Şimdi Ara

Mu Türkiye Yeniden Online ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Mu-Turkiye

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Bilgiler:::..
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : Mu-Turkiye
    Versiyon : Season4
    Server Kapasitesi : 200
    Dedicated : : Hayır
    Uptime : :7/24
    Web Site: :www.mu-turkiye.net

...:::Özellikler:::..

Exp: 80
    Drop : 40
    BB : OFF
    Reset Level : 400
    Max Level : 400
    Reset Ücreti : 100.000
    Grand Reset : Yok
    Reset Stili : Siteden
    Max Stats : 32767

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight :5
    Dark Wizard :5
    Fairy Elf :5
    Magic Gladiator :7
    Dark Lord :7
    Summoner :5

...:::Event:::..

Blood Castle : Her 3 Saat
    Devil Square : Her 4 Saat
    Illusion Temple : Her 4 Saat
    Chaos Castle : Her 4 Saat
    Castle Siege : Her Hafta
    Cry Wolf Event : Her 6 Saat

...:::Admin & GM:::..

Admin : MuAdmin

...:::Client ve Patch Linkleri:::..

Client :http://www.filefront.com/17226706/Mu-Turkiye.zip/

Patch : En kısa zamanda Eklenecektir.

Persican adlı arkadaşımız açıklama yapmış sanırım fazla bilgi verememiş ben açıklayayım. oyun özelliklerini dogru yazmış exp vs... Oyunda bi kaç eksikler olduğundan dolayı oyun 2 gün kadar bi deneme sürecinden geçmiştir. O deneme süreci içerisinde tespit edilen sorunlar düzeltilmeye çalışılmıştır... 23.08.2010 saat 14:00 gibi bütün eksikler tamamlanmış olup oyun online olacaktır... Bütün eski playerleri bekliyoruz tabi yenileride :) Bu aradawww.mu-turkiye.com
    www.mu-turkiye.org bu iki adres bizim host Sirketi Bu domainleri Rezerve ettigi icin.. 3 4 ay sonra alcagiz.. o domainlerde Bize Ait. Bilginize Suanwww.mu-turkiye.net kulaniyoruz en kısa zamanda Diyer domainleride onliline yapcaz. Ayrıca bilginiz olsun Yavuz Abi (ViP)in haberi var oyunun açıldığından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrANkuT -- 23 Ağustos 2010; 11:41:12 >

• Arkadaslar Adim Mehmet.. 1 Sene kadar oldu Mu-Turkiye yi Devren ben aldim yavuz Abiden Yavuz Abi beni taniyor.. ve biliyor bilgisi var Kendisi Mu Online yi Birakti.. Ben Kullaniyorum Oyunu Bilginize.. Edde 'de Beni Tanir.. bizim yalanla Dolanla İsimiz olmaz... Neyse Lafi uzatmiyacagim.. season4 Kurduk Oyuna Bekleriz Arkadaslar Alalha Emanetsiniz..

Sorunu olan varsa : mu-turkiye@hotmail.com İletisime Gecebilirsiniz... Saygilarimla Mu-Turkiye TEAM
  • açıklama için teşekkürler. Bu arada persican sana da teşekkürler. Erhan ! ! !
  • hayırlısı bakalım belli bir sure acık kalmıstı 2 gun once o accler durucakmı?
  • hadi bakalım benim tatilim yeni başlıyor bi mu iyi gider. hocam oyuna res sınırı koyarsan daha çok tutulur ....
  • Bekliyoruz
  • saat 10daydı neden 2ye ertelendi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet serverimizi saat 10 : 00'da Online yapacaktık.Fakat gördük ki bazı şeyler eksik kalmış.Onları da düzeltmek adına saati biraz ileriye aldık.İstesek saat 10 : 00' da açardık fakat ilerde sorun yaşamamak için biraz daha sabır.
  • şimdide akşam yazıyor HAHAHHAA a:D koptum ya bendedim seneye açılcak diye baq
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwdie

şimdide akşam yazıyor HAHAHHAA a:D koptum ya bendedim seneye açılcak diye baq

Olsun bizde akşam oynarız
  • Ben Clienti falan indirmiştim şimdi tekrar bi pacth veya client indirmek zorundamıyız?

Yoksa server açıldığı zaman direkt olarak girebilirmiyiz?
  • selam arkadaslar akşam diyorsunuz da saat vermeniz mumkun mu
    ve acc yi alabilmemiz için siteyi acık tutsanız
  • adam doru dedi clienti indirelim madem akşam açılacak .....
  • adminler bu sorulara biri cevap verebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alituna

selam arkadaslar akşam diyorsunuz da saat vermeniz mumkun mu
    ve acc yi alabilmemiz için siteyi acık tutsanız

Belirli bi saat verse aynı bu gün olduğu gibi olcak. Sabah 10da demişlerdi bi sorun

çıkmış öğlen 2 dediler yine olmadı akşam dediler. Belirli bi saat vermemeleri daha güzel bence

Gözün burda olsun bi anda açık görünce Süpriz gibi gelir işte
  • BAŞKA SERVER VARMI TURK SERVER İ
  • Bir Kac arkadaşimiz .. Server le İlgilendi Yok Cökeltecem Yok Şu Yok Bu.. Daha Düne Kadar o Laflari bAna Söyleyen Kisiler Yalvariodu Mu-Turkiyede Simdi Adam olmyuslar.... Neyse.. O Yüzden Servermizin Güvenligini Yaptik.. Kusurumuza Bakayin Arkadaslar. Sayiglarimla .. Mu-Turkiye TEAM ..
  • Arkadaşlar server en geç 19.30 gibi açılacak diye umuyoruz eğer tekrar bir sorunla karşılaşmazsak.

Clienti editledik.Şuan upload ediyoruz.Tekrar indirmek zorunda kalacaksınız malesef.
  • Haydeee bidaa indircez yani client.

İndirmesine indiririzde İNŞALLAH hemen kapanmaz server ve Season4 lerde

ölünce falan bug oluyodu inşallah onuda düzeltmişinizdir...
  • serveri açınca versiyonu degiştirecekmisiiz eger degiştircekseniz siteye patch de koyun daha çabuk oyuna giririz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.