Şimdi Ara

MUARCHANGEL VERSİYON DEGİSİKLİGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR LÜTFEN BURAYA CEVAPLARINIZI YAZINIZ MUARCHANGELDE YENİ VERSİYON İSTEKLERİ OLDU AMA COGU KİSİ 97D+99 KALSIN DİYOR İSTEKLERİNİZİ ALALIM BİZİM TERCİHİMİZ 99 VERSİYONLAR CUNKU 1.01 VERSİYONLARDA BÜYÜK HACK OLAYLARI OLABİLECEGİ SORUNU VAR VE SANIYORUM ORJİNAL SERVERİN VERSİYONUDA 99a EVET YANIYLARINIZ?

• oncelikle sitenizin adresinimi bi verinde bakalim nasi bişi girelim bi oyuna bakalim nasilmiş adres felan varsa veririsenizi iyi olur
  • kardes ok veriim de biraz dolassan forumda adresimizi bulurdun muarchangel adlı birsürü topic var ben yinede veriimhttp://muarchangel.servegame.com
  • kardeş hoş güzel server ama bi ircam var. download linkleri çalışmıyorrrrr. bi ona bakın kardeş..
    varsa bide msn adresi verin detaylı bilgi alalım....
  • lan bahadir ben ne yaparsam sende yapmak zorunda misin
  • sen ne yapmıssınki version deiştirmek istiosun benim serverimdende talepler geldi bende dedim yani bu seni ilgilendirmez.versiyon deiştireyimmi diye sanamı soracam sen kendi isine bak kocum
  • eddy_law msn adresim awp_I@hotmail.com ekle vereyim sana gereken bilgiyi kendi msn adresini soleki karıstırmayayım birsürü msn mi ekleyen insan oluyor cunki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bahadir kanka (eddy law)bırak cocuklarla işin olmasin
  • KENDİ SERVERİNE BAK SEN DAHA SİTESİ BİLE ASP HEMDE HİCBİR ÖZELLİK YOK OT GİBİ ACMISSIN SERVERİ CEKMİSSİN GİTMİSSİN ADAMLAR ADMİN ARIOLAR YOK ONLİNE OYUNCU SAYISI EN FAZLA 10 U GECMEZ
  • olum sanane oynuyan oynar gitsen daha iyisi acta konus
    adam yapmıs sana ne hem
  • ALİM KİMİ ESLESTİRDİGİN ANLASILMIYYOR BANA DİYORSAN ZATEN BEN DAHA İYİSİNİ YAPTIM
  • 1.0 mı mayyak olur süper olur arkadaşlar bunu şimdiden kutlamak lazım içkiler benden
  • OKE TATAR ÜSTÜNE DE HATUNLAR BENDEN :D
  • evet bahadir mukemmel yapmissin harbi :D ingilizcemi server yoksa ispanyolcami?hadi olmadi sitede resetler kullanilmiyor oda olmadi hazir site ÇALMIŞSIN.ben sitemi kendim yazdim merak etme senle sidik yarisi yapmam benim yasim 21 sen daha bebesin.bir fırın ekmek ye tamam ozman anca yetisirsin.bu olay burda bitsin.
  • HAHHA SEN KENDİ SİTENİ YAZMADIN BİKERE ASP WEB CENTERDEN ALDIN AYRICA COK KABASIN CALDIN KELİMESİ SENİN NASIL BİR İNSAN OLDUGUNU BELLİ EDİYOR AYRICA FROGMU WEB CENTER YARDIM AMACLI BUTUN SİTELERDE WAR!!!!!!!! BİZMU FALAN FROGMU KULLANIYOR
  • tamam sen php kullan php dunyada acıgı olan en fazla site kodlamasi.bak bakalim nasıl gm olunuormus o serverda.özür dileyecegine yaptiklarina bak.HERKESIN KALITESI ORTADA UNUTMA!
  • ben archangelde oynamıstım eğer ozellikler aynı kalırsa ama jevel rate artsın biraz ben gelirim servera
  • OKE JEWEL RATEYİ ARTTIRACAGIM BENCEDE DÜSÜK BİRAZ BYBLİZZARD GM OLMA ACIGI SADECE ASP SİTELERİN RESET.ASP SECENEGİNDE BULUNUR OK BEKLİYORUM GELDE GM OL
  • jevel rate için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper123 -- 31 Aralık 2005 9:50:16 >
  • kardeş gelen kutuna baqq
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.