Şimdi Ara

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]## (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
0
Favori
19.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Method Man

olum sen arabistandan falanmı geldin Türkçeyi mi bilmiyosun?

quote:

serverda sinmu diye bir item buldum ne işe yarıyor?

bu soru adam gibi mi değilmi söyle bakalım yoksa sen annene babana küfür ederek mi soru soruyosun?

ayrıca bu topicde başka, kingmu topicinde başka konuşan Setboyu da kınıyorum
    quote:

orda diyo sinmu1 özellikle iyidir anladın sen onu

diyerekte insanların kafalarını karıştırıyor.

ordaki konu farklı o gırıs ıcın yazılmıs bır cevap ve o benımle umutun bıldıgı bır konu orda farklı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SeTBoY

quote:

sinmu demek tanımsız demektır bence cantana alma bu tur versıyonların buglarındandır....

bence başka birşey var ve siz insanlara söylemiyorsunuz?

Bu ne kocum(bence başka birşey var ve siz insanlara söylemiyorsunuz?)Sen soylemissin bunu ben degil okuz altinda buzagi ararken insan gibi arıyacaksın senin turkcen iyi olabilir ama aklın 0 birde utanma duygun 6 aydır sataşıyorsun rezil oluyorsun hala devam ediyorsun utanmadan aynen devam et biz vazgecmeyiz kocum sen rahat et bide oglum filan diyorsun senin yasin kac ?Sen simdi bunuda yalan soylersin:)

• quote:

Orjinalden alıntı: MuqoLiq

quote:

quote:

quote:

sinmu demek tanımsız demektır bence cantana alma bu tur versıyonların buglarındandır....

Bu ne kocum(bence başka birşey var ve siz insanlara söylemiyorsunuz?)Sen soylemissin bunu ben degil okuz altinda buzagi ararken insan gibi arıyacaksın senin turkcen iyi olabilir ama aklın 0 birde utanma duygun 6 aydır sataşıyorsun rezil oluyorsun hala devam ediyorsun utanmadan aynen devam et biz vazgecmeyiz kocum sen rahat et bide oglum filan diyorsun senin yasin kac ?Sen simdi bunuda yalan soylersin:)

bence söylemiyor setboyun orjinal postunu koyuyorum:
    quote:

SinMu 1 ıyıdır Umut Server0 degıl server1 anladın sen onu

bu ne? insanların kafasını karıştırmaktan başka bişey değil ne yazmış okudunmu? benim aklıma takıldı sordum asıl senin aklın 0 bilmiyosun oyunu sırf kasmak sanıyosun sorsam sana kaç kere cc ye cs ye gittin diye alacağımız yanıt belli zaten gelmiş burda bana cahillik yapma git biraz oyunu öğren 6aydır sataşıyomuşum demekki sizde 6 aydır yalan söylüyosunuz insanlara yok parası yokmuş vs vs. sırf ajitasyon yaparak geçiniyosunuz paranız olmasa aynı trex gibi serverı kapatırdınız ama nafile serverınızda sizin olsun ne haliniz varsa görün.

not: yaşım 18 bilen bilir mart/1989 doğumluyum

• Birincisi bizim kimseyi kandirdigimiz yok senin dedigin gibi olsa bu kadar insan bu serverde oynamazdı ikincisi senin bize 6 aydır satasman bizim yalan soyledigimiz icin degildir senin kiskanc ve cekemeyen biri olmandir sen kendin durduq yerde sacma sapan alakan olmayan bir konuda zipladin neden sizin actiginiz serverleri boyle iyi yerlerde goremedik cunki basarıyı cekemediniz ve dedinizki muanadolu mu iyi server filan herkes gorduki muanadolu iyi server ve sen rezil oldun bi sure sustun apışık kaldın ama sonra kendini toparlamıs goruyorum seni zehrin yerine gelmis:)Gorulen koy klavuz istemez kocum herkes goruyorki iyi server guzel gidiyor hersey senin gibi curuq elmalar cikabilir arada hic problem degil bunlar dunya hali turkiyede muonlinenin ileri gitmemesinin sebebide senin gibi bebelerin cekememezliq yapip saga sola salca olarak insanlarin sevkini kırmasıdır gelelim sinmu konusuna sinmu konusu bi kac msj asagida soledigim gibi onuda iyi oku alinti yap istersen dosyayı aldıgı yerden kaynaqlanabilir ve gelelim bos kasma muhabbetine ben 7 yıldır muonline kasıyorum ve sadece kor cahil kasmıyorum taniyanlar biliyor beni senin gibi bebeleri cok gordum oyunda oynarken olsun yonetirken olsun her turlu platformda ezilmeye mahkum senin gibi insanlar cunki kendi kendilerini asagliyorlar gereksiz isler yaparaq bu serverde olmasada baska serverlerde bu gune kadar bir cok kes cc ye cs gittim bizim serverimizde olmamasinin nedeni sorun olmasidir ve olmak zorundada degil oyuncular cc siz cs sizde oynayabiliyor senin neler bildigini herkes biliyor burda cok bildigin icin zaten saga sola bos seyler icin salca oluyorsun ve her seferinde rezil oluyorsun bence cok konusma cok bilen biri isen laf degil iccraat goster kocum ac bir server gotur uzun sure iyi ve kaliteli bir sekilde ondan sonra konusma hakkina sahip oll birilerini elestirirken once diyeceksin ben kimim ben neyim ben ne yaptim bu gune kadarki bu insanlari elestirme yada karalama hakkını kendimde buluyorum nedir sebep ingilizceyi kendime yetecek kadar bilmemmi yoksa sayisal lotoyu tutturunca server acacak olmammı yada sacma sapan siteler kurup biseyler bildigimi sanmaqmı bence hayır sizce arkadaslar:)

29.01.1987 yani ocak 29 yas 20 ben kendimden 1 yas buyuqlere bile abi diye hitap ediyorum etmedigim kisiler olsa bile oglumlu cartlı curtlu konusmuyorum saygi seviye meselesi tabi bos insanlar anlayamaz sen sayisal lotoyu tutturcanda server acicanda sora gelicen bize salca olucanda uzun is be.

www.sayisallototutarsa.net
    www.acarimserverlototutarsa.com
    www.hayaletmeyedevamet.net
    www.Senbukafailecokrezil-olursun.org
    www.sanasabahaksamdersversem-anlamassın.com

Konusmaya devam ama az laf coq is:)

Not:İşe gidiyorum cvp ini beklicem abisi:)

• quote:

Birincisi bizim kimseyi kandirdigimiz yok senin dedigin gibi olsa bu kadar insan bu serverde oynamazdı ikincisi senin bize 6 aydır satasman bizim yalan soyledigimiz icin degildir senin kiskanc ve cekemeyen biri olmandir sen kendin durduq yerde sacma sapan alakan olmayan bir konuda zipladin neden sizin actiginiz serverleri boyle iyi yerlerde goremedik cunki basarıyı cekemediniz ve dedinizki muanadolu mu iyi server filan herkes gorduki muanadolu iyi server ve sen rezil oldun bi sure sustun apışık kaldın ama sonra kendini toparlamıs goruyorum seni zehrin yerine gelmis:)Gorulen koy klavuz istemez kocum herkes goruyorki iyi server guzel gidiyor hersey senin gibi curuq elmalar cikabilir arada hic problem degil bunlar dunya hali turkiyede muonlinenin ileri gitmemesinin sebebide senin gibi bebelerin cekememezliq yapip saga sola salca olarak insanlarin sevkini kırmasıdır gelelim sinmu konusuna sinmu konusu bi kac msj asagida soledigim gibi onuda iyi oku alinti yap istersen dosyayı aldıgı yerden kaynaqlanabilir ve gelelim bos kasma muhabbetine ben 7 yıldır muonline kasıyorum ve sadece kor cahil kasmıyorum taniyanlar biliyor beni senin gibi bebeleri cok gordum oyunda oynarken olsun yonetirken olsun her turlu platformda ezilmeye mahkum senin gibi insanlar cunki kendi kendilerini asagliyorlar gereksiz isler yaparaq bu serverde olmasada baska serverlerde bu gune kadar bir cok kes cc ye cs gittim bizim serverimizde olmamasinin nedeni sorun olmasidir ve olmak zorundada degil oyuncular cc siz cs sizde oynayabiliyor senin neler bildigini herkes biliyor burda cok bildigin icin zaten saga sola bos seyler icin salca oluyorsun ve her seferinde rezil oluyorsun bence cok konusma cok bilen biri isen laf degil iccraat goster kocum ac bir server gotur uzun sure iyi ve kaliteli bir sekilde ondan sonra konusma hakkina sahip oll birilerini elestirirken once diyeceksin ben kimim ben neyim ben ne yaptim bu gune kadarki bu insanlari elestirme yada karalama hakkını kendimde buluyorum nedir sebep ingilizceyi kendime yetecek kadar bilmemmi yoksa sayisal lotoyu tutturunca server acacak olmammı yada sacma sapan siteler kurup biseyler bildigimi sanmaqmı bence hayır sizce arkadaslar:)

29.01.1987 yani ocak 29 yas 20 ben kendimden 1 yas buyuqlere bile abi diye hitap ediyorum etmedigim kisiler olsa bile oglumlu cartlı curtlu konusmuyorum saygi seviye meselesi tabi bos insanlar anlayamaz sen sayisal lotoyu tutturcanda server acicanda sora gelicen bize salca olucanda uzun is be.

www.sayisallototutarsa.net
    www.acarimserverlototutarsa.com
    www.hayaletmeyedevamet.net
    www.Senbukafailecokrezil-olursun.org
    www.sanasabahaksamdersversem-anlamassın.com

Konusmaya devam ama az laf coq is:)

Not:İşe gidiyorum cvp ini beklicem abisi:)

amaan sende herşeyi çarpıt çarpıt burada konuş neymiş cc sizde oynayabilirmiş vs vs. kendi forumlarınızda playerleriniz bile chaos castle istiyor ama açmıyosanız o sizin sorununuz ingilizce konusuna sende ögren kime yetiyomuş benim ingilizcem banada yeter yurt dışına gidince de yeter senin gibi turiste gidip goo goo diye bağırmam en aızndan benim imkanım olsa süper bi server açarım dedim sende salçala salçala ye yani kendi haline bırakıyorum seni ve serverını

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu ne? insanların kafasını karıştırmaktan başka bişey değil ne yazmış okudunmu? benim aklıma takıldı sordum asıl senin aklın 0 bilmiyosun oyunu sırf kasmak sanıyosun sorsam sana kaç kere cc ye cs ye gittin diye alacağımız yanıt belli zaten gelmiş burda bana cahillik yapma git biraz oyunu öğren 6aydır sataşıyomuşum demekki sizde 6 aydır yalan söylüyosunuz insanlara yok parası yokmuş vs vs. sırf ajitasyon yaparak geçiniyosunuz paranız olmasa aynı trex gibi serverı kapatırdınız ama nafile serverınızda sizin olsun ne haliniz varsa görün.

Bak bu yuzuk bu versiyona ait bir item olabilir ve defansini yuzde 10 arttiyor setboyun dedigi sinmu ise server ile ilgili sunu acıklıyayım server ilk acildiginda surekli hata verip kapanıyordu ve setboyda bu yuzden surekli cs(connectserver) degistirip duruyordu ve connect serverdeki koda gore de cilentin kullandigi text dosyasi degisiyor ya text.bmd yi yada texttest.bmd yi yaad text32.bmd yi kullaniyor bu secim cs ile ilgili ve sanirim setboyda cilenti sinmudan editlemis ve text32.bmd (yada buna benzer birsey) icinde sinmu yaziyor orayi degistirmeyi untumus ve cs deki kodu yanlis yazmis ve sinmu yazmisti servere baglanirken tiklanan barda olayın acıklaması ve setboyun soyledigi sey budur.. O yuzugude ben ilk kez gordum ve sanirim yeni bir item bu yuzden bence daha fazla polemige girip birbirinizi kırmayın..

• quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bak bu yuzuk bu versiyona ait bir item olabilir ve defansini yuzde 10 arttiyor setboyun dedigi sinmu ise server ile ilgili sunu acıklıyayım server ilk acildiginda surekli hata verip kapanıyordu ve setboyda bu yuzden surekli cs(connectserver) degistirip duruyordu ve connect serverdeki koda gore de cilentin kullandigi text dosyasi degisiyor ya text.bmd yi yada texttest.bmd yi yaad text32.bmd yi kullaniyor bu secim cs ile ilgili ve sanirim setboyda cilenti sinmudan editlemis ve text32.bmd (yada buna benzer birsey) icinde sinmu yaziyor orayi degistirmeyi untumus ve cs deki kodu yanlis yazmis ve sinmu yazmisti servere baglanirken tiklanan barda olayın acıklaması ve setboyun soyledigi sey budur.. O yuzugude ben ilk kez gordum ve sanirim yeni bir item bu yuzden bence daha fazla polemige girip birbirinizi kırmayın..

• quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Lord

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

umut doğru söylüyorsun zaten benim setboyla kişisel bir sorunum yok aramızda çözebilirdik de bu mukolikmidir alkolikmidir herneyse geldi gerdi ortamı yaşım 20 diyor ama ortaokul bebesi gibi tartışma yaratıyor bizim setboyla aramızdaki olaya sen ne karışıyosun be kolik?

• Bence konunun sağlığı için Fazla alıntı yapmayin yoksa

Buda Bir gereksizler Macerasi olarak kalir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

Bence konunun sağlığı için Fazla alıntı yapmayin yoksa

Sen Kitap Yazsana
  • method post kasıo bea kimse anlamıyomu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DarkSM]

method post kasıo bea kimse anlamıyomu...

al birini vur ötekine

post kassam 4 senedir kasardım
  • quote:

Ya mehmet darılma sakın ama son actıgın konulara ve son msjlarına bi goz at istersen
  • quote:

quote:

al birini vur ötekine

post kassam 4 senedir kasardım

4 senenin acısını cıkartıyosun işte....

• bu arada benim DarkSM karakterini satıyorum almak isteyen varsa müracat sifo_mehmet1001@hotmail.de..
  • Super server acarsinda biz goremiyoruz o super serveri malesef ikinciside salca olan sensin bebe olanda sensin sacma sacma konularla geliyorsun muanadolunun adını kotulemeye calisiyorsun setboylami muhattap oluyorsun sen ?Muanadolunun adını kotulemeye calisan setboyla degil orda kasanıdır adminidir herkesle muhattap olmus olur her seferinde sacma birseyler bulup rezil olup sonra ayni seyleri diyorsun aglaniyorsun yok super server acarim yok ingilizcedir yok bebesin cart curt baska bisi yok turkcende cok iyi ama kelime daarcıgın 0 orası kesin:)senin gibi coluq combalagin konusmaya haqqi yoq post kasmiyorsun post kasman icin baska yerlerde var burda ugrasmassin onun icin ama bos islerin adamisin bos islerle ugrasiyorsun aynen devam et unutma senin gibi adamlara her zaman cvp vardır bos yere kendini yorup rezil olma biz hakli oldugumuz zaman kendimizi kimseye ezdirmediq ezdirmeyizde hele hele senin gibi sütünü daha icememis acliqtan saga sola satasan coluq combalaqa hic.

• Türklüğünden utanmalısın .

ayrıca bundan sonra sana cevap vermeyeceğim kendi haline bırakıyorum seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 8 Mayıs 2007; 13:11:48 >
  • quote:

Türklüğünden utanmalısın .

ayrıca bundan sonra sana cevap vermeyeceğim kendi haline bırakıyorum seni

Aferin kocum sonunda dogru yolu buldun :)madem turksun goster urksun az laf coq is sende laf cok ama is yoqSana hayatında basarilar umarim bi gun buyursun karakterinide duzeltirsin azcık bilgilerini uygulamaya koyarsin bu sekilde zor yoksa isin ama bu bir adımdır yolun acıq olsun:)

• quote:

Orjinalden alıntı: [AloneLord]

quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

Bence konunun sağlığı için Fazla alıntı yapmayin yoksa

Sen Kitap Yazsana

ne türk bi kitap ben se. Romanlarindan hoşlanirim felan

yok macera yazsam ?

• quote:

Sifo Birader Yanlıs Anlama Post Kassan Nolcak Bna Zararı Ne Ki Ama Durmadan Her Konuya Olup Olmadık Şeylere Koyuyon:d Tav oLuom ha:DD
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.