Azuhaha koptum siteye girdim radyo var :D ye yo come :D
yabanci takilioz
quote:
Orijinalden alıntı: |PaKo|
O Kapananlar Listesindeki Sorun Mühim Deil Server Cünkü Kapanmadi Kapansaydi Acc , Charlar Giderdi .
2. Olarak Sizin Yorumunuz Önemli Deil Serveri Oynayan Emek Verenlerin Yorumunu Dikkate Aliorum O Yaziyida Oyniyanlar Görmüştü. Yani Sen Görmesen Ne Yazar Hiçbişi Oynamayanlar Öyle Yorumlar Yazior Cok Gördük Bu Forumda Aliştik Artik.
Server Açik İsteyen Girer İstemeyen Girmez by
Allah Allah ben senin serverın için diyorum cokta meraklı degılım senın serverın da kasmaya.kontor yolayıp full item almaya..
quote:
Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*
quote:
O Kapananlar Listesindeki Sorun Mühim Deil Server Cünkü Kapanmadi Kapansaydi Acc , Charlar Giderdi .
2. Olarak Sizin Yorumunuz Önemli Deil Serveri Oynayan Emek Verenlerin Yorumunu Dikkate Aliorum O Yaziyida Oyniyanlar Görmüştü. Yani Sen Görmesen Ne Yazar Hiçbişi Oynamayanlar Öyle Yorumlar Yazior Cok Gördük Bu Forumda Aliştik Artik.
Allah Allah ben senin serverın için diyorum cokta meraklı degılım senın serverın da kasmaya.kontor yolayıp full item almaya..
serverda kasman için item almana gerek yoktur konuyu nerelere siçratiorsun. full item almadan da oynanabilir bi server
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*
quote:
serverda kasman için item almana gerek yoktur konuyu nerelere siçratiorsun. full item almadan da oynanabilir bi server
öyle bi olasilıgın oldgunu biliyorum...ben bi playerdan o server da daha fasla vakit harcıyorsam ve daha verimli işler yapıyorsam ama gel gör ki adam benim harcadıgım zamanı harcamadan sadece full seti oldugu için benden iyiyse ben o server da basuna kasmıs olurum bu yuzden gerenk yok
Server Nalan. Charlar Yaaalaan
Server Off , Site Off MuAFYON Saçmalığı ON
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme