Şimdi Ara

Mu World Season 6 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
4.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server iyi guzel hoşta goldenlara bi ayar lazım gibi bide 3.nesil kanat için gerekli Condor of Flame,Condor of Feather'ı Shopa koyarsan sevinirim..
  • Kardesim birak bu sv yi s6 500 exp bi sey ac super olur
  • Site kapali bide nezaman acilacak s6 kardesim iyi bir reklam yapman gerekiyo s6 nezaman acilcak soyle yardimci olalim acilmicaksa bizde bosverelim ama umit ediyorum s6 500 exp le gelir full olur!!
  • Site kapali bide nezaman acilacak s6 kardesim iyi bir reklam yapman gerekiyo s6 nezaman acilcak soyle yardimci olalim acilmicaksa bizde bosverelim ama umit ediyorum s6 500 exp le gelir full olur!!
  • Kardesim server kapali Insallah gecici bir sure icindir s6 ya nezaman geciyorum bide reklam yapmamiz lazim kardesim sen tarihi ver nezaman gercekten server acilcak eger yok acilmicaksa soyle hic zahmet etmeyelim!
  • Server Yenilencektir.
    Server Ayarsız bir şekilde sizlere acılcaktir ayarlamalar oyuncular tarafından yapılcaktır Lütfen Beta Test Serverimiza herkezi bekleriz.
    Amaç oyuncuların istediği bir server olması :)
    Herkeze iyi şanslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

Server Yenilencektir.
    Server Ayarsız bir şekilde sizlere acılcaktir ayarlamalar oyuncular tarafından yapılcaktır Lütfen Beta Test Serverimiza herkezi bekleriz.
    Herkeze iyi şanslar.

Dostum serverinla biraz ilgilensen reklamı guzel yapsan cok guzel olur ben şahidim surekli ve bayadır onlıne bi server ama biraz ilgilenmen gerek gibime geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

Server Yenilencektir.
    Herkeze iyi şanslar.

Dostum serverinla biraz ilgilensen reklamı guzel yapsan cok guzel olur ben şahidim surekli ve bayadır onlıne bi server ama biraz ilgilenmen gerek gibime geliyo

TAM USTUNE BASMIS BENCEDE BU ARADA SESSIZ OYUNUN PAKETI YOK MU KOTANIN ..... YAPTIK :D

• Soundsuz Koyucam Gece koyarım
  • Hani Patch dostum ?
  • Patch hazırlayıp koyda başlıyalım hemen inspiretr
  • münkün olursa S6 için pacth koyabilirmisin download bölümüne.. client indirmekten yer kalmadı :)
  • Serverin Hangi Maplerinde Spotlar var acaba ben hiç goremedm
  • Server test aşamasındadır.. Buglar hatalar hepsi not alınmaktadır 1 gecede düzenlencektir server. Lütfen Sabırlı Olalaım.!
  • Tamamda Spot yokken kasıp bugları hataları nasıl ayıkıcaz testten gzel bişekilde cıkmasını istiyruz artık kolay gelsin
  • Server Test Süresince Fazla bug olmamsından dolayı serverı Yarın saat 6 da açıcaz bilginiz olsun.

Exp: 1000 Drop: 80 olmuştur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.