Şimdi Ara

MUALLAKTAYIM,YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayatında başarılar dilerim.İstediği yere yerleşen arkadaşları tebrik ederim.

Geçen sene 2015 YGS5 : 330K TM3:185K idi.

Bu sene girdim ve sonuçlarım YGS5:98K TM3:66 k geldi.

Hukuk istedim,yüzde elli burslar hiç gelmiyordu yüzde 25lik burslarında sınırındaydım.Tercih yaptım ve bi salaklıkta bulundum eğer gelmezse 1 sene daha boşa gitmesin psikoloji %50 burslu yazayım dedim son sıraya ve o geldi.

Sorun şu ki evdekilerden baya azar işittim,ne yapacağımı bilmiyorum.Hukukun ismi var diye baskılıyorlar ki bende istiyorum ama alternatifim Psikoloji.Olmadı ve son sıradan Psikloji geldi.Bir daha mezuna kalıp kalmamak konusunda kararsızım.Düşüncelerinize ihtiyacım var,kayıt yaptırmayıp 38 puanın yarısını eksi sayıp bir daha mı hazırlanayım? Bir sene daha hazırlanmak koymaz bana ama -19 puan ile başlamak sıkıntılı bir durum.Ne diyorsunuz?

• Yukarı
  • Bende aynı seyi dusunuyorum ama benim bolum sosyal hizmet sen psikoloji bence oku hangi okul bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağduru Ygss

Bende aynı seyi dusunuyorum ama benim bolum sosyal hizmet sen psikoloji bence oku hangi okul bide

Halic Universitesi yuzde elli burslu dostum

• Alestair kullanıcısına yanıt
    Ankaradaydi galiba eger ankarada oturuyorsan git ama hukuk icinde kalabilir benim pdr kaldı mesela ve cok kararsızım tekrar hazırlansam mi diye , obp kırılcak 37 benimkide napsam bilemedim herkes git diyor tabi

• İstemediğin bir bölümde okuyup aklının bir köşesinde her zaman hukuk hukuk diye söyleneceğine 1 sene daha hazırlan kesinlikle. Çünkü 1-2 senenin telafesi olur ama bir ömrün olmaz.

Aileni değil gönlünden geçeni dinle. Okuyacak olan, o derslere girip o sınavlara hazırlanacak olan sensin.

Sıkı çalışırsan 19 puanlık farkı kapatırsın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

İstemediğin bir bölümde okuyup aklının bir köşesinde her zaman hukuk hukuk diye söyleneceğine 1 sene daha hazırlan kesinlikle. Çünkü 1-2 senenin telafesi olur ama bir ömrün olmaz.

Aileni değil gönlünden geçeni dinle. Okuyacak olan, o derslere girip o sınavlara hazırlanacak olan sensin.

Hocam cok tesekkurler,hukuku gercekten istiyorum. 19 puanlik fark korkutuyor beni sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alestair

quote:

İstemediğin bir bölümde okuyup aklının bir köşesinde her zaman hukuk hukuk diye söyleneceğine 1 sene daha hazırlan kesinlikle. Çünkü 1-2 senenin telafesi olur ama bir ömrün olmaz.

Hocam cok tesekkurler,hukuku gercekten istiyorum. 19 puanlik fark korkutuyor beni sadece

Psikolojiyi açıkta kalma korkusuyla yazmışsın belli ki. Bu saatten sonra keşke diyip hayıflanmanın anlamı yok. Olan olmuş.

185bin sıralamadan 66bin sıralamaya gelebildiysen 1 sene çalışmayla ilk 20bin içine girebilirsin. 19 puanlık farkı ise ne kadar çalışıyorsan çok daha fazla çalışacağın anlamına geliyor.

Misal ben 7 sene önce istemediğim bir bölümü yazdım, sonra kazanmış bulundum diye okumaya çalıştım, ancak 2 sene dayanabildim. Aklımda hep asıl istediğim meslek vardı. Sonunda işi gücü bırakıp hazırlanarak o bölümü kazandım. Kararsızlık 3 seneme mal oldu.

Sen kararlı ol, 1 senede hallet bu işi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alestair

quote:

Psikolojiyi açıkta kalma korkusuyla yazmışsın belli ki. Bu saatten sonra keşke diyip hayıflanmanın anlamı yok. Olan olmuş.

185bin sıralamadan 66bin sıralamaya gelebildiysen 1 sene çalışmayla ilk 20bin içine girebilirsin. 19 puanlık farkı ise ne kadar çalışıyorsan çok daha fazla çalışacağın anlamına geliyor.

Misal ben 7 sene önce istemediğim bir bölümü yazdım, sonra kazanmış bulundum diye okumaya çalıştım, ancak 2 sene dayanabildim. Aklımda hep asıl istediğim meslek vardı. Sonunda işi gücü bırakıp hazırlanarak o bölümü kazandım. Kararsızlık 3 seneme mal oldu.

Sen kararlı ol, 1 senede hallet bu işi.

İcime su serptiniz yemin ederim,Allah razi olsun. Simdiden basliyorum o zaman calismalara,"hayallerimizi satmadik ya"

Sizi unutmayacagim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.