Eeee gercekler acıdır baklava tatlı yoksa baklava gercek degilmi efsanesine dayanan tek server mu kamyon:)
üzülüyordum ben de giremiyorum diye kapanmış server
quote:
Orijinalden alıntı: PhØxien
üzülüyordum ben de giremiyorum diye kapanmış server
yok sorun sende degil 3 aylık sms konturunu cıkarınca direk zaten off oldu server :)
Mu kafyon Mu zapyon Mu bıdıbıdı Mu gıdıgıdı Mu bilmemne türüyor sürekli bu şekilde. Eskiden bi ultima online shard'ı açma sevdası vardı gençlerde şimdide bu çıktı. Bırakın diyorum profesyonellere anlamıyolar
quote:
Orijinalden alıntı: My Dying Bride
Mu kafyon Mu zapyon Mu bıdıbıdı Mu gıdıgıdı Mu bilmemne türüyor sürekli bu şekilde. Eskiden bi ultima online shard'ı açma sevdası vardı gençlerde şimdide bu çıktı. Bırakın diyorum profesyonellere anlamıyolar
server acma sevdası yenimi cıktı gençlerde???onu gectim hade bıraksınlarda proflarada prof lar nerde peki neden acmıyorlar bu ayrı bi soru.....
salla ya neyin tartışmasını yapıoz ki
Ciddi ciddi kastın mı sen bu serverde Ali?
Kontör yollayan varmı peki aranızda?
İçinizden 1 Delikanli Cikipta Şu Sitedeki İndex Bölümündeki Başligi Göstermiyor Ya Anladim Ki Lee Hakliymiş. Aranizda 1 Tane Bile Doru Dürüst Birileri Yok.
Sitede 2 Gün Önce Şu Yazi Yazilmiştir Ama Okumayanlar İçin Hemen Post Konusu Oldugu İçin ......
Sitedeki Yazi:
SERVER OFFLINE 3-4 DAY!! :: 27 November, 2009
SERVER 3-4 DAY OFFLİNE !!
SERVER 3-4 GUN KAPANANACAKTIR ONEMLE DUYRULUR !!
Tabi Bazilari Hemen Atliorlar Sazanlara Başka Eğlenceler Dilerim !
Hadi FayFay Kişiliksiz İnsanlar Cok Var Burda Buda benim Son Mesajim FAYFAY !
Kendi Dünyanizda Eylenin
Not: Herkez Üstüne Alinmasin Benim Kime Dedigimi Anlayan Anladi
bu kadar kişi yazıyı görmeyip kapandıgını düsünüyosa sorunu biraz insanlarda degil kendinde aramalısın 1 kişi görmez eyw 2 kişi görmez eyw ama bi cok insan görmedise dicek söz bulunmaz...FAYFAYMIŞ
quote:
Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*
bu kadar kişi yazıyı görmeyip kapandıgını düsünüyosa sorunu biraz insanlarda degil kendinde aramalısın 1 kişi görmez eyw 2 kişi görmez eyw ama bi cok insan görmedise dicek söz bulunmaz...FAYFAYMIŞ
Ayriyetten Sorunu Kendime Aramiorum Cünkü Ben Sorumlulugumu Yapip Site Bilgi Yazisi Yazdim Öyle Gelip Salamasyon Yazilar Yazmasini Yazi Yazmayi Bilen Cocukda Yazabilir
quote:
Orijinalden alıntı: |PaKo|
quote:
siteye girdim hic bi yazı yazmıyordu eger gorseydim iletirdim buraya boyle boyle kapalı kalcakmıs diye..
dipnot: komik duruma düşen sensin senin için söylemiştim istedigini tabiki diyebilirsin fay-fay
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: |PaKo|
quote:
siteye girdim hic bi yazı yazmıyordu eger gorseydim iletirdim buraya boyle boyle kapalı kalcakmıs diye..
dipnot: komik duruma düşen sensin senin için söylemiştim istedigini tabiki diyebilirsin fay-fay
SERVER OFFLINE 3-4 DAY!! :: 27 November, 2009
Ayin 27 Sinde Bildirmişim Ben Server Kapanmadan 2 Gün Önce İŞİNİZE Gelmiyorsa Başka Yerinizden Anlamayin
27 Sinde Dior Sitede Hala Durior Bakabilirsin ;) Ordaki 27 Yi EDİTLİCEK HALİMİZ YOK DİMİ...
anlamıyormusun web sayfasına girmedigi için insanlar server kapandımı diyor..web sitesine bgn baktım acıktı..o baktgımız zamanlar acılmıyordu yine sorun bizde degil demekki
Hde bizi gec tamam anladık biz senin server ını baltalamaya calısıyoruz gordgumuz halde kapandı fln dedik...Adminlerde senin server ını baltalamaya calısıyor demekki server ını kapananlar listesine almıs yada biz dedigimiz için hic bakmadan direk listede kapananlara aldılar..mantıklı geliyor mu hayır
Azuhaha koptum siteye girdim radyo var :D ye yo come :D
O Kapananlar Listesindeki Sorun Mühim Deil Server Cünkü Kapanmadi Kapansaydi Acc , Charlar Giderdi .
2. Olarak Sizin Yorumunuz Önemli Deil Serveri Oynayan Emek Verenlerin Yorumunu Dikkate Aliorum O Yaziyida Oyniyanlar Görmüştü. Yani Sen Görmesen Ne Yazar Hiçbişi Oynamayanlar Öyle Yorumlar Yazior Cok Gördük Bu Forumda Aliştik Artik.