Tamam xobi Sen KRalsin Türkiyede ÜZerine Yoktur Senin Sen Uzmansın : ) Bi Ara Hatırlat Seni Or.General Yapam DH da:D
xobi hep senin yüzünden olmadı bak simdi
Haklısın bütün suç bende 1.01e versionunda darklord un nasıl kastıgını bilmeyen adamlar gelip şimdi laf yarışına girmiş. Neyse ben kasmıyorum artık. Kasanlarada başarılar.
Ben 2 hafta vermistim ama :)
quote:
Orijinalden alıntı: DjCanKoc
Xobi 2 Gün Geldin Serverin İçine Ettin Kardeş Bravo Server Senin Yüzüden Kapandi Bir de Ahkam KEsiyorsun Herkes Huzurunu Kaçırdın Hile Yapıyorsun Serverde Birde GEçmiş Burda Boş Laf Ediyorsun Sakin CEvap Verme KEs! BEn xobi'im Söyleyim Böyleyim Sanki Allahsin Tobe Yarabim Tobe İyki Bir DH'da Yoneticilik Almissin Serverde Yok Türkiyede Benden İYi KAsan Yok FElan
djboşkonuşan
Hem adama laf atıyosun hemde bide diyosun konuşma kes falan filan. Madem öyle sus, yada cevap verme falan filan yazma. Herneyse bak laf attığın adam sena cevap bile yazmamış yazık sana
Yazık bu muonline ın gerçek playerlarına...
hep PRof Gardaş Ben Nidem Bir Tane Aklı Başında ADam Görmedim Şu Konuya Cevap VEren Hepsi Aklı Selim Dh Dan ÜYeligimi Silem : )
quote:
Orijinalden alıntı: DjCanKoc
hep PRof Gardaş Ben Nidem Bir Tane Aklı Başında ADam Görmedim Şu Konuya Cevap VEren Hepsi Aklı Selim Dh Dan ÜYeligimi Silem : )
Gidiyorsan çıkış butonu orada. Kimseye hakaret etme gibi bi lüksün yok.
arkadaş ben diyorum diyorum sonra bana diyosunuz ki serverin adını kirletiyosun şöylesin böylesin arkadaş bildiğimiz varki konuşuyoruz amma yalaka var zaten forumda töbe töbe böle olacağı belliydi okadar lafı boşuna etmedik neyse... + adamın içine oturmuş gitmik fake üyelik alıp buraya gelip erhan abiye laf etmiş ... Kimsin Lan sen çakal 1.01e versionunda istemediğin kadar bug var dl dedi erhan abi kesin 65k vuruyo diye mal mal anlamıştır adam sdkfjasdasd arkadaş ne günlere kaldık oynadığınız oyundan bi habersiniz daha versionları bilmiyosunuz ötüp ötüp duruyosunuz bare oynadığınız oyunun hakkını verin be bunu tek ona sölemiyorum herkeze üstüne alına bilir alınan zaten anlar ....
şimdi sakin olun ve klavyeleri yere brakin:)
quote:
Orijinalden alıntı: thampic1
arkadaş ben diyorum diyorum sonra bana diyosunuz ki serverin adını kirletiyosun şöylesin böylesin arkadaş bildiğimiz varki konuşuyoruz amma yalaka var zaten forumda töbe töbe böle olacağı belliydi okadar lafı boşuna etmedik neyse... + adamın içine oturmuş gitmik fake üyelik alıp buraya gelip erhan abiye laf etmiş ... Kimsin Lan sen çakal 1.01e versionunda istemediğin kadar bug var dl dedi erhan abi kesin 65k vuruyo diye mal mal anlamıştır adam sdkfjasdasd arkadaş ne günlere kaldık oynadığınız oyundan bi habersiniz daha versionları bilmiyosunuz ötüp ötüp duruyosunuz bare oynadığınız oyunun hakkını verin be bunu tek ona sölemiyorum herkeze üstüne alına bilir alınan zaten anlar ....
Güzel bi noktaya değinmişsin, gerçektende şu oyunu öğrenmeden server açanlara olumlu bakamıyorum. Yahu ne demişler, ''bilmediğin b0ku git mektebinde oku'' çok doğru. Server açıcak olan arkadaşlar lütfen oynunu ayrıntılarına kadar öğrenin, sonra server açın, yoksa biz daha çoook muonline öldü die konular görücez...