Şimdi Ara

MuAFYoN[SeasoN4] 999999XP BOK+1+2+3+4+5 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukitasi

Azuhaha koptum siteye girdim radyo var :D ye yo come :D

yabanci takilioz
  • quote:

Orijinalden alıntı: |PaKo|

O Kapananlar Listesindeki Sorun Mühim Deil Server Cünkü Kapanmadi Kapansaydi Acc , Charlar Giderdi .

2. Olarak Sizin Yorumunuz Önemli Deil Serveri Oynayan Emek Verenlerin Yorumunu Dikkate Aliorum O Yaziyida Oyniyanlar Görmüştü. Yani Sen Görmesen Ne Yazar Hiçbişi Oynamayanlar Öyle Yorumlar Yazior Cok Gördük Bu Forumda Aliştik Artik.

Server Açik İsteyen Girer İstemeyen Girmez by

Allah Allah ben senin serverın için diyorum cokta meraklı degılım senın serverın da kasmaya.kontor yolayıp full item almaya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

quote:

O Kapananlar Listesindeki Sorun Mühim Deil Server Cünkü Kapanmadi Kapansaydi Acc , Charlar Giderdi .

2. Olarak Sizin Yorumunuz Önemli Deil Serveri Oynayan Emek Verenlerin Yorumunu Dikkate Aliorum O Yaziyida Oyniyanlar Görmüştü. Yani Sen Görmesen Ne Yazar Hiçbişi Oynamayanlar Öyle Yorumlar Yazior Cok Gördük Bu Forumda Aliştik Artik.

Allah Allah ben senin serverın için diyorum cokta meraklı degılım senın serverın da kasmaya.kontor yolayıp full item almaya..

serverda kasman için item almana gerek yoktur konuyu nerelere siçratiorsun.
    full item almadan da oynanabilir bi server

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

quote:

serverda kasman için item almana gerek yoktur konuyu nerelere siçratiorsun.
    full item almadan da oynanabilir bi server

öyle bi olasilıgın oldgunu biliyorum...ben bi playerdan o server da daha fasla vakit harcıyorsam ve daha verimli işler yapıyorsam ama gel gör ki adam benim harcadıgım zamanı harcamadan sadece full seti oldugu için benden iyiyse ben o server da basuna kasmıs olurum bu yuzden gerenk yok

• Server Nalan. Charlar Yaaalaan

Server Off , Site Off MuAFYON Saçmalığı ON
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.