Şimdi Ara

Mu World Season 6 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muguardian

quote:

gameserver oyuncu alimini sona erdiriyor.
    loglarda veya benzeri gözle görülecek bir hata vermiyor baska
    Vps ile dedicated arasinda daglar var dikkat ediniz vps acilan tüm serverlarda ayni sorun vardir çözümü vs bilmiyorum.
    Ben sabah işe giderken exeleri ac kapat yapiyorum kimsenin olmadigi zaman sabah 06:30 da ornek.
    Ama dedicated lerde bu olay olmuyor rg ve benzeri forumlari bakarsaniz herkez ayni seyler soyluyor benim soylemis oldugum bisi degil sadece

Çözümünü sormadım zaten. Sorunun Vps'den kaynaklı olduğunu nerden biliyorsun diyorum.

• Dedicated kullandim bu gibi sorun algilamadim vps almadan önce dedicated vardi 1 haftalik denememde kendim test yaparken arkadaslar yaparken sorun yoktu su an kullandigim dosyada ama su an vps gecis yaptim konumdada yaziyor arkadasin dedigi gibi dc bug :)
    Neyse kanser gibi sorular soruyorsun anladigin olayi uzatiyorsun haydi herkeze ii geceler ben uyicam
  • Sorun eger oyun giris ekraninda ID ve Pass yazinca donuyorsa bilinki dataserverlarda proglem vardir Edataserver kullanmani oneririm sorun kalmaz tabiki gerekli dogru ayarlari yaptigin takdirde...
  • quote:

Dedicated kullandim bu gibi sorun algilamadim vps almadan önce dedicated vardi 1 haftalik denememde kendim test yaparken arkadaslar yaparken sorun yoktu su an kullandigim dosyada ama su an vps gecis yaptim konumdada yaziyor arkadasin dedigi gibi dc bug :)
    Neyse kanser gibi sorular soruyorsun anladigin olayi uzatiyorsun haydi herkeze ii geceler ben uyicam

Sorunun ne olduğunu doğru dürüst söylemiyorsunuz, sonra soru sorunca suçlu ben oluyorum. Senin konuda ctrl+f yapıp dedicated yazdım. Sonuç bile çıkmadı. Vps'e kurulu olduğu yazıyor sadece.

Neyse arkadaşın konuda dağıldı iyice. İyi geceler sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 15 Haziran 2011; 22:46:27 >

• Serverda çok az oluo oteki vps kullancıları vps up/down yapılınca ip de sorun çıkıo acc yazdıktan sonra accounta girme yerinde bazen asili kalio basima 2 kere geldi 1 haftadır server acik suan bi problem yok gibi gosukuo tabikide en kısa zamanda dedicated geçilcek ama malum dedicatedlar aylık min 150TL den başlıo bunun için vpsde 2 3 ay idare ederim

Neyse Serverin % 50 si bitti çok az ayardan sonra serveri acicam

Bi hocam server test ise cikinca reset atilmicak diyo evet atilmicak nedeni suan playerlar oynarken su boyle bu boyle diyerekten bana buglarda yardımcı oluyolar onların emeği gorduğum içinde reset atmıcam servera ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Dedicated kullandim bu gibi sorun algilamadim vps almadan önce dedicated vardi 1 haftalik denememde kendim test yaparken arkadaslar yaparken sorun yoktu su an kullandigim dosyada ama su an vps gecis yaptim konumdada yaziyor arkadasin dedigi gibi dc bug :)

Sorunun ne olduğunu doğru dürüst söylemiyorsunuz, sonra soru sorunca suçlu ben oluyorum. Senin konuda ctrl+f yapıp dedicated yazdım. Sonuç bile çıkmadı. Vps'e kurulu olduğu yazıyor sadece.

Bak arkadas amacin nedir bilmiyorum ama canın sıkıldıgı belli o kdr gereksiz bir konuyu degindin ki illa burda laf kavgasi yapip konu sahibini ayip edelim birde yazmisin dagildi iyice sen ego tamamlamayi calisiyorsun sadece ama sadece yaziyorsun yasin gibi davran davranamiyorsun lutfen ama sus ben dedicated yazip hava atacak bir insan degilim vps almadan once sirket sahibi ile muhappetim var al dene arkadas dedi bende denedim guzel performans aldim bunu dedim bitti dimi ctrl + f etmene gerek yok ayip be arkadas ayipp bu kdr dusurmeyin kendinizi.
    yoneticiler benim ve arkadasin mesajlarini silsin bence gercekten ben rahatsiz oldum okuyanlar ne kdr oldu kim bilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

Bak arkadas amacin nedir bilmiyorum ama canın sıkıldıgı belli o kdr gereksiz bir konuyu degindin ki illa burda laf kavgasi yapip konu sahibini ayip edelim birde yazmisin dagildi iyice sen ego tamamlamayi calisiyorsun sadece ama sadece yaziyorsun yasin gibi davran davranamiyorsun lutfen ama sus ben dedicated yazip hava atacak bir insan degilim vps almadan once sirket sahibi ile muhappetim var al dene arkadas dedi bende denedim guzel performans aldim bunu dedim bitti dimi ctrl + f etmene gerek yok ayip be arkadas ayipp bu kdr dusurmeyin kendinizi.
    yoneticiler benim ve arkadasin mesajlarini silsin bence gercekten ben rahatsiz oldum okuyanlar ne kdr oldu kim bilir.

Sakin ol ne dedimde hemen celallendin? Canım sıkkın falan değil sen yanlış anladın. Konumda yazıyor dedin diye baktım ben senin konuna. Yoksa "aaa bak vps almış dedicateda parası yetmemiş" diye dalga geçecek değilim. Ayrıca yaşımın gerektirdiği olgunluktayım şüphen olmasın o konuda. Kendimi düşürdüğüm falanda yok.

Eğer konu sahibi arkadaş rahatsız olduysa mesajlarım silinebilir benim açımdan bir sorun yok.

İyi forumlar.

• Server nasil girien gezen eden ?
  • levent oıyunda lazrail yada thecore yi bul anlatacaklar sana :D
  • 25 Haziran da Server Test sürecinden çıkacak ve Servera Bazı nedenlerden ötürü reset atılcaktır bilgilerinize...
  • ARKADAŞLAR... MU WORLD. S6EP1 TEST SÜRECİNDEN BU AKŞAM SAAT 18.00 DE ÇIKACAKTIR...
    BULABİLDİĞİMİZ BÜTÜN BUGLAR FİXLENMİŞ DURUMDADIR... SW 32.767 STAT MAX İLE OLUŞSA BİLE KOLAY DEĞİLDİR..
    UZUN SOLUKLU OLACAKTIR...RAHAT OYNAYABİLİRSİNİZ..YETERLİ PLAYER A ULAŞINCA CS AÇILACAKTIR...JEWELLER DROPTUR..SATICIDA DEĞİLDİR..HEPİNİZİ SERVER A BEKLİYORUZ..

EXC İTEMLER DROP OLABİLİYOR... OYUNUN TADINI ÇIKARMAK İÇİN İYİ BİR SERVER...SİZLERİNDE YARDIMIYLA ..EĞER UFAK TEFEK SORUNLAR VARSA, BULUP ÇÖZÜMLEMEYE ÇALIŞACAĞIZ..GELİN BERABER OYNAYALIM :).. (lazrail)

MuWorld FOREVER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraphzone -- 21 Haziran 2011; 12:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraphzone

SW 32.767 STAT MAX İLE OLUŞSA BİLE KOLAY DEĞİLDİR..

kurduğun sistemde res attıkca tekrar res atması daha kolay, zor bu deil! bu hergün aynı otu yemek, yani ineklik.
    Bunu üstü kapalı söyleme, direk söyle. Sonra biri 7-24 afk kasıcak, yaptığı şeyin zoru başarmak oldunu sanıcak,
    o cocuk aklından kim bilir neler geçirecek, aslında karakteri bile bozulabilir, karakter->davranış->kader...

Şuna zor deme, tüm bunların yaşanma riski düşsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

quote:

Orijinalden alıntı: theraphzone

SW 32.767 STAT MAX İLE OLUŞSA BİLE KOLAY DEĞİLDİR..

kurduğun sistemde res attıkca tekrar res atması daha kolay, zor bu deil! bu hergün aynı otu yemek, yani ineklik.
    Bunu üstü kapalı söyleme, direk söyle. Sonra biri 7-24 afk kasıcak, yaptığı şeyin zoru başarmak oldunu sanıcak,
    o cocuk aklından kim bilir neler geçirecek, aslında karakteri bile bozulabilir, karakter->davranış->kader...

Şuna zor deme, tüm bunların yaşanma riski düşsün.

arkadaşım... bu tip swlerde kolay yada zor olması stata bağlı değil .. sw basit değil .. item yapmak önemli zaten biz resetli sw olacağını söyledik..istediğin gibi kas.. önemli olan item bulabilmen.. herkez eşit.. inek gibi sabahtan akşama kadar kasman anlamına gelmiyor.. biz playerları zorla oyuna almıyoruz.. sen böyle görüyorsan milletinde kafasını bulandırmana gerek yok .. istediğimn sw yi oynayabilirsin... en fazla fullemen 1 hafta sürer... buyur gel bak.. akşam beklerim..

• register kapali
  • 18.00 da acilcak
  • Serverımız sorunsuz Çalışmaktadır herkeze iyi kasmalar
  • Hayirli olsun öncelik ilen
    Sikayetim var komsu siteni girdim google reklamlari musallat oldu.
    Onun yerini su sistemi yap daha ii luncer yap google reklamini tıklamadan giris yaptirtma oyunu girerken tek reklam tıklanip girecek sekilde
  • Ben Clien indirdim patch'i de yükledim oyuna girdiğimde DC yiyorum.
  • oyunu ne zaman açıcaksınız acaba???
  • Season Değişmiştir oyuna girebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.