Şimdi Ara

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]## (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.039
Cevap
0
Favori
19.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: [DarkSM]

Ben VaNHeLSinG
    Oncelikle server ve forum sahibi olarak o ss lerin uzerine tikladiginda resimlerin org ebatlarina geldigini bilmiyormusun?Son 6 ss de setin her parcasi gozukmekde...Yapma gozunu sevim Serverda 2 kez adminlere karsi geldim 2side aynen bu sekilde olmusdur;
    1. Admin Haylaz ile Orc spotunda tartismamiz oldu.Bunun Sebebi Adminin o spota herhangi bir carla gelip bnm guild playerimdan spotu istemesi uzerine bnm guild playerim vermiyecegini soylemesi uzerine "illa
    kotumu olalim" lafina cvp olarak "benim icin farketmes olalim" demesi uzerine admin carla gelmesi ile guilddeki playerim bana haber verdi bende o spota gittim ve tartisma oldu dogal olarak.
    2.Dedigim gibi serverda hakaret eden arklari deil sessiz sakin oyuncular delete ediliyor.Bana forumdan hakaret eden arklari silinmemesine ragmen 2 haftalik ss le guild ici konusmadan arkim silindi...

Bu olaylarda haksiz oldugumu dusunmuyorum.Ayrıca kimsenin beni haksiz gordugunude sanmiyorum. Gelelim Verdigin Cvp a Silinen arkadasin yanlislikla silindigini soledigini hatirliyormusun? Ama hata yapmadigini kabullenmeyip ozur dilemeyi bilmedigin icin o arkadasin emegine olan oldu Bide o set icin Hack demissin yha oncelikle sana sunu sorarım madem hack o zmn bana verdigin cvp da istedigime istedigimi veririm diyorsun ve beni delete ediyorsun?

Evet gelelim bu kisiliksiz insanın cevabına ben kesinlikle serverimde adam kayırmadım bunu serverımde kasanlar bılır amaaaa sunuda belırteyım bır server olusturmak o kadar kolay degıldır ve dahada onemlısı malı destek bulmak hıcde kolay degıl kı kımsede cebınden bu kadar masrafı nedensız cıkarmak ıcın emek verecegıne ınanmıyorum yanı bır emek varsa bırazda malı destek ıstıyor yanı yardım kı su ana kadar bana malı destek veren sponsorlarıma ya teklıf etmısımdır kesınlıkle kucuk ıtemler kasmasını kolaylastırmak ıcın bunu bu forumda olan bir kac kiside bilir onlarında destegı vardır ve bu ıse devam edıyorsam onlara olan sozumdendır eger sunu belırteyım onlara verılmıs sozum olmasa kesınlıkle bu ısı bırakacagım cunku ben burda emek verıyorum gecemı gunduzume katıyorum sabahın 7 sınde ıse gıdıp aksam 20:00 eve gelıyorum gecelerın 12 veya 1 e kadar serverle ugrasıyorum yetmıyor oyuncular etkılenmesın dıye gecenın 3 unde kalkıp serverle ugrasıyorum buna karsın bır kac kendını bılmez bana gelıp ahkam kesıyor bana hakaret edıyor bunu 2 veya 3 kere sıneye cektım ama satasmalar oldumu tabıkı sılerım bu benım hakkım ıstemeyen oynamaz ben kul hakkına ınanırım ve ınsanların dostluk kurmasını ve arkadaslık ortamı olusmasını saglamak ıcın bu serverlerı kuruyorum tabıkı bu son olucak bır daha kesınlıkle kurmayacagım ve bu yazıyı yazan ve devamlı gordugunuz gıbı tahrık edıcı yazılar yazan bunlar ılk degıl arkadası kesınlıkle yıne oynasa yıne sılerım ben serverımde kıskırtıcılık yapan adam kayıran ınsan ıstemıyorum ınsan gıbı oynayıp dostlar ve arkadaslıklar kurmak ısteyenler gelsın ve bundan sonrada serverımde kesınlıkle admın ve gm bulunmuyacak sadece kufur ss lerıne bır maıl atanıp ordan kufur olan seyler dırek acc delete olacaktır...

• Allah Allah Bu Kopyacılık Genetik Bişeymi Demekten Kendimi Alamıyorum..Cogu Server Screen lerinde '' Xoßi '' - '' XobaLt '' Nick'imi Goruyorum Sanırım Değişikliğin Zamanı Gelmiş :S
  • Bu kişiliksiz derken sanki bir önceki kişiliksiniz sorununa cevap verdikde sıra buna geldi gibisinden anladım ben.

-
  • Ben VaNHeLSinG
    Senin kisilik dedigin forumda hakaret eden arkadasini degil sessiz sakin bir adami ole bi ss le banlamaksa,
    Sana serverinda bircok konuda destek olan kardesim dedigin insani gorevinden almaksa,insanlar biryerlere gelmek icin cabalarken item icin kundun+5 ararken serverda hicbir gorevi olmayan bir insana serverda cikmayan bir setin donatesini vermekse efet ben kisiliksizim o zmn Ama bana bu kelimeyi solebileyecek son insan sensin bence Boyle bir ss le car silen birisine gore bence konusma tarzina dikkat etmelisin
    SS i gonderen insanlar Scream_35 in eski guild arklaridir.Scream_35 o guildden cikinca 2 hafta sonra bu tarz bi ss yollamis ve chari delete edildi.Ve delete edildiginde benim guildimdeydi
    http://img507.imageshack.us/my.php?image=screen050923570004zq7.jpg

##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]##

Gelelim benim adam kayirmiyacagimi serverimda kasan herkes bilir lafına unutmaki serverinda 24 saat kasan ben ve guildimdi serverindada 1.ciydim Ayrıca verdigin cevap solediklerimin hicbirinin aciklamasi deil biri disinda o da bu islerin maddiyata dayandigi
    http://img247.imageshack.us/my.php?image=sssz9.jpg
     ##[MuAnadolu 1.03C+Season II 3-D]##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [DarkSM] -- 15 Haziran 2007; 8:20:16 >

• millet yardımcı olursanız sevinirim 2 gundur servera giremeden dc yiorm yardımlarınız icin simdiden tesekkurler bide fazla labali konustuysam ozur dilerm
  • Böyle Şeyler Gördükce İnsanın Başlayası Gelmiyor servera

• 1.03C+Season II 3-D
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Exp: 1000+Katlamalı
    Drop: %60
    Bles Bug: On
    Reset: Otomatik( Her Resette +400 point)
    Pk Temizleme: Oto ( 750.000.000 Kill Basi)
    Shoplar: +9-12 itemler, Bles satisi Gorev itemleri,Bc,Ds Bilet itemleri,Cc Bileti,
    Spotlar:Lorencia,Davias(K.Cikislari),Atlans,Lost7,Tarkan,Stad,Aida, Kundun
    2 Kisilik Part Expi
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    1PlayerExp = 100 %
    2PlayerExp = 120 %
    Coklu Parti
    3 Kisilik Exp = 150 %
    4 Kisilik Exp = 160 %
    5 Kisilik Exp = 170 %
    Set party(Sm+Bk+Elf)
    3 Kisilik Exp = 180 %
    4 Kisilik Exp = 190 %
    5 Kisilik Exp = 200 %
    /Post : Global Chat
    /Str : Canin nasil isterse
    /Ene :Canin nasil isterse
    /Vit : Canin nasil isterse
    /Agi : Canin nasil isterse
    /Com : Canin nasil isterse
    4,6 - Saga - Sola
    2,8 - Yukari - Asagiya
    +,- Zoom
    Yeni donem yeni versiyon ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeTBoY -- 1 Temmuz 2007; 21:09:28 >

• he guzel ama exp le drop az kardes
  • Çok güzel bir server insallah 1-2 hafta sonra evde baslarım su an sehır dısındaym insallah uzun omurlu bir server olur
  • Pk Temizleme: Oto ( 750.000.000 Kill Basi)
    saçma olmuş
    pk olmak için 3 kill lazım
    2000KK dan sonra para da bug oluyo
    yani pk temizlemek imkansız
    suna pk yasak deseniz daha kolay
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

saçma olmuş
    saygılar

katılıyorum bu da muanadolunun saçma configlerinden birisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

saçma olmuş
    saygılar

İsteginiz Dikkate alinmistir pk parasi 250.000.000 olmustur ve 2.000.000.000 dada para bugu olmuyor yani eksiye dusmuyor en fazla bu kadar koyabilirsiniz diye uyari geliyor Saygilar...
  • Hayırlı olsun...
  • server offlinemı??
  • Server Onlinedir. Evet arkadaslar MuAnadolu Serveri 1 2 gun icinde devredilecektir ben birakiyorum ozel nedenlerden dolayi herkese simdiye kadar gosterdigi anlayislari icin tesekkur ederim hakkinizi helal edin yeni sahibide yakin zamanda herhalde kendini tanitir ve bu aradada serevr aynen devam edicek kesinlikle res veya bir degisiklik olmayacak sadece 1 gun tasima icin kapali kalicak herhalde saglicakla kalin...
  • yaw beyler yine mi sever offline??
  • biri cwp wrblrmii??oyuna giren warmı??
  • ya arkadaşlar server kapalı ne zaman açılır bilgisi olan var mı
  • beyler yine yeni bi scilent mi cıktı yaw
  • soul varmı bus erverde
    benim girdiğimde vardıda bi süre girmedim gene aynımı yoka eğer gelcem
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.