Şimdi Ara

Muafiyet Sorunu Bilenler Lütfen Yardım Etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben kocaeli üniversitesi yerel yönetimler mezunuyum sonrasında açıktan kamu yönetimi bitirdim ama hep hayalim bilgisayar mühendisliği olmuştur bende bilgisayar programcılığına başladım dgs ile müh. geçeceğim Fakat şöyle bir sorunum var şaun bilgisayar programcılığına başlarken muafiyet dilecesi verdim standar dersler olan ingilizce tarih ve türkçeden muaf sayıldım fakat kocaeli üniversitesinde aldığım harf notlarını girmişler direk olarak muaf saymamışlar beni benim bildiğim ve yönetmelikte yazan direk muaf gözükmesi ve ortalamaya katılmaması gerektiği yoksa ben mi yanlış anlıyorum lütfen biri bu konuda açıklama yapsın ?

Yönetmelik deki ilgili açıklama ;
    M notu; Üniversite dışından nakil yoluyla gelen veya ÖSYM sınavı, yatay ve dikey geçiş yolu ile Üniversiteye kaydolan öğrencilere evvelce almış oldukları ve denkliği bölüm başkanlığının önerisi üzerine ilgili yönetim kurulunca tanınan dersler için verilir. M notu ortalama hesaplarına dahil edilmez.

• Kimse bilmiyorumu ya
  • Hocam bence bu konuyu en iyi üniversitenin öğrenci işleriyle görüşerek öğrenebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.