Öncelikle Serverınız Hayırlı Olsun Biraz Geç Oldu Ama Tatilden Yeni Döndüm ve Bi Bakim Dedim Server Gercekten Eskisi Gibiyse Cok Güzel Bizde En Kısa Sürede Aranızdayız Client İniyor Suanda
Asla hiçbirşey eskisi gibi olmaz... Ölümlü olmanın en güzel ve en kötü yönü...
quote:
Orijinalden alıntı: MyDyingBride
Gercekten Güzel bir server arkadasşların katılmasını isterim.buradan da speed hack yapanlara sesleniyorum.speed yapip da dürüstlük abidesi olmayın milletin emegine haksızlık yapmayın.
Abimm Seviyorum Seni
admin arkadaşlar bi bakın oyuna girerken acc şifre yazdıktan sonra takılıp kalıyor
Bu Mu-Turkiye Season4 Mü 1.00L mi yha
1.0L
servera biraz spot eklenmeli bence. lost 1-3 atlans1 falan.
quote:
Orijinalden alıntı: KoTe
quote:
Orijinalden alıntı: MyDyingBride
Gercekten Güzel bir server arkadasşların katılmasını isterim.buradan da speed hack yapanlara sesleniyorum.speed yapip da dürüstlük abidesi olmayın milletin emegine haksızlık yapmayın.
Abimm Seviyorum Seni
serrver Off Da Bu arada Versiyon deqisiqliqi Ne Zaman oLacaq ?
evet yaw şu mu türkiyenini versionunu s4ep2 yapın çok zevksiz oyun
İlk mesajı güncellerseniz iyi olur versiyon season4 gözüküyor...Başarılar...
Server Adminleri ( Mehmet ) Sana 3 Saat Süre.. Geldin Geldin.. Gelmedin Olacaklardan Ben Sorumlu Değilim..
quote:
Orijinalden alıntı: ALCHOL
Server Adminleri ( Mehmet ) Sana 3 Saat Süre.. Geldin Geldin.. Gelmedin Olacaklardan Ben Sorumlu Değilim..
4 saat oLdu var mı bir geLişme ?
quote:
Orijinalden alıntı: ByFeaR
quote:
Geldi heralde
quote:
Orijinalden alıntı: |Uqur|
quote:
quote:
Geldi heralde
Adamın geLmesi bir dert geLmemesi ayrı bir dert
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: |Uqur|
quote:
quote:
Geldi heralde
Adamın geLmesi bir dert geLmemesi ayrı bir dert
Hayırlısı
bu server virüslü siteye giremiyom virüs uyarısı yapılıyor
quote:
Orijinalden alıntı: |OsmanSercanErbek|
İlk mesajı ve başlığı güncellerseniz iyi olur versiyon season4 gözüküyor...Başarılar...
server da bir proplem var galiba giremiyoruz oyuna.. neden site açılmıyor ? yönetici arkadaşlar buradan bilgi sunarlarsa sevinirim..