Main orjinaldır arkadaslar eger ondada bır sey cıkarsa benım bır sucum yok sıze dırek lınkı verdık trade sorunu vardı onun ıcın 5 dakka kapatıp actık su an tradede onlınedır...
ben gelemiom version inmio mls sorun sizde degil bende ueheuhe
bende geliyorum
Ben gelcem ama patch yok suan yukluyom verdiginizi setboy sorry babs sinire kapıldım bir sey daha isticem arkadaslrımın adına reset point : 350 yada 400 olsun aga Pls Pls
BEKLEYIN BENDE GELIOM! CLIENT I INDIRIOM SŞUAN HAYDI HAYIRLISI!
arkadaşlar bu muanadolu yu xtremetop100 e falan eklimi vote için! bannerda olsun diosanız yapıp upload edin urlu verin yapim eklim.. vote verirsiniz serverın müşterisi artar!
işte vote kodu tıkla ve vote yap! ama her votede out vote yapıo in vote nası yapılıo bilmiom??
yav bu vote de biraz sorunlu ama neyse votesizde yani reklamlada player arttırılır.
ya noldu pach falan mı deişti..dün aksam ne güzel girdim kastım şimdi giremiorum server cıkıo tıklıorum id sifre falan yazcam işte serveri tıkladıktan sonra dc verio o id şifre yeri gelmeden daha nie?
Evet yav DC veriyor setboy veya GM'lerden biri yardımcı olusa sevinirim(veya seviniriz).
yav bu serverı indirdim update yaparken donuo!sinir oldum! oynamıom anasını satim bee!