaya çalışmışlar, bende zamanım oldukça takip ediyorum.

turkvip.net sitesi bana aittir, orada yayınlanan mu-turkiye dosyalarıda şu anki mu-turkiye admininden alınarak ve onun izni ile mu server kurmak isteyenlere yardımcı bir döküman olması sebebiyle yayınlanmıştır. (4-5 yil once ben hazırlamıştım bu dökümanları)

Şimdi bu arkadaşlara bu şekilde engel olmaya çalışmaktansa, onlara ve diğer mu server sahiplerine destek olunması gerekmektedir. Daha iyi bir server burdaki herkesin genel isteğidir sanırım. Arkadaşlar henüz bu işde 1-2 yıllık tecrübeleri olabilir, biraz yeni olabilirler, daha önce sanırım 4-5 kez açılıp kapanma gibi bir durumlar olmuş ama düzeleceğinden eminim.

Şu anki 1.01 versionu gördüğüm kadarı ile idare edecek durumda. Ufak tefek eksiklikler mevcut ve bunu tamamlamaya çalışıyorlar.

Admin bir konuda haklı ; Serveri beğenen ve oynamak isteyenler gelip oynayıp, sorunlarını uygun bir dille admine bildirirlerse mutlaka çözüm için çalışılır. Yok sadece çamur atmak için gelenler var ise de onlara kendilerinin bir server kurmalarını veya daha iyi serverlarda oynamalarını üstüme vazife olmadığı halde hoşgörünüze sığınarak öneririm.

Yıllar sonra tekrar gelip burada eski serverim ile ilgili yazı yazacağım aklıma gelmezdi ama oldu işte.

Eski ve yeni tüm mu online severlere kolay gelsin : )=

ViP - turkvip.net

...

Aleykum Selam

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkViP

Esselamun Aleykum ; Mu Severler : )

Yıllar yıllar önce idi mu-turkiye server projemiz vardı ve bunu ta o zamanlar hayata geçirmiştik. 3-4 yıl devam eden server ve version lardan sonra kendi işlerimizin yoğunluğu ve diğer sosyal faaliyetler yüzünden bu projeyi sonlandırmıştık. Şu anki Mu-Türkiye adminine ve bir arkadaşına benim iznim ile 1-2 yıl önce server ismi devredilmişti ve elimizde kendimizin editlediği bazı dosyalar verilmişti.

Şimdi burda yazılanlara baktımda fake server vs... diyen genç arkadaşlar var ve sunucuyu yeniden hayata geçiren kardeşlerimiz bundan şikayetçiler. Şu anki mu-turkiye.com ve mu-turkiye net adresleri fake filan degildir, kardeşlerimiz kendi bildikleri kadarıyla sizlere bir oyun ortamı hazırlamaya çalışmışlar, bende zamanım oldukça takip ediyorum.

turkvip.net sitesi bana aittir, orada yayınlanan mu-turkiye dosyalarıda şu anki mu-turkiye admininden alınarak ve onun izni ile mu server kurmak isteyenlere yardımcı bir döküman olması sebebiyle yayınlanmıştır. (4-5 yil once ben hazırlamıştım bu dökümanları)

Şimdi bu arkadaşlara bu şekilde engel olmaya çalışmaktansa, onlara ve diğer mu server sahiplerine destek olunması gerekmektedir. Daha iyi bir server burdaki herkesin genel isteğidir sanırım. Arkadaşlar henüz bu işde 1-2 yıllık tecrübeleri olabilir, biraz yeni olabilirler, daha önce sanırım 4-5 kez açılıp kapanma gibi bir durumlar olmuş ama düzeleceğinden eminim.

Şu anki 1.01 versionu gördüğüm kadarı ile idare edecek durumda. Ufak tefek eksiklikler mevcut ve bunu tamamlamaya çalışıyorlar.

Admin bir konuda haklı ; Serveri beğenen ve oynamak isteyenler gelip oynayıp, sorunlarını uygun bir dille admine bildirirlerse mutlaka çözüm için çalışılır. Yok sadece çamur atmak için gelenler var ise de onlara kendilerinin bir server kurmalarını veya daha iyi serverlarda oynamalarını üstüme vazife olmadığı halde hoşgörünüze sığınarak öneririm.

Yıllar sonra tekrar gelip burada eski serverim ile ilgili yazı yazacağım aklıma gelmezdi ama oldu işte.

Eski ve yeni tüm mu online severlere kolay gelsin : )=

ViP - turkvip.net

...

Abim Tesekkur Ederim .. Sagol.. d1key

• @TurkViP

Aleykümselam. Yolunuz açık olsun...
  • Bu serverdada yine admin ark muhabbeti cıktı temiz bir server bulmak zor olucak sanırım.Bu sefer hazırlıklı geldim inkar etme olayı olamıcak cünkü elimde ss varki bu ssde upload edildi indirme yerini yazıcam merak eden girer bakar kararını verir.Adamı kestik die adam admin charla geliyo gider yapıyo coluk cocuga kaldık ne yaparsın.Tartışma gibi bir durumum olmucak kimsele zaten ssler herseyi anlatıyor.Herkese başarılar...
    http://s2.dosya.tc/download/uPJuYt/Yeniklas_r.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [RA]Silici -- 21 Şubat 2011; 4:07:36 >
  • su mu da admin arklarından cektigimiz nedir abi yaaa son nokta su olayda artık admin charla gelip hadi smdide kesin demek nedir yaa =))
  • SS lere baktım çok komik yaw
    VİP bence al bu bebelerin elinden serveri Mu-Türkiye adı lekelenmesin daha fazla
    Saygılar
  • Lütfen bilgileri üst konuya göre düzenleyiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_33463170/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Lütfen bilgileri üst konuya göre düzenleyiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_33463170/tm.htm

Teşekkürler Böylesi Daha İyi Haklısın;)
  • Reklam gibi olmasın amawww.muoservers.com Bekleriz .... :D eheuehehhe :D Koskoca Mu-Turkiyede çoluk çocuğun eline kaldı ya :D Hadi hayırlısı :D
  • Sana Verelimde Sen Yönet O Zaman Reklamcı : ) xD Yasin Kadar Konuş Birde : ) Sen Cocuk Olmasan Burda Böyle Cevap Yazmazsin : )
  • Muu-Türkiye :) 1 ay sonra Mu Tüykiye yeniden kapanmış oalcak herzamanki gibi :D oşuna ugrasma kendini kanıtlamakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asiatico

Reklam gibi olmasın amawww.muoservers.com Bekleriz .... :D eheuehehhe :D Koskoca Mu-Turkiyede çoluk çocuğun eline kaldı ya :D Hadi hayırlısı :D

yhaw hacı bnm anlamadıgım nokta kendi bölümün var ve gelip burda reklam olmasın

diyip reklam yapmak bencede ergen bi tipe benzetemedim. yaptıgın sadece terbiyesizlik!

ve kapanır kapanmaz sen kendi serverin ile ilgilen geçenlerde 2-3 gün girdim siteye açamadım

lakin Online yazıldıgını gördügüm halde

Bnm Düşüncem kendi oyununla ilgilensen iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByCeLLaT -- 23 Şubat 2011; 13:37:59 >

• Cellat :) giren giriyor Anlaşılan bir web sitesi nasıl kullanılır ile ilgili bir Tutorial hazırlamam lazım :D
    Senin o 2-3 gun dediğin 10 saat oluyor gece yarısı 3 ten 13 ' e kadar :) ki server zaten 4. gununde :) her neyse çakallığın sonu yok :)
    Ha şunuda soyluyeyim zamanında mu turkiye onuyordum ki adaminin tekinin tavırları yzuunden bıraktım ki gıcığım açıkça soyluyorum ki adminlerin tavrı hala değişmemiş :) ki dediğim şudur

$online karakter = $query['ConnectionStat'];

Echo ($online_karakter + ' 9 ');

anlayana :)
  • Anlayana anladık giren yok Allaha şükür sana varki gocunuyon

"web sitesi nasıl kullanılır ile ilgili bir Tutorial hazırlamam lazım"

ve

"Senin o 2-3 gun dediğin 10 saat oluyor gece yarısı 3 ten 13 ' e kadar"

o zaman işlerini hallet ondan sonra reklamını ver derim daha iyi olur
  • Ne anladın acaba :) En azından bizde gelen adama ne GM nede Admin ' ler uzerindekilerle hava atmıyorlar Saygı Meselesi :)...
    Ki gerekli tum sistemler calisiyor ki çoğuda benim tarafimdan kodlandi ki kodlanmaya devam ediliyor :)
  • yhaw he he

sana kodlarınla başarılar o zaman..
  • Eyvallah :) söylenecek söz yok kanımca her neyse :) narin beyinlerizi yomayın siz hazıra devam :)

Saygılarımla The_DeviL
  • Ben oyun hakkında hazıra konarım çünkü beynimi bu işlere harcamam daha öneml işlerimde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muu-Turkiye

suc bizde.. sizin gibi insanlara server actik oynayisiniz dedik .. gidin ne haliniz varsa gorun ne haliniz.. oyun kapaniyor... ve acilmicak gidin kendinze baska bir server bulun ben cocugum .. oldumu arkadsalar .. herşeyi ile VİP e teslim ediyorum. sizin yüzünüzden oyundan DİSKİNDİM Lanet.. Lanet.. o k adar cok iyi biliyorsaniz siz server acin başinda durun bıktım lanet.

En iyisini yapmissin kapatmakla bir arkadaş kurbanı olan server daha.
  • Xobi 2 Gün Geldin Serverin İçine Ettin Kardeş Bravo Server Senin Yüzüden Kapandi Bir de Ahkam KEsiyorsun Herkes Huzurunu Kaçırdın Hile Yapıyorsun Serverde
    Birde GEçmiş Burda Boş Laf Ediyorsun Sakin CEvap Verme KEs! BEn xobi'im Söyleyim Böyleyim Sanki Allahsin Tobe Yarabim Tobe İyki Bir DH'da Yoneticilik Almissin
    Serverde Yok Türkiyede Benden İYi KAsan Yok FElan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjCanKoc -- 24 Şubat 2011; 23:42:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.