Sifo Birader Yanlıs Anlama Post Kassan Nolcak Bna Zararı Ne Ki Ama Durmadan Her Konuya Olup Olmadık Şeylere Koyuyon:d Tav oLuom ha:DD
la güzel oluyor böyle arada demek....
quote:
Orjinalden alıntı: [DarkSM]
quote:
Orjinalden alıntı: [DarkSM]
server 1.02k mı?
quote:
Orjinalden alıntı: The_Witch
server 1.02k mı?
Version: SeasoN II 3-D
online suresi: 24/7 BB: On Exp: 1000X Drops: 60% Monster Hp: 100% Reset LVL: 400 (Res Point 300+300) oto Pk temizle:Oto [ Kill Başı 25.000.000 ] Reset zen: 100.000.000 MIL Shoplar : +7-12 itemler, Kundun +1 +2 ve Bles, satısı var Jewels %: 90 Machine %: 80 ChaosCastle: On BloodCastle: On DevilSquare: On /Str : 100 er Point /Ene : 100 er Point /Vit : 100 er Point /Agi : 100 er Point /Com : 100 er Point 4,6 - Sağa - Sola 2,8 - Yukarı - Aşağıya +,- Zoom
SEVGİLİ SeTBoY ARKADASIM BEN BU ANADOLU MU'YU OYNAMAK İSTİYORUM ÖNCELİKLE CLİENTİ İNDİRDİM VE KLASÖRE ÇIKARTTIM DAHA SONRAhttp://rapidshare.com/files/21370011/MuAnadolu_Pach.rar.html LİNKİNDEN PATCHI İNDİRDİM VE O KLASÖRE ONUDA KURDUM GERİYE İSE Launcher KALDI ONUDA İNDİRMEK İÇİN http://uploaded.to/?id=t8lvfh LİNKİNE TIKLADIM VE VE DOVNLOAD BUTONUNA TIKLADIM VE İNDİRİM PENCERESİ AÇILDI İNENİN LAUNCHER DEYİLDE dl DİYE GOSTERİO VE İNDİRMEYE BAŞLAMADAN KENDİ KENDİNE DURDURUYO O 3D LİK YENİ LİNKDE AYNI SİTEDE VE ONDADA AYNI SORUNLAR VAR SAYIN MUANADOLU ADMİNİ SENCE BEN NE YAPMALIYIM LÜTFN BANA Bİ YOL GOSTER CUNKU BU MUYU OYNAMAK İÇİN CAN ATIYORUM
sen bence orda 2 tane mirror yazıyorya 2 sinide dene sonra clientin içine at olur inerken hata veriyorsa patch dosyasını indir onun icinde launcher var...
Beyler ben tekrar geldim kasıyorum FeaRLeSS ile devam Yanlz bişeyi unuttum res atarken seti cıkarıyomuyduk ?
evet cıkıyor..hemde her şey..ha bide unutmadan en aşagı 100m bulunsun cantanda ayrıca cıktıktan sonra acele etme 5 dk bekle okumakta istemiyosanda sitede ayzıyor..www.muanadolu.com...
Serverimiz tam gaz devam ediyor yeniliklerle ve eventlerle forum sayfamızda duzenlemelerle acılmıstır...
bu konu bence hep up olması lasımm...arkadaslar buraya gelin bence süper..
bide bu ice strom ve decay galiba duelde calısmıyor...
Yeni duzenlemeler yapılmıstır drop oranı yukseltılmıstır son surat devam
Version değişimi gibi bir durum varmı acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: -iKiDeFenix-
Version değişimi gibi bir durum varmı acaba ?
Versiyon niye degissinki bu versiyondan yukarsı yok yine 1.03n ile sadece 65 k farkı var ki bunda post ve point kasma var daha yukarsını buldummu tabıkı degıstırebılırım ama acc ler sılınmeden
SeTBoY abicim ben gelmiştim fakat ilk gelişimde çok kötü küfürler yedim sora kimse yardım sevmiyor ..
Bana Pm DeN MsN AtArSaN ÇoK MeMNuN OLuRuM
Baba imaj çok kötü ya bi site çalmışınız içinde YEMEK TARİFİ BİLE VAR