Şimdi Ara

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
0
Favori
19.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SeTBoY

Version: 1.02J

Online suresi: 24/7
    BB: Off
    Exp: 500X
    Drops: 60%
    Monster HP: 100%
    Reset LVL: 400 (AutoRes her reste 200 poınt)
    Pk temizle:Otomatik
    Reset zen: 10 MIL
    Shoplarda itemler +7 satılıyor ve bles soul ve lıfe satısıda vardır.
    Jewels %: 70
    Machine %: 80
    Spotlar:Lorencia, Dungeon3, Davias, Atlans, Lost7, Tarkan, Stadium
    Site:www.muanadolu.com

Buyuk bır ıhtımal kısmetse pazartesı saat 20:00 online olucaktır server acc alımları ve downloadlar baslamıstır pach dosyasını herhangı bır 1.02 cılentın ıcınede atıp gırebılırsınız ...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer

200 point cok az!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soul Master -- 11 Aralık 2006; 20:04:47 >

• Server Sitede Online Oyuna girin Disc SeTBoY Nerdesin Aga !!!!
  • su an server online pacht ha trojen olayına gelınce herkes kontrol ettırsın oyle gırsın eger aavrsa benım pc dede vardır ama bazı vırus programalrı mu dosyalarını trojen yada vırus gorebılıyor bılgınıze...

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • ya ben giremiorum dc verio girerken neden?
  • pach ı tam olarak attınsa sorun olmaması lazım su an oyunda playerler var

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • beyler gelenlerin ismini alayım kasmaya başlıyoruz dh guildini kurucam oyunda adım oZZY_bK pm atarsınız girersiniz guilde
  • Setboy aga vall avast hep sildi senin dosyaları Trojen Diyip Duruyoo Giremedim Servera Hayallerim Suya Dustu
  • evet Avast oyle goruyor ama bı avast yapıyor o sorunu baska oyle bır sorun yasayan arkadasın varmı bır sor onu ındırmek ıcın yada atmak ıcın avast ı durdurman lazım

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • Set Boy kafayı Yicem gm lerin Teki ekledi Msn mi yardım etmeye calısıyoo saolsun ama yapamıoz yine
  • Set boy buzgun bir patch yapamadın mı of off off isyan etcem simdi haaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zago15 -- 11 Aralık 2006; 20:38:36 >
  • Set boy 2 dk yıktın hayallerimi yapcaksan adam gbi patch yapda girek deli ettin senin yuzunden agrılar girdi sırtlarımı UUUUUUUUU Len dellendirdiniz beni LLLLLLEEEEEEEEEEENNNNNNN baq adam gibi server bulduk diyoz Serverda kesn bişey cıkıoo off adam olmaz bu forumdakiler artık benim için biter mu oınline hepinize elveda By3 SeT senin yuzunden hasta yaptın beni bir duzgun patch yapamadın ohh be sen nasıl mu kurdun anladmadın gitti deli ettin len beni !!!!!
  • Len set boy hade yap sunu deli etme beni ben bu serverı ilk kascak adamlardanım len sen beni en sona bıraktın lamer herif hade adam gibi server server accakksan herkes oynucak 3 5 kişi deil patch yap len bana ozel deli etme beni lamer !!!!
  • Bak kardesım sacma sapan konusma yap boz mu bu hemen olsun
    adam gıbı konus bırde bız yardımcı olmaya calısıyoruz senın konusmalarına bak gırseksene oyuna herkes gıbı pach ındırmek zorundasın en azından ordan launcher ve maınle anca gırersın boyle konusmaklada artı bısı kazanacagınımı sanıyorsun ayıp edıyorsun

By SeTBoY
    MuAnadolu Server Onwer
    www.muanadolu.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

beyler gelenlerin ismini alayım kasmaya başlıyoruz dh guildini kurucam oyunda adım oZZY_bK pm atarsınız girersiniz guilde

Nick=Eisenheim sana PM atarım.
  • Yaa setboy duzgun patch yap sunu yaa atmısınız bal gibi trojen i len olm heppiniz yediniz trojeni hepiniz aglayin lem
  • Benim avastım hiçbirşey bulmadı(2 dosya hariç)ancak bu dosyaları silince hiçbirşey olmuyor
    Bir de şu auto updateyi yanlışlıkla kapattım şimdi sadece öyle bir yerde bekliyor yardımcı oluabilirsen sevinirim Setboy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 11 Aralık 2006; 22:06:07 >
  • auto upgradeler kapalı zaten main + launcher ın olması yeterli
  • main+launcher upload edin sadece bu dosyalarda virüs var onları karantinaya attı bi daha çıkartamıyoz

upload main+launcher
  • Server nie kapandı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

main+launcher upload edin sadece bu dosyalarda virüs var onları karantinaya attı bi daha çıkartamıyoz

upload main+launcher

çabuk lütfen main lazım direk dc geliyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.