Şimdi Ara

# Mu-Turkiye Tekrar Online Season4 Full Episode 1 # (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
6.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YavuZ Abi HerhALde Kurmuyor bu Defa Turan Abide yoqq qim quruyor Sitede Hata
  • Mu Türkiye gibi özel ve bole server bulunmayan bir oyunu iyice mahvetti acmaya calisan arkadaslarımız bırakın eski kurucuları acıorsa acsınlar acmıorlarsada serverin ismini koyup player cekmee calısmayın sizin sayenizde kac haftadırlı millet beklior!..Bu isler bole gitmez beyler yavuz abiye acın sorun kuruorsa kursun yoksa senin ve senin gibiler bu serverin ismini kullanıp player cekmee calısmasın saygılar herkese ii forumlar!......
  • Mu-Türkiye 1.0L ilk sürüm :)=

http://www.mu-turkiye.com

-
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocaine

Mu-Türkiye 1.0L ilk sürüm :)=

http://www.mu-turkiye.com

-

Hayırlı olsun eğer tekrar başında siz varsanız gelelim.
    ßu arada download linkine tıkladığımda
    This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. 

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

bununla karşılaşıyorum..

• link kırık :S:S
  • Kırık değilde free ye upload edilmiş..Yeniden upload ediliyor..Bitince düzgününü eklerler :)=

Şu an dedicate de bir ram artırımı var kısa süreliğine ileride sorun yaşamayalım diye sanırsam...

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocaine -- 8 Ağustos 2009; 19:55:38 >
  • nezaman biter eer bittiginde servera reset atilacakmi çünkü kimse giremedi:S
  • cocaine
    Siz açtıysanız gelirim zaman buldukça malum YGS&LYS senesi :)
  • servere reset atılma gibi bir durum yok...Upload ediyorlar genç arkadaşlar bitince haber verilir...

Ben eski Mu-Turkiye dosyalarını vererek ve kuruluma yardımcı olarak destekde bulundum..Sorunlar olduğunda zaman buldukça genç kardeşlerimin yanında olacağım...

-
  • Exp sitede yazdığı gibi 35 x mi?
  • yok sanmam eskiden kalmış o ...

daha yüksek...

-
  • http://r   apidshare.com/files/265179106/Mu-Turkiye1.0L.exe

burdan devam edelim..

r-a yı birleştirin...

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocaine -- 8 Ağustos 2009; 20:57:04 >
  • server in kapanma durumu yok demi indirioruz am akota problemimizde var ondan birader yoksa guvenmedigimden deil size!..
  • Server güzel walla zewkli başarılar 6 online war şuanda ama olsn zamanla çoğalr ^^
  • Bu arada server test serveri mi yoksa res falan atılmıcak mı ?
  • test yok..bu şekilde devam...Nostalji yapıyoruz burada : )=

Daha önce çok test ettik bunu..Bir zamanlar gecemiz, gündüzümüz idi..

Nostalji 1.00L - Türkçeye çevirirken ne gülmüştük...Dediklerimizi yazmış olsaydık, terbiyeli Mu Oyuncusu kalmıyacaktı..

-
  • Tmm o zman
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocaine

test yok..bu şekilde devam...Nostalji yapıyoruz burada : )=

Daha önce çok test ettik bunu..Bir zamanlar gecemiz, gündüzümüz idi..

Nostalji 1.00L - Türkçeye çevirirken ne gülmüştük...Dediklerimizi yazmış olsaydık, terbiyeli Mu Oyuncusu kalmıyacaktı..

-

Sen Varsan Geliyorum.. Mu-Turkiye Benim İlk Göz Ağrım..
    Tayyar_Mg İdim.. Ne Günlerdi..

Arca, Horror, Hurricane, Arca, Vip, Dr.Azrail, Kskcellat Ve İsmini Hatırlamadıklarım..

• bende basliyorumda kimsemi kasmio yoksa sitedemi sorun var banamı oyle gelior ii forumlar
  • ben oyunu indirdim main ni okumuyor lutfen bi yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.