Şimdi Ara

Mu-Türkiye online mi_???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar herkesin bir daha acilmasını istedigi server galiba online...

siteye girip bi bakın..

Exp: 60x
    DROP :%75
    Server versiyon : 1.1e
    hesap alımı ve site :http://www.mu-turkiye.com

• deselerki mu serverları tükendi artık herkes türkiyedeki mu turkiyede oynuyor oyunu bırakır atari oynarım ama bu serverda gene oynamam
  • Versiyon 1.00l 1.1e deil..
  • kac ozman:S
  • Bizmudan sonaraki en saglam hatta Bizmudanda saglam bi server Mu-Turkiye...adminler deişti ise bişi söleyemem.Saglam birTürk serveri yok diyorlar bazı arkdaslar buyrun size saglam türk serveri.
  • Ya Adminler Eski adminler ise bilgi olarak evet en saglamı diyebilirim.. Ama server kapanmıcagı garantisi yok.. Yavuz abinin kafası bozulur yine kapatabilir .... Yane garantisi yok..
  • Server Online.
    Uzun soluklu olacağından reset sınırı yok. Exp 60 yazıyor ama sanırım 100 Exp.
    Oynamak isteyen varsa acele etsin.
    Atari oynayacak kişininde haberi olsun kumdan spot yapmışlar. Gelsin ara sıra kumdan kale felan yapar.
    (Dilimize Hakim Olalım)

-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seni ilgilendirmez benim gorüşüm beğenirimde beğenmemede zorunamı gitti dostum ben sevmem sen seversin senle benim aramda dünya kadar fark var abisi ben sen olamam sen ben olmazsın senin gorusunle benim görüşümde dolaysıyla bir olmaz dilime nezaman hakim olur nezaman konusurum ne soylerim seni ilgilendirmez ha ben 5 laf konusursam tartarım içinden 3 tane adam gibi olanını soylerim kimseye bak abisi saygısızlık yapmıyorum sende saygınla otur dilimin hakimi sen deilsin oldumu abisi
  • hops bizmu derken besmele çekelim plss
  • Ben kendi dilimize hakim olalım dedim. Biraz daha d,kkatli okuyun..
    Orda bişey yazdım devamını getirmedim o yüzden dilimize hakim olalım dedim..
    Server online sadece bunu yazdık.O da sordukları için yazdık.
    Oynayan herkese başarılar iyi kasmalar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.